Doro mobiele senioren telefoon 780X IUP 4G

76,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 230,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC300886 Categorie:

De duurzame en spatwaterdichte (IP54) Doro 780X IUP mobiele telefoon is speciaal gemaakt voor senioren, hij beschikt namelijk over meerdere veiligheidsfuncties zoals een val- en beweeglijkheidsdetectie en een assistentieknop. Maak je geen zorgen meer dat een geïsoleerde oudere alleen thuis is of op pad gaat, met de Doro 780X IUP heb je een goede gemoedsrust.

Veiligheid voorop

Met drie sneltoetsen kun je gemakkelijk de mensen bellen op wie je vertrouwt. Nummers kunnen op afstand worden geprogrammeerd door een vertrouwd familielid via Response by Doro, en de uitstekende veiligheidsfuncties omvatten een val- en beweeglijkheiddetectie voor de bescherming van geïsoleerde gebruikers. Andere veiligheidsfuncties omvatten een assistentieknop en veiligheidstimer. Deze kan automatisch bellen en een nood-sms met gps-locatie versturen naar voorgeprogrammeerde nummers.

Gebruiksvriendelijke telefoon

Hoe jong we ons ook voelen, soms zorgt onze leeftijd ervoor dat ooit alledaagse dingen lastiger worden. De telefoons van Doro zijn ontstaan uit het idee dat ze altijd gemakkelijk in gebruik moeten zijn, ook als je minder goed hoort of ziet, of als je vingers niet meer zo soepel zijn. Daarom beschikt deze telefoon over talloze praktische functies, zoals extra hard en helder geluid, een scherm met hoog contrast, gemakkelijk te lezen toetsen en een grote, duidelijke interface. En uiteraard staan de toetsen iets verder uit elkaar, om het typen gemakkelijker te maken.

Sla familieleden alarm

Laat familie of vrienden snel en eenvoudig belangrijke instellingen op je telefoon beheren, allemaal via een app die zij op hun eigen telefoon hebben geïnstalleerd. Deze diensten zorgen bovendien dat je ondersteuningsnetwerk altijd in de buurt is. Met slechts één druk op de assistentieknop wordt er een alarm met je locatie naar een lijst met mensen die je vertrouwt gestuurd en klinkt er een hard, opvallend geluidssignaal op hun telefoon, ook als die telefoon in de stand ‘Niet storen’ staat. Meer gemoedsrust voor jou en voor hen.

Extra informatie

EAN

7322460079796

Resolutie

320 x 240 Pixels

Kleur van het product

Zwart, Wit

Merk

Doro

Product Type

780X IUP 4G

Breedte

6 cm

Diepte

1.3 cm

Hoogte

13.8 cm

Accu/batterij type

Lithium-ion

Bluetooth

Ja

Beeldschermdiagonaal

3 inch

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Gewicht

117 g

Update beleid

Niet gespecificeerd

Termijn voor update garantie

Niet gespecificeerd door fabrikant

GPS

Ja

Accu/batterij capaciteit

1600 mAh

Interne opslagcapaciteit

4 GB

SIM kaart type

Dual SIM

Camera resolutie

0 MP

Nummerherkenning

Ja

Seniorentelefoon

Ja

Luidspreker

Ja

Refurbished

Nee

Interne RAM

512 MB

Gesprekstijd 3G

8 uur

Mobiele dataverbinding

3G, 4G

Standby-tijd 4G

330 uur

Menu