Hoeveel SSD geheugen heeft de PS5?

De PS5 een 8K gameheld en zeldzaamheid

De PlayStation 5, wie kent hem nou niet. Hij was al uitverkocht op de eerste dag deze werd verkocht en een jaar later. Mag degene die er eentje heeft zichzelf rijk rekenen. De PS5 is een zeldzaamheid, waarvan maar geringe aantallen zijn geproduceerd door het chip tekort dat is ontstaan door het sluiten van fabrieken vanwege de Corona pandemie.

Maar laten we eens kijken naar de PlayStation 5, want dat u deze bij ons in termijnen kan betalen wist u al. Maar weet u ook al wat voor memory drive er in de PS5 zit en hoeveel GB geheugen de PS5 heeft. 

De PS5 heeft een SSD drive (Solid State Drive), de SSD is een aanzienlijke verbetering op de HDD. De SSD is een stuk sneller dan een HDD drive. De PlayStation 5 heeft een SSD drive met 875GB.

PS5 geheugen

Van de 875GB die de PS5 heeft, kunt u niet alles gebruiken. Dit komt omdat de Sony fabrieksapplicaties ook een gedeelte van het geheugen nodig hebben. Na aftrek van het geheugen van de vooraf geïnstalleerde apps, heeft u ongeveer 667GB over om daadwerkelijk te gebruiken voor bijvoorbeeld games of apps zoals Videoland.

Wilt u uw PS5 in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u ervoor kiezen om uw PlayStation 5 op afbetaling te kopen en te betalen in 3 tot 36 termijnen.

PlayStation 5 versies, controller & game

  •  77,00

    €25,67

    in 3 keer
  •  77,00

    €25,67

    in 3 keer

Geef een antwoord

Menu