Bosch koelvriescombinatie KGN39VICT

344,67

3 keer

90,70

12 keer

61,87

18 keer

47,50

24 keer

33,15

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.034,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC311817 Categorie:

Vaak samen gekocht

De overzichtelijke en ruime vrijstaande Bosch koel-vriescombinatie KGN39VICT

De Bosch Serie 4 KGN39VICT koel-vriescombinatie beschikt over het NoFrost systeem en VitaFresh bewaarsysteem. Dankzij NoFrost hoef je nooit meer te ontdooien, en het VitaFresh XXL <0°C: houdt jouw etenswaren langer vers met extra ruime vershoudlades. De Vario-omvormer werkt door zich aan te passen aan de temperatuurschommelingen binnen en buiten de koelkast en de belasting binnenin, en biedt optimale prestaties tijdens spanningsschommelingen. Door de ledverlichting in de koelruimte heb je aan de binnenzijde een heldere en gelijkmatig verlichting. 2 afzonderlijke koelcircuits die apart regelbaar zijn voorkomen onderlinge geuroverdracht.

MultiAirflow-systeem: gelijkmatige luchtcirculatie voor een langere versheid.

De ventilator van het MultiAirflow-systeem verdeelt de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in de koel- en vriesruimte. Zo worden temperatuurschommelingen tot een minimum beperkt en koeltijden gereduceerd – waardoor jouw voedingsmiddelen hun smaak langer zullen behouden.

FreshSense: het perfecte klimaat.

Dankzij het perfecte klimaat behouden jouw levensmiddelen de ideale consistentie: ijs wordt bijvoorbeeld nooit te hard of te zacht. Een constante temperatuur is van doorslaggevend belang voor een betere versheid en smaak. De FreshSense-sensoren meten en regelen de temperatuur in de koel- en vriesruimte. Het resultaat: altijd een constante temperatuur in de koelkast, ongeacht de buitentemperatuur.

VitaFresh XXL <0°C. Extra veel ruimte voor je verse etenswaren.

Het ruime VitaFresh XXL <0°C> systeem creëert de ideale omstandigheden voor al je verse etenswaren. Dankzij de lagere temperatuur blijven vlees- en visproducten langer vers en door de geoptimaliseerde luchtvochtigheid in de vershoudlade kun je langer genieten van écht verse groente en fruit.

Alarm

Waarschuwingssignaal met licht of geluid wanneer de deur niet goed is gesloten of een ander probleem zich voordoet.

Vario-omvormer

Vario-omvormer werkt door zich aan te passen aan de temperatuurveranderingen binnen en buiten de koelkast en de belasting binnenin. Als de deur voor een lange tijd gesloten is, draait hij langzamer met een lager geluidsniveau en houdt het je eten op een optimale temperatuur. Ook biedt het optimale prestaties tijdens spanningsschommelingen. Zo geniet je dus van minder geluid, terwijl je minder energie verbruikt en er stabielere prestaties terugkrijgt.

Ledverlichting: zet de inhoud van je koelkast in de schijnwerpers.

Ledlampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. Ledverlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.

Twee aparte koelcircuits zijn praktisch en besparen tevens energie.

In toestellen met aparte koelcircuits kan de temperatuur van de koel- en diepvriesruimte afzonderlijk geregeld worden. Je past de temperatuur eenvoudig aan via de elektronische bediening.

Supercooling, de koelkast die weet hoe hij cool moet zijn.

Met de SuperCooling functie wordt de temperatuur voor een korte periode verlaagd zodat de nieuwe boodschappen in de koelkast geplaatst kunnen worden zonder de reeds ingevroren producten nadelig te beïnvloeden.

Anti-vingerafdruk

Roestvrijstalen fronten met anti-vingerafdrukcoating zijn permanent aan de oppervlakte afgedicht door middel van een speciale eindbehandeling. Door deze beschermende coating zijn vingerafdrukken veel moeilijker te zien; het oppervlak blijft langer schoon, is veel krasbestendiger en gemakkelijker schoon te maken.

Extra informatie

EAN

4242005274123

Merk

Bosch

Product Type

KGN39VICT –

Aantal deurvakken koelkast

3

Aantal legplateaus koelkast

5

Aantal sterren

4

Aantal vrieslades

2

Automatisch ontdooien koelkast

Ja

Automatisch ontdooien vriezer

Ja

Bewaartijd bij stroomuitval

15 uur

Breedte

60 cm

Deurscharnieren

Rechts

Diepte

66.5 cm

Draairichting deur verwisselbaar

Nee

Flessenrek

Ja

Geluidsniveau

35 dB

Geluidsniveauklasse

B

Hoogte

203 cm

Ingebouwd display

Nee

Introductiejaar

2022

Jaarlijks energieverbruik

162 kWu

Kastontwerp

Vrijstaand

Kleur van het product

Roestvrijstaal

Klimaatklasse

SN (Subnormal) – T (Tropical)

Minimum operationele temperatuur

10 °C

Nettocapaciteit koelkast

260 l

Nettocapaciteit vriezer

103 l

No Frost system

Ja

Snelvriesfunctie

Nee

Super Cool functie

Ja

Vriescapaciteit

10 kg/24u

Vriezer positie

Onder

Water dispenser

Nee

Menu