AirPods (2e generatie)

60,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 181,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, vandaag verzonden met PostNL
SKU: YMSMV7N2ZM/A Categorie:

Apple AirPods (2nd generation) Airpods met oplaadcase. Type product: Headset, Draagwijze: In-ear, Aanbevolen gebruik: Oproepen/muziek. Connectiviteitstechnologie: True Wireless Stereo (TWS). Positie speakers koptelefoon: Intraauraal. Microfoontype: Ingebouwd. Type batterij: Ingebouwde accu, Continue audio-afspeeltijd: 5 uur, Gesprekstijd: 3 uur

Ongehoord vernieuwend.
Met de nieuwe AirPods is draadloos luisteren nog makkelijker. Haal ze uit de oplaadcase en ze zijn klaar voor gebruik met je iPhone, Apple Watch, iPad of Mac.
AirPods configureer je met een simpel tikje. Daarna gaat alles als vanzelf. Ze gaan automatisch aan en blijven verbonden met je devices. Ze detecteren wanneer je ze in hebt. En pauzeren wanneer je ze uitdoet.
Wil je het volume aanpassen, van nummer veranderen, een telefoontje plegen of de weg vragen? Zeg gewoon “Hé Siri” en doe je verzoek. Je kunt naar wens één of beide AirPods gebruiken. En met twee tikjes muziek of podcasts afspelen of overslaan.
Eén keer opladen is goed voor 5 uur luistertijd en 3 uur gesprekstijd. En met de draadloze oplaadcase kun je je AirPods meerdere keren extra opladen voor meer dan 24 uur batterijduur. Opladen gaat heel snel. Een kwartiertje in de case is goed voor 3 uur luistertijd of 2 uur gesprekstijd.
AirPods worden aangestuurd door de compleet nieuwe Apple H1-koptelefoonchip en detecteren door middel van optische sensoren en een versnellingsmeter wanneer ze in je oren zitten. Of je nu één of beide AirPods gebruikt, de H1‑chip stuurt automatisch het geluid door en schakelt de microfoon in. En als je aan het bellen bent of tegen Siri praat, zorgt een extra versnellingsmeter samen met straalvormende microfoons dat het externe geluid wordt weggefilterd, zodat je stem beter hoorbaar is.

AirPods (2e generatie) in termijnen betalen
Wij zijn gespecialiseerd in gespreid betalen. U kunt bij ons AirPods (2e generatie) in 3 of 4 termijnen betalen zonder rente. Als u 3 of 4 termijnen kiest, dan doen wij voor uw bestelling van AirPods (2e generatie) geen BKR-registratie. Dit noemen wij zorgeloos in termijnen betalen. U kunt ook AirPods (2e generatie) op afbetaling kopen en kiezen om in 12 tot 36 termijnen te betalen. Dit kan als het product of uw totale bestelling €250,- of meer is. Het is goed om te weten dat hiervoor wel rente gerekend. Deze kosten zitten al in de termijnprijs die u bij het product ziet staan en de rente is vast. Zo weet u vooraf wat de maandelijkse kosten zijn als u AirPods (2e generatie) op afbetaling koopt en wordt u achteraf niet met extra kosten geconfronteerd. Als laatste kunt u er ook nog voor kiezen om AirPods (2e generatie) achteraf te betalen. Als u bij ons voor achteraf betalen kiest, dan kunt u AirPods (2e generatie) tot wel 30 dagen later te betalen. Daarom zijn wij als Somas de winkel om AirPods (2e generatie) te kopen en in termijnen te betalen, zonder of met rente.

Extra informatie

EAN

0190199098572

Aanbevolen gebruik

Calls/Music

Kleur van het product

640

Product Type

Headset

Draagwijze

In-ear

Headset type

Stereofonisch

Soort bediening

Touch

Versnellingsmeter

Ja

Bluetooth

Ja

Apparaat connectiviteit

True Wireless Stereo (TWS)

Positie speakers koptelefoon

Intraauraal

Soort microfoon

Ingebouwd

Oplaadbare accu/batterij

Ja

Accu/batterij type

Ingebouwde accu

Continue audio-afspeeltijd

5 uur

Gesprekstijd

3 uur

Mac-compatibiliteit

Ja

Breedte

16,5 mm

Diepte

18 mm

Hoogte

40,5 mm

Oplaadstation

Ja

Oplaadindicator

Ja

Merkcompatibiliteit

692

Menu