Bosch koelkast (inbouw) KIR41NSE0

249,67

3 keer

65,70

12 keer

44,82

18 keer

34,41

24 keer

24,01

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 749,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC322193 Categorie:

De efficiënte en ruime koelkast KIR41NSE0 van Bosch

Laat je inspireren door de buitengewone en eindeloze mogelijkheden die Bosch te bieden heeft. De innovatieve technologie en designvormen zijn een verrijking voor het dagelijkse leven. 

Verse groente en fruit bewaren is nog nooit zo makkelijk geweest. De MultiBox XXL biedt extra ruimte voor al je verse boodschappen. Ideaal voor wanneer je groots groente wil inslaan, of bijvoorbeeld gekoelde watermeloen wil meenemen naar een picknick in het park.

Levensmiddelen blijven langer vers

Verschillende omgevingstemperaturen en het openen van de deur leiden tot temperatuurschommelingen in een koelkast. Met de EcoAirflow werkt een slim netwerk van sensoren samen en neemt direct maatregelen om gedetecteerde temperatuurveranderingen tegen te gaan. Zo blijft de koelkast efficiënt werken en jouw voedsel zo lang mogelijk vers.

De Bosch KIR41NSE0 (inbouw) koelkast met een royale inhoud van 204 liter beschikt over deze innovatieve EcoAirflow functie. Dit zorgt ervoor dat er altijd een optimaal klimaat is voor je verse maaltijden. Een constante temperatuur is namelijk het meest cruciale voor het vers houden van je producten. De EcoAirflow verdeelt de luchtvochtigheid en temperatuur continu gelijkmatig, waardoor je etenswaren langer vers blijven. Als ze een temperatuurverandering meten, bijvoorbeeld doordat de zon op de koelkast schijnt, passen de sensoren de temperatuur aan. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

Maak een duurzamere keuze

Deze inbouw koelkast met slechts 35 decibel één van de rustigere geluidsniveaus behorende bij koelkasten van dit type. De Bosch KIR41NSE0 is een heel stille koelkast, die uitstekend koelt. Met een heldere en mooi verdeelde verlichting, is het een perfect apparaat voor wie op zoek is naar een zuinige koelkast met diverse handigheidjes. De Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Extra informatie

EAN

4242005323227

Merk

Bosch

Product Type

KIR41NSE0

Deursysteem

Sleepdeur-systeem

Draairichting deur verwisselbaar

Ja

Geluidsniveau

35 dB

Geluidsniveauklasse

B

Ingebouwde vriezer

Nee

Jaarlijks energieverbruik

101 kWu

Kastontwerp

Inbouw

Low Frost systeem

Nee

Minimum operationele temperatuur

10 °C

Nettocapaciteit koelkast

204 l

Nettocapaciteit vriezer

0 l

Nisbreedte

56 cm

Nisdiepte

55 cm

Nishoogte

122.5 cm

Nishoogte max

122.8 cm

Nishoogte min

122.1 cm

No Frost system

Nee

Menu