Bosch vaatwasser (inbouw) SMV6ZDX49E

371,00

3 keer

97,63

12 keer

66,60

18 keer

51,13

24 keer

35,68

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 1.113,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC293376 Categorie:

Geniet van perfecte resultaten met de inbouw vaatwasser SMV6ZDX49E van Bosch

Op zoek naar een slimme en zuinige vaatwasser die nog steeds maximaal presteert? De Bosch inbouwvaatwassers passen optimaal in iedere moderne keuken. Via het Extra Clean systeem wordt alle vaat in je bovenkorf grondig gereinigd. Drie roterende watersproeiers zorgen ervoor dat je vaatwerk extra geweekt wordt. Wat ze niet doen? Meer schoonmaakmiddel gebruiken of op hogere temperaturen wassen. Druk op de knop om de functie te activeren en laat je vaatwasser het vuile werk opknappen.

Bijzonder stille vaatwasser dankzij EcoSilence DriveTM

De keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Het is een plek waar wordt geleefd. Een plek waar je je thuis voelt, waar gewerkt wordt of waar de kinderen spelen. Daarom is de Bosch vaatwasser SMV6ZDX49E extreem stil. De EcoSilence DriveTM is een uitkomst voor iedereen die de rust in huis wil bewaren. De vaatwasser gaat bijzonder stil te werk, zodat je ongestoord kunt genieten van gezellige etentjes en goede gesprekken. Deze motor is uitzonderlijk stil en efficiënt en verbruikt minder energie. De De EcoSilence DriveTM werkt zonder borstels, is geruisloos en levert gegarandeerd topprestaties!

Personaliseer je vaatwasser

De slimme en groenere vaatwasser SMV6ZDX49E van Bosch kun je met de Home Connect app vanuit je smartphone bedienen. Home Connect stelt je in staat jouw Bosch vaatwasser simpel te besturen. De app geeft je op elk gewenst moment toegang tot alle relevante informatie en functies. Je kunt er niet alleen je wasmachine mee in- en uitschakelen, maar ook de gewenste programma’s op afstand selecteren of activeer de stilfunctie met één druk op de knop. De innovatieve functie is speciaal ontwikkeld voor personen met een volle agenda. 

De Bosch vaatwasser SMV6ZDX49E met Home Connect wil graag jouw vaattaken uit handen nemen. Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa* kan je jouw slimme vaatwasser probleemloos aansturen via de Home Connect-app of de slimme speaker. De app toont je eveneens het verloop van de afwascyclus en geeft je meldingen over het algemeen beheer van het apparaat; bijvoorbeeld wanneer de vaatwastabletten moeten worden aangevuld. Zo maken we het leven graag wat efficiënter voor je.

De vaatwasser wil graag zich aanpassen aan jouw behoeftes en wensen. Beantwoord met de Home Connect-app over jouw schoonmaakvoorkeuren en het type vaat. Op basis van jouw gegeven informatie adviseert de vaatwasser het beste programma voor jou. 

Je hebt keuze uit zes verschillende vaatwasprogramma’s en vier speciale functies, waaronder Speedperfect + (verkorte programmaduur) en Halvebelading. De speedperfect functie zorgt ervoor dat de afwas op tijd klaar is voordat het bezoek komt. Door deze functie wordt de vaat tot wel drie keer sneller gewassen en gedroogd, maar met hetzelfde uitmuntende resultaat. Dankzij varioSpeed Plus kan je kiezen voor versneld afspoelen, zelfs wanneer de cyclus al bezig is.

ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat.

Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.

De DoseerAssistent garandeert een optimaal resultaat door het vaatwastablet effectief te laten oplossen.

De DoseerAssistent staat garant voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces. Het vaatwasmiddel valt uit het zeepbakje in een speciaal bakje aan de bovenkorf, waar het compleet oplost. AutomaticPrograms zorgen voor perfecte reiniging met minimaal verbruik van water en energie. In vaatwassers die zijn uitgerust met AutomaticPrograms wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit.

Onze kwaliteitsgarantie: 10 jaar garantie tegen corrosie van de vaatwasserkuip.

We hebben speciale oppervlaktebehandelingen en productieprocessen ontwikkeld die nauwkeurig zijn afgestemd op de materialen die worden gebruikt aan de binnenkant van onze vaatwassers. Daarom kunnen wij 10 jaar garantie geven tegen corrosie van de vaatwasserkuip.

De wasmachine die zichzelf beschermt tegen waterschade. Wij, Bosch geeft om je wasgoed en ook om je veiligheid thuis.

De Bosch SMV6ZDX49E vaatwasser biedt jou optimaal gemak

Discreet weggewerkt doen alle vaatwassers van Bosch optimaal hun werk met innovatieve technologieën en functies die zorgen voor gemak, efficiëntie en glanzend schone resultaten. Door middel van projectie van een lichtpunt op de vloer, is ook bij deze vaatwasser te zien of deze aan of uit staat. Zo zie je in één oogopslag of het programma heeft gestart, de vaatwasser nog bezig is of dat de vaat schoon is en kan worden uitgeruimd. Ook de flexkorven bieden jou een flexibele en praktische oplossing voor eenvoudig inruimen van je vaatwasser.

 

Extra informatie

EAN

4242005173839

Merk

Bosch

Product Type

SMV6ZDX49E

Aanpasbaar interieur

Ja

Aantal couverts

13

AquaSensor functie

Ja

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Ja

Bestekvoorziening

Bestekmand

Breedte

59.8 cm

Diepte

55 cm

Energieverbruik per 100 cycli

74 kWu

Geluidsniveau

42 dB

Geluidsniveauklasse

B

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Glansmiddel indicator

Ja

Hoogte

81.5 cm

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Kastontwerp

Volledig geïntegreerd

Kinderslot

Nee

Netbelasting

2400 W

Nisbreedte

60 cm

Nisdiepte

55 cm

Nishoogte max

87.5 cm

Nishoogte min

81.5 cm

Paneelhoogte max

72.5 cm

Paneelhoogte min

65.5 cm

Paneelhoogte min - max

65.5 – 72.5 cm

Resterende tijd indicatie

Ja

Startvertraging

24 uur

Temperatuur max

60 °C

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

10 jaar na aankoop

Waterverbruik per cyclus

9.5 l

Zout indicator

Ja

Menu