Denon microset D-M41 DAB+ (Zilver/Zwarte speakers)

161,33

3 keer

42,46

12 keer

28,96

18 keer

22,23

24 keer

15,52

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 484,00

Slechts 2 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC236973 Categorie:

Vaak samen gekocht

Denon D-M41DAB HiFi-systeem

Met zijn verbeterde geluid, stijl en functies bouwt de nieuwe D-M41DAB verder aan het succes van de meermaals bekroonde D-M40DAB. Het nieuw ontworpen discrete analoge versterkercircuit vermindert signaalwegen voor meer helderheid en impact, terwijl de nieuwe Bluetooth-functie gemak combineert met een schakelaar om het effect op het geluid van andere bronnen te verminderen wanneer deze functie niet wordt gebruikt. De centre unit van de RCD-M41DAB heeft twee optische digitale ingangen om een TV, settopbox of andere digitale apparaten, die verbeterde audiokwaliteit verdienen, op aan te sluiten. Ook heeft de unit ingebouwde CD en FM-radio DAB/DAB+, terwijl de nieuwe SC-M41-speakers naar Europese geluidsnormen zijn afgestemd om zo de prestaties van de CD-receiver te complementeren.

Hoog uitgangsvermogen met nieuw ontworpen volledig discreet analoog versterkercircuit

Het nieuwe versterkercircuit levert 2 x 30 W, waardoor de RCD-M41DAB meer dan genoeg vermogen heeft om of de bijpassende SC-M41-speakers of andere populaire keuzes (de CD-receiver wordt apart verkocht) aan te drijven. Er is ook een speciaal hoofdtelefoonversterkergedeelte voor een persoonlijke luisterervaring.

Beste bijpassende Denon SC-M41-speakersysteem

Deze luidsprekers zijn ontworpen met Denon Hi-Fi vakmanschap en Europese Sound Engineering. Dankzij de combinatie van een hoogwaardige woofer van 12 cm / mid-range chassis en een tweeter met hoge definitie plus een crossovernetwerk met geselecteerde componenten levert dit model topprestaties en klinkt het geluid soepel en natuurlijk.

“Simple & Straight” schakelontwerp voor akoestische zuiverheid

Denons populaire M-serie biedt superieure geluidskwaliteit op basis van het vertrouwde “Simple & Straight” concept. De audioschakelingen zijn ongecompliceerd, de signaalwegen kort en eventuele negatieve invloeden op de geluidskwaliteit zijn tot een minimum beperkt. Het schakelontwerp en de constructie van het chassis staan garant voor een detailgetrouwe weergave van de oorspronkelijke uitvoering.

Bluetooth voor direct en draadloos streamen vanaf smartphones en tablets

Dankzij de geïntegreerde Bluetooth kunnen smartphones, tablets en computers direct draadloos worden verbonden. Dit is onderdeel van aantal invoerkeuzes voor optimale flexibiliteit. Het Bluetoothcircuit is geheel en al ontworpen met een aan/uit-keuzeschakelaar, zodat het te allen tijde makkelijk draadloos kan worden verbonden. Bovendien verbetert dit ook het geluid van andere bronnen, zoals CD, DAB/DAB+, FM of digitaal als het circuit niet wordt gebruikt.

Extra informatie

EAN

4951035061183

Merk

Denon

Product Type

D-M41DABSPBKEKGE

Aantal HDMI poorten

0

Aantal USB poorten

0

AUX ingang

Ja

Bluetooth

Ja

CD speler

Ja

DAB+

Ja

Gemiddeld vermogen

30 W

HDMI

Nee

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Luidspreker systeem

1-weg

MP3 afspelen

Ja

Optische drive type

CD

Radio

FM-Radio

Update beleid

Niet gespecificeerd

Wi-Fi

Nee

Menu