Amazfit smartwatch GTR 3 Pro (Bruin)

57,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 171,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC318164 Categorie:

Vaak samen gekocht

De Amazfit GTR 3 Pro heeft slimme gezondheid gemakkelijk gemaakt. Geïnspireerd door klassieke horloges, heeft de superslanke Amazfit GTR 3 Pro een Ultra HD AMOLED-scherm. De ronde behuizing, is gemaakt van een lichtgewicht maar duurzame aluminiumlegering van vliegtuigkwaliteit, compleet met een elegante draaibare kroon.

Altijd helder beeld

Met een ongekende visuele helderheid die 331 ppi bereikt, laat het grote 1,45-inch scherm van de Amazfit GTR 3 Pro je precies zien wat je wilt, wanneer je het wilt, en is het zelfs zichtbaar in fel zonlicht. Het ultra HD AMOLED-scherm heeft een scherm-tot-lichaamverhouding van 70,6%, wat tot de hoogste behoort voor ronde smartwatches die momenteel beschikbaar zijn.

Uithoudingsvermogen dat je niet in de steek laat

Als je aan het inpakken bent voor je vakantie, bespaar dan ruimte in je koffer en laat de oplader van de Amazfit GTR 3 Pro thuis zonder je zorgen te maken dat de batterij leeg raakt. Het horloge heeft een uitgebreide lijst met superkrachtige functies in zijn slanke en lichte behuizing, en heeft toch voldoende uithoudingsvermogen om tot 12 dagen mee te gaan na één keer volledig opladen bij normaal gebruik.

Display die bij jouw stijl past

Match je stemming, een outfit of de gelegenheid met een brede selectie van meer dan 150 stijlvolle wijzerplaten, die allemaal een bijpassende always-on display hebben 2. Wil je een meer hightech gevoel? Stap in de toekomst en kies uit 15 geanimeerde wijzerplaten. Geef prioriteit aan voorkeursfuncties met 23 bewerkbare wijzerplaten – of upload zelfs uw eigen foto als achtergrondafbeelding voor echte personalisatie.

Inzicht in jouw gezondheid

Met de Amazfit GTR 3 Pro kun je jouw hartslag, bloedzuurstofverzadiging, stressniveau en ademhalingssnelheid testen in een enkele tik van het horloge, voor een resultaat in slechts 45 seconden. Krijg meer inzicht in jouw slaapgegevens die eenvoudig en direct op het horlogescherm te controleren zijn. Stel het horloge in om stress in de gaten te houden niveaus de hele dag en krijg ademhalingsoefeningen als je stresslevel te hoog wordt. Noteer jouw huidige menstruatie en krijg voorspellingen voor aankomende menstruatie en vruchtbare periodes.

Menu