Cresta voetenwarmer KTS968

13,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 40,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC310173 Categorie:

Snel last van koude voeten? Dan is de Cresta Care KTS968 elektrische voetenwarmer de ideale oplossing. Door je voeten te verwarmen stimuleer je de bloedsomloop en worden je koude voeten snel warm. Rustig zittend op de bank kan je de KTS968 elektrische voetenwarmer zijn werk laten doen. De Cresta Care KTS968 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een schoenmaat tot 47.

Bepaal zelf de temperatuur

De Cresta Care elektrische voetenwarmer is voorzien van een controller met 3 temperatuurstanden. Op stand 1 is de temperatuur circa 53°C, op stand 2 circa 59°C en op stand 3 circa 65°C. De voetenwarmer is snel op de gewenste temperatuur en is tegen oververhitting beveiligd. De KTS968 is voorzien van een timer die de voetenwarmer na 90 minuten automatisch uitschakelt. De timer voorkomt overdadig gebruik, wel zo veilig.

Wasbare binnen voering

De binnen voering van de elektrische voetenwarmer kan je eenvoudig uit de voetenwarmer verwijderen en is wasmachine wasbaar op een fijn was programma van 30°. Zo blijft jouw voetenwarmer altijd fris.

Kwaliteit waarborg 

Dit product is TÜV GS goedgekeurd en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Het wereldwijd erkende TÜV GS keurmerk garandeert je een hoogwaardig kwaliteitsproduct. 

Extra informatie

EAN

8711974340260

Kleur van het product

Grijs, Wit

Merk

Cresta

Product Type

KTS968 Elektr. Voetenwarmer

Soort

Elektrische voetenwarmer

Breedte

31 cm

Diepte

31 cm

Materiaal

Polyester

Vermogen

100 W

Automatisch uitschakelen

Ja

Wasbaar

Ja

Timer

Ja

Afneembare kabel

Nee

Aantal personen

1

Aantal temperatuurstanden

3

Oververhittingsbeveiliging

Ja

Menu