Vandaag nog een prachtige Boxspring kopen op afbetaling


Je boxspring liever
op afbetaling kopen? Bij ons ben je aan het juiste adres als je een boxspring achteraf wilt betalen.

Somas Home biedt jou het beste slaapcomfort met een boxspring die je maandelijks zonder rente kunt afbetalen. Hiermee willen wij iedereen de luxe van een goede nachtrust laten ervaren.

Misschien maak je je zorgen over de kosten, maar maak je geen zorgen, er zijn bij Somas Home genoeg manieren om een nieuwe boxspring gespreid op afbetaling te betalen, zonder BKR en tegen 0% rente. 

Bekijk nu ons uitgebreid assortiment boxsprings en vind het model van je dromen. Ervaar zelf hoe comfortabel onze boxsprings zijn. 

Hoe een Boxspring op afbetaling kopen?

Een boxspring op afbetaling kopen is een geweldige oplossing voor diegenen die een nieuwe bed willen. Het beste is dat je niets vooruit hoeft te betalen. Bij ons kun je namelijk met onze ideale betaalmethode zorgeloos achteraf betalen!

Op Somas Home kun je kiezen uit verschillende betaalmethoden voor je nieuwe boxspring. Je kunt het in één keer betalen of in maximaal 36 termijnen zonder rente. Als je het eerder wilt afbetalen, kan dat ook – zorg er alleen voor dat het totale bedrag binnen 30 dagen betaald is.

Welke betaalmethode je ook kiest, we zijn er om je te helpen je aankoop gemakkelijk en betaalbaar te maken. Koop dus vandaag nog je boxspring en geniet van de gemoedsrust die je krijgt door flexibele betaalmogelijkheden. 

Boxspring achteraf betalen

Het achteraf betalen van een boxspring heeft veel voordelen. Een voordeel is dat je gelijk kunt genieten van je boxspring en zo geen grote uitgave in een keer hoeft te doen. Een ander voordeel is dat u de kosten van de boxspring kunt spreiden in termijnen, waardoor het betaalbaarder wordt.

Tot slot kan het betalen van je Boxspring op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige betaalmethode voor iedereen die een nieuwe Boxspring wilt kopen.

Boxspring in termijnen betalen zonder rente

Wist je dat je je boxspring nu ook in termijnen kunt betalen? Dat klopt – tegen 0% rente en zonder BKR. Dus als je krap bij kas zit, of gewoon de kosten van je aankoop wilt spreiden, kunnen we je helpen.

Kies gewoon voor betaling in drie of meer termijnen, en wij zorgen voor de rest. Je eerste betaling moet binnen 30 dagen worden gedaan, en de eerste termijn wordt automatisch afgeschreven via Klarna internet bankieren. Geniet vandaag nog van optimaal slaapcomfort. 

Boxsprings voor een perfecte nachtrust

Bij Somas Home kun je genieten van een heerlijke nachtrust en optimaal slaapcomfort in je nieuwe boxspring. Een boxspring is een essentieel meubelstuk voor elke slaapkamer. Het biedt comfort en ondersteuning aan jouw matras, en helpt om het in goede conditie te houden.

Als je op zoek bent naar een perfecte nachtrust, kijk dan niet verder dan onze Boxsprings. De boxspring is een revolutionair nieuw product dat een superieure ondersteuning biedt voor jouw matras, waardoor het de perfecte keuze is voor mensen die last hebben van rugpijn of die hun slaapervaring willen verbeteren.

Bij ons kun je de Boxspring op afbetaling kopen en het beste eraan is dat je geen rente hoeft te betalen, wanneer je kiest voor gespreid betalen. Je kunt bij ons geld besparen op jouw aankoop en met een gerust hart weten dat je een kwaliteitsproduct snel geleverd krijgt.

De boxspring

Een goede nachtrust is onmisbaar voor zowel onze lichamelijke als geestelijke gezondheid, maar het juiste bed vinden kan een uitdaging zijn. Dat is waar boxsprings van pas komen.

Een boxspring is een soort matras systeem dat helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen en steun te bieden aan de veren in een matras. In ons uitgebreide assortiment boxsprings vind je altijd het model van je dromen. Het maakt niet uit welke stijl, maat of soort comfort je zoekt, Somas Home heeft het allemaal. Met een boxspring van Somas Home kun je elke nacht genieten van het ultieme slaapcomfort.

Wat is boxspring?

De box is uitgerust met thermisch geharde veren. Dit zijn veren waarbij het metaal tijdens de productie tot hoge temperaturen is verhit. Hierdoor vervormt de veer minder snel en gaat hij dus langer mee.

Er zijn verschillende soorten boxen. Bij Somas Home kun je kiezen tussen een bonell box en een pocketvering box. Een bonell box heeft veren lopen door de hele lengte van de box. Bij een pocketveren box is elke veer afzonderlijk verpakt in stoffen zakken. Pocketveren ventileren optimaal, zijn stabiel en behouden, net als een bonell box, hun veerkracht. De pocketveer biedt een betere ondersteuning (zeker voor wanneer je wat zwaarder bent) dan de bonell veer. 

Comfort

De boxspring is een van de populairste bedden van dit moment. Mensen houden van boxsprings omdat ze comfortabel zijn. Waarom zijn ze zo comfortabel? Een boxspring bestaat uit twee matrassen boven op elkaar. 

De eerste matras ligt op een bedbodem met veren. Hierdoor veert de matras over de hele breedte. De tweede matras zorgt voor een nog comfortabeler oppervlak. Boxsprings passen bij iedereen en kunnen naar wens worden aangepast. Door te investeren in een boxspring, lakens en hoofdkussen en een slaapvriendelijke omgeving te creëren, kun je de nachtrust krijgen die je nodig heb

Op zoek naar meer manieren om een goede nachtrust te krijgen?

Kijk eens naar deze vier tips:

Boxsprings worden vaak vergeten als het gaat om een goede nachtrust. Maar ze zijn erg belangrijk. Ze bieden comfort en ondersteuning voor jouw matras. Een boxspring van goede kwaliteit helpt het gewicht gelijkmatig te verdelen, vermindert bewegingsoverdracht en biedt stabiliteit voor jouw matras.

Als je op zoek bent naar een betere nachtrust, zorg er dan voor dat je investeert in een boxspring van goede kwaliteit.

Lakens: Een andere manier om een goede nachtrust te krijgen is door te investeren in goede lakens. Lakens spelen een grote rol in hoe comfortabel je je ’s nachts voelt, dus het is belangrijk om lakens te vinden die aan jouw behoeften voldoen.

Kwaliteitskussen: Investeren in een kwaliteitskussen is ook belangrijk als je een goede nachtrust wilt. Kussens ondersteunen jouw hoofd en nek, dus het is belangrijk dat je een kussen vindt dat comfortabel voor jou is.

Door een omgeving te creëren die bevorderlijk is voor de slaap, kun je gemakkelijker in je nieuwe boxspring in slaap vallen.

 


Bekijk onze boxsprings

Als je op zoek bent naar een nieuwe boxspring, bekijk dan zeker onze selectie van boxsprings! Wij bieden gratis verzending op alle bestellingen binnen Nederland, en onze boxsprings worden geleverd met een 100% tevredenheidsgarantie. Je kunt onze boxsprings nu uitproberen en zien hoe comfortabel ze zijn. Bekijk nu onze nieuwe boxsprings!

Menu