Beko koelkasten

Vind uw ideale Indesit koelkast. Zoals de nieuwe Total No Frost koelkast en betaal gemakkelijk in termijnen.

Geïntegreerde of vrijstaande vaatwassers. Wat voor vaatwasser u ook zoekt. Indesit heeft er één voor u.

Betrouwbare & stijlvolle keukenapparaten. Beschikbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een model voor uw keuken.

De Chromebook is een veilige laptop met een lange batterijduur. Chromebooks kunt u bij ons ook achteraf.

Indesit staat bekend om zijn erg goede prijs-kwaliteitsverhouding. Indesit is daarom ook met recht een van de populairste merken in ons assortiment.

Klik op de afbeelding en bekijk al onze Indesit wasmachines.

2022New Beko logo.svg op afbetaling

Top 5 best verkochte Beko apparaten

PI 637558984162093953 zoom op afbetaling
Indesit wasmachine EWD 71452 W EU N , 7kg
PI 637805198455152665 zoom op afbetaling
Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N, 6kg
PI 636896687007501419 zoom op afbetaling
Indesit koelvriescombinatie NCAA 55 NX
PI 636896645610367461 zoom op afbetaling
Indesit fornuis I6VMH2AXNL
PI 637698194641266883 zoom op afbetaling
Indesit vaatwasser DFO 3T133 A F

Indesit als merk

De apparaten van Indesit ook betrouwbaar en gaan ze lang mee, wij kunnen dit bevestigen door het geringe aantal garantiemeldingen. Wij vinden dit naast de goede prijs-kwaliteitsverhouding, erg fijne voordelen. Daarnaast zijn de apparaten van Indesit veilig en ook bestand tegen rondrennende kinderen.

Samengevat zijn de huishoudelijke apparaten van Indesit, eenvoudig in gebruik en solide. Met Indesit kunt u tijd en geld besparen. Die u vervolgens kunt besteden aan de dingen de u leuk vindt. 

Indesit achteraf betalen

Achteraf betalen voor uw Indesit apparaat is een geweldige manier om uw huishoudelijke apparaat gemakkelijk te betalen zonder dat je rente hoeft te betalen. Het achteraf betalen van uw Indesit oven, vaatwasser of ander product heeft zo een aantal voordelen. Zo is als u achteraf betaalt, een BKR-registratie niet nodig!

BKR is een kredietcheck die door banken en bedrijven wordt uitgevoerd wanneer je een lening afsluit.
Dit betekent dat u uw apparaat veel sneller en zonder gedoe in handen kunt krijgen.

Indesit in termijnen betalen

Het betalen van Indesit product in termijnen is ook een geweldige manier om de kosten van uw witgoed over de tijd te spreiden. Als u ervoor kiest om in termijnen te betalen, kun je ervoor kiezen om in 2 tot 36 termijnen gespreid te betalen met automatische incasso, wat het over het algemeen handiger en betaalbaarder maakt. Maar dit betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het zelf doen van de betalingen.

Over het algemeen is het achteraf of in termijnen betalen voor uw Indesit witgoed een geweldige manier om uw huishoudelijke apparaat snel en zonder rente te krijgen. Het is ook een handige manier om de kosten van de Indesit aanschaf over de tijd te spreiden.

Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

PI 637503640442732596 zoom op afbetaling
PI 637692993882281191 zoom op afbetaling

Jouw Indesit product achteraf betalen zonder rente

Als u uw Indesit koelkast met achteraf wilt betalen zonder rente. Kunt u kiezen voor Klarna. Klarna is namelijk een betaalmethode die u kunt selecteren bij het afrekenen. Je ontvangt dan een e-mail van met instructies over hoe je een account kunt aanmaken en jou eerste betaling kunt doen.

Beko: een groeiend Turks merk

Beko is opgericht in 1955 door de Turkse ondernemer Vehbi Koç. Beko is begonnen als een klein bedrijf in Istanbul, Turkije, dat elektronische componenten produceerde. Het bedrijf groeide uit tot een toonaangevende fabrikant van huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica.

Beko is een wereldwijde leverancier van huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, wasmachines, drogers en ovens. Het bedrijf werd opgericht in 1955 in Istanbul, Turkije en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de branche.

Een van de grootste voordelen van Beko-apparaten is hun betaalbare prijs. Hoewel de prijzen van de producten concurrerend zijn, bieden ze toch een goede kwaliteit en efficiëntie. Beko koelkasten bijvoorbeeld, zijn vaak gekenmerkt door hun ruime opbergruimte en energie-efficiëntie. Deze koelkasten hebben een energie-efficiëntieklasse van A+++ en bieden een grote hoeveelheid aan opbergruimte.

Beko wasmachines zijn ook zeer populair. Deze machines zijn voorzien van een aantal innovatieve functies, zoals de “ProSmart Inverter-motor” die de wasmachine efficiënter maakt en de levensduur verlengt. Beko wasmachines zijn ook zeer gebruiksvriendelijk met een aantal programmeerbare opties en een groot display.

Beko drogers zijn ook een populaire keuze. Deze drogers zijn voorzien van een aantal innovatieve technologieën zoals de “AutoDry-technologie” die ervoor zorgt dat de droger automatisch stopt wanneer de kleding droog is, waardoor energie wordt bespaard.

Beko ovens zijn ook een populaire keuze. Deze ovens zijn voorzien van een aantal innovatieve functies, zoals “Fast Preheat” waarmee de oven snel opwarmt en de “Auto Roasting” functie, die ervoor zorgt dat de oven automatisch de juiste temperatuur en tijd instelt voor het gerecht dat u aan het bereiden bent.

Al met al, Beko is een betrouwbaar en betaalbaar merk voor huishoudelijke apparaten. Hun producten zijn zeer efficiënt en bieden een aantal innovatieve functies. Beko is een goede keuze voor consumenten die op zoek zijn naar hoogwaardige huishoudelijke apparaten tegen een betaalbare prijs.

Menu