Demon’s Souls Remake PS5

13,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 41,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC293455 Categorie:

Van Bluepoint Games komt een remake van de PlayStation-klassieker, Demon’s Souls. Deze remake is volledig opnieuw opgebouwd en meesterlijk verbeterd en introduceert de gruwelen van een mistig, donker fantasieland voor een hele nieuwe generatie gamers. Degenen die eerder zijn beproevingen en beproevingen hebben meegemaakt, kunnen opnieuw de duisternis uitdagen in verbluffende visuele kwaliteit en ongelooflijke prestaties.

Ontdek waar de reis begon

Ervaar de originele brute uitdaging, volledig opnieuw gemaakt vanaf de grond af. Alles gepresenteerd in verbluffende visuele kwaliteit met verbeterde prestaties, dit is de wereld van Boletaria zoals je die nog nooit eerder hebt gezien.

Word de doder van demonen

Trek naar het noordelijke koninkrijk Boletaria – een ooit welvarend land van ridders, nu geteisterd door onuitsprekelijke wezens en vraatzuchtige demonen. Ontmoet vreemde personages, losgeslagen en verwrongen door de wereld om hen heen, en ontrafel het verontrustende verhaal van Demon’s Souls.

Beheers de kunsten van tovenarij en oorlog

Perfectioneer en verbeter je vaardigheden in de strijd – weet wanneer je vooruit moet en wanneer je je tijd moet afwachten, want bij elke gemiste slag en onzorgvuldige fout loop je het risico de zielen te verliezen waarvoor je zo hard hebt gewerkt om te verzamelen. De beloningen voor het doden van de sterkste vijanden zijn echter enorm, en de dood betekent niet het einde – het is gewoon een andere staat van zijn.

Neem het op tegen ‘s werelds grootste krijgers in PVP-gevechten

Met online invasies die het gevaar van je zoektocht vergroten. Of speel coöperatief door bondgenoten op te roepen om te helpen in je strijd tegen de demonen.

Extra informatie

EAN

711719809623

Merk

Sony PlayStation

Product Type

DEMON'S SOULS REMAKE

Gaming platform

PlayStation 5

4K Ultra HD gaming

Ja

Aantal spelers

1 – 6 Spelers

Genre

Actie, RPG

Ontwikkelaar

Bluepoint Games, SIE Japan Studio

PEGI inhoud

PlayStation 5

PEGI leeftijd

18

Releasedatum

19-11-2020

VR ondersteuning

Nee

Multiplayer modus

Ja

Taalversie

DEU, ENG

Menu