Bosch bakoven (inbouw) HBG632BS1

253,00

3 keer

66,58

12 keer

45,42

18 keer

34,87

24 keer

24,33

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 759,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC84484 Categorie:

Energiezuinig bakken en braden

Met de Bosch HBG632BS1 bak en braad je energiezuinig met een perfect resultaat. Deze multifunctionele oven heeft een ruime inhoud en is voorzien van een gebruiksvriendelijk tft-scherm.

Ruime oven met praktische inrichting

Met meer dan 70 liter inhoud heeft deze multifunctionele oven ruimte voor het bereiden van grote gerechten. Je hebt de mogelijkheid om roosters en braadsledes op verschillende hoogtes te hangen. Je kunt zelfs een rooster en braadslede combineren op één hoogte om vlees te grillen op het rooster terwijl het vet wordt opgevangen in de braadslede. Met extra roosters kun je ook op meerdere niveaus tegelijk bakken en braden.

Altijd de juiste verwarmingsmethode

De Bosch HBG632BS1 heeft meerdere verwarmingsmethoden zodat je elk gerecht altijd op de juiste manier bereidt. Met 4D hetelucht wordt de warmte met behulp van de ventilator gelijkmatig verdeeld. Deze methode is zeer geschikt voor bakken en braden op meerdere niveaus. Daarnaast kun je kiezen voor boven- en onderwarmte voor bakken en braden op één niveau. In beide gevallen kun je kiezen voor de Eco-stand om energie te besparen. Ten slotte kun je kiezen voor een temperatuur tussen 30 en 300 graden.

Gebruiksvriendelijke bediening met tft-scherm

Deze multifunctionele oven is uitgerust met een gebruiksvriendelijk tft-scherm met tiptoetsen en een intuïtieve bedieningsring. Om een functie te kiezen of de tijd in te stellen raak je eerst het juiste veld aan op het scherm. Vervolgens kun je tijd, tijdsduur en temperatuur instellen middels de bedieningsring.

Energiezuinig en veilig

Dankzij de ecostanden en snelle voorverwarming is deze multifunctionele oven zeer energiezuinig. De Bosch HBG632BS1 draagt het energielabel A+. Door de klapdeur met SoftOpen en SoftClose en het kinderslot is deze oven veilig in gebruik, zelfs als er kleine kinderen in de buurt zijn. Met de Bosch HBG632BS1 multifunctionele oven in je keuken is geen enkel gerecht een uitdaging en kook je tevens op een energiezuinige manier.

Extra informatie

EAN

4242002808765

Merk

Bosch

Product Type

HBG632BS1

Aantal automatische programma's

4

Boven- en onderverwarming

Ja

Grill

Ja

Hetelucht

Ja

Ingebouwd display

Ja

Inhoud

71 l

Kastontwerp

Inbouw

Kinderslot

Ja

Kleur van het product

Roestvrijstaal, Zwart

Magnetron

Nee

Magnetronvermogen

0 W

Maximum temperatuur oven

300 °C

Netbelasting

3600 W

Nisbreedte

56.8 cm

Nisdiepte

55 cm

Nishoogte

59.5 cm

Snelle hitte

Ja

Soft close

Ja

Soort bediening

Touch

Soort reiniging

Geen

Stoom functie

Nee

Verlichting binnenin

Ja

Zelfreinigend

Nee

Menu