SomasHome x SprayPay

1. Oprichting en Geschiedenis

SprayPay is een Nederlandse financiële dienstverlener die consumenten de mogelijkheid biedt om aankopen in termijnen te betalen. Het bedrijf werd opgericht in 2017 met als doel het creëren van een eenvoudige en toegankelijke oplossing voor consumentenkrediet.

SomasHome is de grootste samenwerkingspartner voor SprayPay.

2. Locatie

SprayPay is gevestigd in Breukelen, Nederland. Hun hoofdkantoor bevindt zich op een centrale locatie in de stad, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor zowel klanten als partners.

3. Wat doet SprayPay?

SprayPay biedt een financieringsoplossing voor consumenten die grote aankopen willen doen, maar het bedrag niet in één keer kunnen betalen. Met SprayPay kunnen consumenten hun aankoopbedrag in termijnen terugbetalen, wat hen de flexibiliteit geeft om hun uitgaven over een langere periode te spreiden.

3.1 Online aankopen

Een van de belangrijkste diensten van SprayPay is het faciliteren van betalingen voor online aankopen. Consumenten kunnen bij het afrekenen van hun online aankoop SprayPay als betaalmethode kiezen. Ze kunnen vervolgens de gewenste looptijd en termijnbedragen selecteren en een online aanvraag indienen.

3.2 In-store aankopen

Naast online aankopen biedt SprayPay ook financieringsoplossingen voor in-store aankopen. Winkels die samenwerken met SprayPay kunnen hun klanten de mogelijkheid bieden om hun aankoop in termijnen te betalen. Dit stelt consumenten in staat om hun gewenste producten direct te kopen en later in termijnen af te betalen.

4. Hoe werkt SprayPay?

SprayPay werkt samen met verschillende partners, waaronder webwinkels en fysieke winkels, om hun financieringsoplossing aan te bieden aan consumenten. Hier is een stapsgewijze uitleg van hoe SprayPay werkt:

4.1 Aanvraagproces

 • Consumenten selecteren SprayPay als betaalmethode bij het afrekenen van hun aankoop, online of in een fysieke winkel.
 • Ze vullen een online aanvraagformulier in met hun persoonlijke gegevens en financiële informatie.
 • SprayPay voert een kredietcheck uit om de kredietwaardigheid van de consument te beoordelen.

4.2 Goedkeuring en betaling

 • Als de aanvraag wordt goedgekeurd, ontvangt de consument een overzicht van de leningsovereenkomst met daarin de looptijd en termijnbedragen.
 • De consument betaalt vervolgens de lening terug aan SprayPay in termijnen volgens de overeengekomen betalingsregeling.
 • Zo is de samenwerking tussen SprayPay en SomasHome goed geregeld.

5. Voordelen van SprayPay

SprayPay biedt verschillende voordelen voor zowel consumenten als verkopers:

 • Flexibele betalingsoptie: Consumenten kunnen hun aankoopbedrag in termijnen terugbetalen, waardoor ze financiële flexibiliteit hebben.
 • Snelle en eenvoudige aanvraag: Het aanvraagproces bij SprayPay is eenvoudig en snel, met directe beslissingen en online afhandeling.
 • Ruime acceptatie: SprayPay hanteert bij SomasHome een ruime acceptatiebeleid en biedt consumenten met verschillende kredietprofielen de mogelijkheid om gebruik te maken van hun diensten.
 • Verhoogde verkoopmogelijkheden: Voor verkopers kan het aanbieden van SprayPay als betaalmethode de verkoop stimuleren door consumenten meer koopkracht te bieden.
 • Klanten kunnen bij SomasHome met SprayPay betalen.

Conclusie

SprayPay is een Nederlandse financiële dienstverlener die consumenten in staat stelt om hun aankopen in termijnen te betalen. Met hun snelle en eenvoudige aanvraagproces, ruime acceptatiebeleid en flexibele betalingsopties bieden ze consumenten de mogelijkheid om hun uitgaven te beheren en verkopers kunnen profiteren van verhoogde verkoopmogelijkheden. SprayPay is een betrouwbare partner voor zowel klanten bij SomasHome en draagt bij aan een naadloze koopervaring voor consumenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Menu