Bose Home Speaker 500 (Zilver)

144,33

3 keer

37,98

12 keer

25,91

18 keer

19,89

24 keer

13,88

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 433,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC250058 Categorie:

Vaak samen gekocht

Bose Home Speaker 500

Geniet van kamervullend geluid met de Home Speaker 500 van Bose. Deze smartspeaker is dankzij zijn design een prachtige toevoeging aan elke kamer en hij is eenvoudig te bedienen via de Bose Music-app of via de knoppen aan de bovenzijde.

Kamervullend geluid van muur tot muur

Met de Bose Home Speaker 500 geniet je van jouw favoriet muziek in hoge kwaliteit. Omdat de drivers van de speaker in tegenovergestelde richting staan wordt het geluid via de wanden van de kamer weerkaatst waardoor het geluid kamervullend is en je optimaal kunt genieten van jouw favoriete nummers. Bovendien is de Home Speaker 500 te koppelen aan andere speaker uit de 500-serie van Bose voor een nog rijkere luisterervaring.

Prachtig design

De behuizing van de Home Speaker 500 is van aluminium en heeft daardoor een zeer strakke en elegante afwerking. Het schermpje toont informatie over bijvoorbeeld het huidige nummer, albumhoezen of radiozenders. De Home Speaker 500 heeft bovenop de speaker ook 6 pre-sets voor radiozenders, zodat je met de druk op 1 knop luistert naar jouw favoriete zender. De Home Speaker 500 is zowel via bluetooth als via WiFi te koppelen waardoor je de speaker over kunt neerzetten. Het is ook mogelijk om meerdere modellen aan elkaar te koppelen zodat je overal in jouw woning dezelfde muziek kunt afspelen. Ideaal voor wanneer je een feestje geeft en de mensen in de keuken ook van de muziek willen genieten.

Klaar voor de toekomst

Met de Home Speaker 500 ben je helemaal klaar voor de toekomst. Want ondanks dat deze optie nu nog niet mogelijk is, ondersteunt de Home Speaker 500 wel Amazon Alexa-spraakbediening. Zodra Bose deze update uitbrengt kun jij de speaker eenvoudig bedienen met jouw stem en hoef je voortaan alleen nog maar te vragen om jouw favoriete nummers en de Home Speaker 500 doet voor jou de rest.

Extra informatie

EAN

017817785631

Merk

Bose

Product Type

HOME SPEAKER 500 SILVER

Aantal HDMI uitgangen

0

AirPlay

Nee

Audio output channels

2.0

Bluetooth

Ja

DLNA-gecertificeerd

Nee

Ethernet LAN

Nee

Ingebouwde microfoon

Ja

Kleur van het product

Zilver

Producttype

Stereo draadloze speaker

Smartphone ondersteuning op afstand

iOS, Android

Soort voeding

Bekabeld

Streaming audio

Ja

USB

Nee

Wi-Fi

Ja

Menu