Belkin HiFi speaker + draadloze lader SoundForm Elite (Wit)

66,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 199,00

Slechts 2 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC298525 Categorie:

Met deze Belkin SoundForm Elite speaker en draadloze oplader heb jij altijd muziek en een volle smartphone bij de hand. De gepatenteerde Speaker Active Matching (SAM)-technologie produceert een HiFi-geluid dat onvervalst en niet vervormt klinkt. Je luister naar muziek zoals de artiest het bedoeld heeft! In samenwerking met Devialet luister je naar een kristelhelder geluid in combinatie met Belinks draadloze snellaadtechniek. 

Muziek in elke kamer

Maak verbinding met een andere SoundForm Elite speaker of een andere slimme luidspreker die Google Assistent of Alexa ondersteunt, voor een multiroom geluidsbeleving. Met Alexa of Google Assistent kun je heel eenvoudig via spraakbediening muziek afspelen, vragen stellen, taken beheren en slimme apparaten in uw woning bedienen.

Snel draadloos opladen

Je kunt met deze Belkin je telefoon draadloos opladen. Het enige wat jij hoef te doen is je telefoon op de bovenkant van de speaker neer te leggen, daarna laadt deze automatisch op. Push-Push-technologie onderdrukt trillingen waardoor jouw telefoon veilig in de houder blijft liggen.

Extra informatie

EAN

745883783953

Kleur van het product

Wit

Merk

Belkin

Product Type

SOUNDFORM ELITE HIFI SMART SPEAKER WHITE

Soort oplader

Draadloze oplader + smart speaker

Menu