Cresta verwarmingskussen KTS210

 29,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC310171 Categorie:

Je herkent vast wel de situatie van pijn in je rug, buik, benen of andere vermoeide spieren. Met het Cresta Care verwarmingskussen KTS210 raak je de vermoeidheid snel kwijt. Het warmtekussen verwarmt juist die plaats die pijnlijk is. De warmte stimuleert jouw bloedsomloop en verzacht de pijn snel.

Veelzijdig te gebruiken

Rustig zittend op de bank breng je de Cresta Care warmtekussen aan in de rug, op je benen of hou hem op je buik. Het warmtekussen werkt ook pijn verlichtend tijdens de menstruatie bij menstruatiekrampen.

Instelbare controller

Het Cresta Care elektrisch warmtekussen is voorzien van een controller met 6 temperatuurstanden. Op stand 1 is de temperatuur circa 45°C, en met elke stand hoger gaat de temperatuur met 5°C omhoog tot circa 70°C op stand 6. Het Cresta Care warmtekussen warmt snel op.

Stel zelf de timer in

Met de controller stelt u ook de timer in voor de automatische uitschakeling. Je hebt de keuze uit 30, 60 of 90 minuten. Na de ingestelde tijd schakelt de KTS210 elektrische warmtekussen automatisch uit.

Wasbaar

De beschermhoes voorkomt vuil worden van het kussen. De losse beschermhoes is op een fijnwas programma van 30° wasmachine wasbaar.

Kwaliteit waarborg

Het Cresta Care KTS210 elektrische warmtekussen is TÜV GS goedgekeurd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het wereldwijd erkende TÜV GS keurmerk garandeert je een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Extra informatie

EAN

8711974340277

Kleur van het product

Grijs

Merk

Cresta

Product Type

KTS210 Elektr. Deken Wit

Soort

Warmtekussen

Breedte

22.5 cm

Diepte

31 cm

Materiaal

Fleece

Vermogen

100 W

Automatisch uitschakelen

Ja

Wasbaar

Ja

Timer

Ja

Afneembare kabel

Ja

Aantal personen

1

Aantal temperatuurstanden

6

Menu