AEG ProSteam wasmachine LR73864

260,67

3 keer

68,60

12 keer

46,79

18 keer

35,93

24 keer

25,07

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 782,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC327337 Categorie:

Deze ProSteam wasmachine LR73864 van AEG heeft de mogelijkheid om kleding te stomen. Dit is in plaats van wassen een van de beste manieren om je kleding te verfrissen. Ook blijft je kleding langer mooi door de Care-trommel. Deze wasmachine is energiezuinig dankzij het A energielabel en beladingsherkenning. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee!

Minder kreukels en geurtjes

De stoomfunctie van deze wasmachine is ideaal als je kleding nog niet vaak gedragen is en nog geen hele wasbeurt nodig heeft. Het stoomprogramma gebruikt daarnaast slechts 2 liter water per cyclus. Stoom is niet alleen goed om je kleding op te frissen. De functie ‘Steam Refresh’ zorgt voor minder kreukels in je kleding, zelfs bij een kort programma van 25 minuten. Daarnaast kan deze functie geurtjes neutraliseren en kun je ervoor kiezen om aromatische stoomgeur toe te voegen tijdens het programma. Zo ruiken je kleren weer fris.

Tijd, water en energie besparen

PreciseWash optimaliseert je wascycli omdat deze functie meet wat het gewicht is van de waslading. Deze functie past automatisch het energieverbruik aan. Op deze manier kun je bij het wassen van kleinere ladingen tot 40% minder energie-, tijd- en waterverbruik besparen op deze manier. De LR73864 heeft ook het MixLoad 69 minuten programma. Ook dit programma meet hoeveel was er in de trommel zit en past hierop het energieverbruik aan. Hiermee was je je kleding op 30°C in iets meer dan een uur.

Zacht voor de stof van je kleding

In deze AEG wasmachine zit een Care-trommel. Dankzij het kussenachtige patroon in de trommel bewegen je kledingstukken soepel door de trommel. Tijdens het wassen is er een klein laagje water in de trommel dat alle gaten bedekt. Op deze manier ontstaat er een nog zachtere wascyclus voor je kleding.
Ook is deze wasmachine voorzien van een hygiëneprogramma. Het programma is gecertificeerd door Swissatest en met deze wascyclus verwijder je meer dan 99,99% van alle bacteriën en virussen uit kleding. Was je warmer dan 60°C? Dan kun je ook allergenen reduceren.

Extra informatie

EAN

7332543976805

Merk

AEG

Product Type

LR73864

Aanpasbare centrifugesnelheid

Ja

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Ja

Breedte

60 cm

Centrifugesnelheid max

1600 RPM

Deurdraairichting omkeerbaar

Nee

Deurscharnieren

Links

Diepte

57.5 cm

Doseringsassistent

Nee

Energieverbruik per 100 cycli

42 kWu

Geluidsniveau

76 dB

Geluidsniveauklasse

B

Hoogte

85 cm

Ingebouwd display

Ja

Introductiejaar

Niet van toepassing

Introductiemaand

Niet van toepassing

Kinderslot

Ja

Overloopbeveiliging

Ja

Resterende tijd indicatie

Ja

Stoomwasprogramma

Ja

Type lader

Voorlader

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet van toepassing

Waarschuwingssignaal

Nee

Wascapaciteit

8 kg

Waterverbruik per cyclus

42 l

Menu