Bosch wasmachine (vrijstaand) WGG24407NL

266,33

3 keer

70,09

12 keer

47,81

18 keer

36,71

24 keer

25,62

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 799,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 3 á 4 dagen

SKU: BCC322215 Categorie:

Deze wasmachine is geschikt voor grote gezinnen in oktober 2022 en heeft het label gekregen omdat:

  • A-label (zeer zuinig)
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding
  • EcoSilence Drive™: de stille, energiezuinige motor met 10 jaar garantie
  • Hygiëne Plus: doodt 99,99% van alle bacteriën, ook op 40°C
  • 9kg trommel

Grote gezinnen opzoek naar een nieuwe ruime wasmachine om gespreid te betalen raden wij deze wasmachine van Bosch aan.

De energiezuinige en slimme Bosch wasmachine (vrijstaand) WGG24407NL

Een zuinige wasmachine is niet alleen goed voor het milieu. Je bespaart ook per jaar een aantal tientjes op je energierekening. Daarom loont het al snel om een zuinige wasmachine te kopen. Met de vrijstaande wasmachine WGG24407NL van Bosch creëer je perfecte was resultaten bij een minimum energie en water verbruik, dankzij energieklasse A en ActiveWater Plus. De WGG24407NL van Bosch is de meest energiezuinige wasmachine van ons assortiment. Dankzij de EcoSilence Drive garanderen wij een stille motor die lang mee gaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen. Al onze wasmachines beschikken over ActiveWater Plus. Om waterverspilling te voorkomen, stemt de sensor het exacte waterverbruik af op de was, op basis van de textielsoort en de hoeveelheid. Jouw wasgoed wordt sneller en gelijkmatiger geweekt dankzij de geoptimaliseerde watertoevoer, die zeer mild en zacht is. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

De Bosch WGG24407NL is een wasmachine die kwaliteit koppelt aan technologie

Heb je ontzettend veel haast maar wil je per se die ene blouse aan met die chocoladevlek? De SpeedPerfect-functie helpt jou uit de brand. Deze feature is speciaal ontworpen voor situaties waarin je in tijdsnood zit. Met de SpeedPerfect-functie verkort je de wastijd met 65%. En door de haast nog vergeten om de sokken nog bij de was te doen? Geen probleem. Met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haal je juist nog even iets uit de trommel. Let wel even op; Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is. Wil je alleen een klein wasje doen met wat vergeten kledingstukken? Geen probleem! De wastrommel van 1-9 kilogram laat je toe de was van alleen jouw drie items te doen of van het hele gezin.

De juiste wasbeurt voor iedere vlek

Dankzij het Anti Vlekken-systeem is je wasmachine goed opgewassen tegen vier veel voorkomende vlekken. De Bosch WGG244A7NL wasmachine gaat actief op zoek naar vlekken in kleding en wasgoed. Op deze manier worden ze op de juiste manier bewerkt. Vervolgens zal de wasmachine het wasprogramma gebruiken om de voorbewerkte vlekken te verwijderen. Op deze manier komt jouw kleding er weer als nieuw uit te zien en verdient het weer een nieuwe kans. En natuurlijk is er geen voorbehandeling nodig. Dankzij de Hygiëne Plus functie wordt de was schoner dan schoon. Hiermee worden namelijk alle bacteriën gedood, zelfs als je op 40 graden wast.

Aqua Stop

Met de Aqua stop-functie ben je altijd veilig en voorkom je waterschade. Al bij geringe watersporen sluit Aqua Stop de watertoevoer en de elektrische aansluiting af, waardoor de vaatwasser meteen wordt uitgeschakeld. Elektrische schokken en mogelijke kostbare waterschade worden hierdoor voorkomen.

 

Extra informatie

EAN

4242005293544

Merk

Bosch

Product Type

WGG24407NL

Aanpasbare centrifugesnelheid

Ja

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Nee

Breedte

59.8 cm

Centrifugesnelheid max

1400 RPM

Deurdraairichting omkeerbaar

Nee

Deurscharnieren

Links

Diepte

59 cm

Doseringsassistent

Nee

Energieverbruik per 100 cycli

46 kWu

Geluidsniveau

70 dB

Geluidsniveauklasse

A

Hoogte

84.8 cm

Ingebouwd display

Ja

Introductiejaar

Niet van toepassing

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Kinderslot

Ja

Overloopbeveiliging

Ja

Resterende tijd indicatie

Ja

Stoomwasprogramma

Nee

Type lader

Voorlader

Uitgestelde start timer

Nee

Update beleid

Niet van toepassing

Waarschuwingssignaal

Ja

Wascapaciteit

9 kg

Waterverbruik per cyclus

48 l

Menu