Hoe ziet gespreide betaling in 12-36 termen eruit?

Inhoudsopgave

Gespreid betalen in 12-36 termijnen is onze een na langste betalingsoptie, wat betekent dat je een lager bedrag per termijn betaalt, maar je hebt ook veel meer termijnen vergeleken met onze andere gespreide betalingsopties (achteraf, in 3 termijnen en in 4 termijnen). Je betaalt in 6, 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen. Spraypay heeft een vaste rente van 10%% op jaarbasis. Jouw lening wordt bij BKR geregistreerd als deze hoger is dan € 250,- (dit heet een positieve registratie). Nadat jouw lening is afgelost wordt deze registratie bij BKR afgemeld.

Net als bij onze betaalmogelijkheid om in 3 termijnen te betalen (daarover lees je hier), zijn er twee verschillende financiële partners die deze mogelijkheid bieden, namelijk Spraypay.

Bij een langere looptijd neemt ook het risico toe, daarom zijn er enkele speciale regels voor deze betaalmogelijkheden. Blijf deze blogpost over onze betaalmethode in 12-36 termen aandachtig lezen om te begrijpen welke regels SprayPay heeft.

Dus, hoe werkt het? Er zijn een aantal vereisten waaraan moet worden voldaan:

Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen vanaf €250,- tot €3.500,-. Bovendien moet je tussen de 23 en 75 jaar oud zijn en een Nederlandse bankrekening hebben. Ten slotte, jij kunt geen negatieve BKR-registratie hebben.

Hoe lang duurt het afrekenen en aanvraag proces?

Het gehele proces is volledig online en kan in zo snel als 3 minuten al worden afgerond.

Vaste rente en duidelijkheid. Geen flexibele rente

Wij willen graag dat u vooraf weet waar u aan toe bent. Zonder dat u in de toekomst wordt geconfronteerd met veranderende kosten. Daarom werken wij alleen met een vaste rente.

Betaal niet langer voor een product dan dat je verwacht dat het meegaat.

balk afm4 jpg 370x77 1 op afbetaling

Samenvatting:

Betaal in 12, 18, 24 of 36 maandelijkse termijnen

Met 10% vaste rente en BKR-registratie. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent

Na 30 dagen wordt het eerste termijn geïncasseerd

Mogelijk voor aankopen vanaf €250,- tot €3.500,-.

Gratis eerder aflossen

Voor welke producten kunt u deze betaalmethode gebruiken?

Deze betalingsoptie is helaas niet beschikbaar voor het kopen van smartphones. Maar wel voor alle andere producten. Houd er bovendien rekening mee dat er een minimale en maximale bestelwaarde is.

Wat gebeurt er als u niet op tijd betaalt (met Spraypay)?

Als u niet op tijd kunt betalen, geven onze financiële partners deze gegevens door aan het BKR. Verder is het mogelijk dat er extra kosten aan u in rekening worden gebracht. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met de afzonderlijke financiële partners.

Hier is een fragment van de contactpagina van Spraypay:

Loop je meer dan 2 maanden achter met je betalingen dan zijn wij verplicht dit te melden aan het BKR. Dit kan gevolgen hebben bij de aanvraag van andere kredieten of langlopende abonnementen. Tevens hebben wij het recht de goederen die je hebt aangekocht met ons krediet op te eisen.

Kun je niet op tijd betalen? In dat geval neem je direct contact met ons op. Gezamenlijk bekijken we de mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen.

Lees hier meer over de regels van Spraypay.

 

Hier is een stapsgewijze instructie over het gebruik van onze gespreid betalen betaalmethode “Betaal in 12-36 termijnen”, uitgevoerd door Spraypay

Eerste stap:

Blader door somashome.nl – de gespreid betalen winkel voor iedereen – en vind je volgende favoriete product!

We hebben meer dan 80.000 producten en alles van iPhones, gameconsoles, witgoed… tot horloges… tot banken, bedden en andere meubels.

Happy shopping!

Untitled mockup 2 op afbetaling

Volgende stap:

Voeg je volgende favoriete item toe aan de winkelwagen!
U kunt dat doen vanaf de homepage of de afzonderlijke productpagina’s, zoals u op de foto’s kunt zien

Untitled mockup 3 op afbetaling
Untitled mockup 5 op afbetaling

Volgende stap:

Voeg je persoonlijke gegevens toe, zodat we weten waar we je product naartoe moeten sturen

Untitled mockup 4 op afbetaling

Volgende stap:

Kies na het invullen van uw gegevens de eerste betaalmethode die in onze winkel wordt genoemd: “Betaal in 12 tot 36 termijnen”.

Betaal in 12 36 Spraypay op afbetaling

Gefeliciteerd!

Je hebt zojuist iets besteld bij somashome.nl met de betaaloptie “Betaal in 12-36 keer” van Spraypay! Hopelijk ben je dol op je nieuwe favoriete product!

Is het niet gelukt?

Het spijt ons dat uw bestelling is afgewezen. Volgens Spraypay kan dat gebeuren als ze kredietwaardigheid hebben werd als te laag beschouwd.

U kunt onze andere “Betaal in 12-36 keer” gespreide betalingsoptie proberen, die mogelijk wordt gemaakt door CreditClick.

Heeft u nog vragen?

Geen zorgen, je kunt gewoon contact opnemen met onze klantenservice of direct een e-mail sturen naar Spraypay of CreditCheck!

Let op: als je contact opneemt met een van onze externe betalingsproviders, stuur ons dan een cc in de e-mails, zodat we je sneller kunnen helpen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu