Bosch fornuis HXA090D50N

174,67

3 keer

45,97

12 keer

31,36

18 keer

24,07

24 keer

16,80

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 524,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 3 á 4 dagen

SKU: BCC251635 Categorie:

Vaak samen gekocht

Moeiteloos lekker koken en bakken

Het Bosch fornuis HXA090D50N heeft een oven met uitgebreide mogelijkheden, inclusief een speciale pizzastand. Met dit vrijstaande combi-gasfornuis met energielabel A kan iedereen lekker koken en bakken.

Sudderen en snel koken

Het Bosch fornuis HXA090D50N heeft vier gaspitten met verschillende branders. Er is een sterkbrander met een vermogen van 3 kilowatt om snel een pan water tegen de kook aan te krijgen, er zijn twee gewone branders en er is een speciale sudderbrander rechtsachter om een stoofpotje langzaam te laten garen. Met de geïntegreerde vonkontsteking kun je zonder lucifers snel en gemakkelijk een gaspit aanzetten. Ook de elektrische oven van het Bosch fornuis HXA090D50N heeft uitgebreide mogelijkheden. Je kunt een selectie maken uit maar liefst zeven verschillende verwarmingssystemen die variëren van 3D hetelucht Plus tot infra-circulatiegrill, onderwarmte en bovenwarmte. Voor taarten, grillschotels, pizza’s en ovenschotels kun je dus precies de goede bereidingsmanier kiezen om het lekkerste resultaat te krijgen. De temperatuur kan ingesteld worden van 50 °C tot 275 °C en de oven heeft halogeen verlichting. In de ovendeur zit een groot kijkvenster met comfort-warmtebescherming. Als je de ovendeur aan de buitenkant aanraakt is de temperatuur nooit meer dan 50°C.

Veiligheid voorop

Bosch zorgt op alle fronten voor veiligheid. Alle gasbranders beschikken over vlambeveiliging. Als de vlam uitvalt, stopt ook de toevoer van gas. Dankzij die thermo-elektrische beveiliging weet je zeker dat het gas niet per ongeluk aangezet wordt. Het Bosch fornuis HXA090D50N wordt aangesloten met een Schuko-Gardy-stekker met aarding, dus ook de stekker voldoet aan alle veiligheidsnormen.

De oven heeft een inhoud van 66 liter en je krijgt er een braadslede en een rooster bij. De volledig glazen binnendeur is eenvoudig schoon te houden. Ook de geëmailleerde pannendragers van het Bosch fornuis HXA090D50N zijn snel schoon, want ze mogen gewoon in de vaatwasser. Als het fornuis niet in gebruik is kun je de glazen afdekplaat dichtdoen zodat je extra ruimte hebt om iets neer te zetten. Met het Bosch fornuis HXA090D50N haal je een betrouwbaar fornuis in huis waar je heerlijk op kunt koken.

Extra informatie

EAN

4242005041640

Merk

Bosch

Product Type

HXA090D50N

Breedte

60 cm

Diepte

60 cm

Hoogte

85 cm

Inhoud

66 l

Soort bediening

Draaiknoppen

Kinderslot

Nee

Energie-efficiëntieklasse

A

Ingebouwd display

Nee

Netbelasting

0 W

Kastontwerp

Vrijstaand

Automatisch uitschakelen

Nee

Warmhoudfunctie

Nee

Timer

Nee

Grill

Ja

Hetelucht

Ja

Magnetron

Nee

Maximum temperatuur oven

275 °C

Stoom functie

Nee

Aantal branders/kookzones

4

Aantal fases

1 fase ('Normale' stekker)

Boost functie

Nee

Elektronische ontsteking

Nee

Materiaal pannendragers

Geëmailleerd

Pan detectie

Nee

Restwarmte-indicator

Nee

Soort oven

Hetelucht

Type kookplaat

Gas

Wokbrander

Nee

Wokbrander positie

0

Menu