Een droger op afbetaling kopen zonder BKR


Je nieuwe droger kopen
op afbetaling is een handige manier om de soms hoge aanschafkosten over een langere periode te spreiden. U kunt er zelfs voor kiezen om het eerste termijn pas te betalen als u de droger heeft ontvangen. U kunt bij ons een droger gespreid op afbetaling betalen in 3, 4, 12, 24 termijnen. Dat allemaal zonder rente en ook geen BKR-registratie!

Bemachtig nu jouw gloednieuwe droger en betaal zorgeloos achteraf of gespreid! Bekijk nu onze ruime keuze aan drogers.

Wij bieden ook budget vriendelijke drogers. Dit zijn relatief goedkope drogers, die niet duurder zijn dan €599. Deze goedkope wasmachine hebben alsnog een goede prijs-kwaliteitsverhouding en wij geven daarom minimaal 2 jaar garantie op elke droger. U kunt zelfs tot 5 jaar garantie bijkopen. De populairste goedkope drogers zijn de droger van Indesit, Beko en Hoover.

Warmtepompdrogers worden steeds populairder omdat ze energiezuiniger zijn dan oude drogers.

Een energiezuinige droger heeft energieklasse A. Hiermee kunt u tot wel €200,- op energie besparen per jaar.

Een condensdroger droogt sneller dan andere drogers. Vaak zijn condensdrogers goedkoper dan andere drogers.

Bekijk ons gehele assortiment drogers. We hebben de lijst alvast voorgesorteerd met onze best verkochte drogers bovenaan.

Hoe koop je een droger op afbetaling?

Als u van plan bent om een nieuwe droger te kopen, kun je deze droger achteraf betalen via onze website. Tijdens het afrekenen kunt u uit verschillende betaalmethodes kiezen. Zo kunt u kunt er voor kiezen om de nieuwe droger achteraf te betalen met Klarna of gespreid te betalen.

De droger kun je binnen 30 dagen in een keer achteraf betalen of in maximaal 48 termijnen betalen!

Als je jouw droger eerder wilt afbetalen, dan moedigen wij dat alleen maar aan. Eerder aflossen is altijd gratis.

Droger voor een groot gezin

Doet u de was voor 5 of meer personen, dan heeft u aan een standaard  droger van 7 of 8kg niet genoeg. U kunt dan het beste kiezen voor een 9kg droger. Deze drogers zijn vanwege de grotere trommel geschikt voor grote gezinnen zoals dat van u.

Op de afbeelding links ziet u de meest gekozen droger voor grote gezinnen. Klik op de afbeelding om het product te bekijken of klik op de gele knop hieronder om alle drogers voor grote gezinnen te bekijken.

Als u een te kleine droger gebruikt en deze te vol stopt. Dan slijten uw kleren vele malen sneller. Kies daarom een passend formaat droger.

De bezorging van je droger

Wanneer je een droger bij ons op afbetaling besteld kun je ervan uitgaan dat we deze binnen 72 uur bezorgen. Dit geldt ook voor wanneer je de droger door ons laat aansluiten of stapelen met een tussenstuk op een wasmachine. Uitzondering hierop is als u ervoor kiest om de droger te laten aansluiten op een trekschakelaar.

Je krijgt de dag voor bezorging een SMS met daarin het tijdsblok dat onze bezorgers langskomen. 15 minuten voor aankomst bellen de bezorgers ook om aan te geven dat ze onderweg zijn. Onze bezorgers komen langs van maandag tot en met zaterdag van 07:30 tot en met 17:00.

Wij leveren een nieuwe droger standaard tot over de drempel. Het beste is dat je niets vooruit hoeft te betalen. Bij ons kun je namelijk met onze ideale betaalmethodes zorgeloos achteraf betalen! Wilt u dat wij de droger voor u op de gewenste plek zetten en aansluiten. Klik dan op de gele knop hieronder en bekijk onze installatie diensten.

Recycling

Wist je dat wij, als je dit aangeeft tijdens het bestellen, ook jouw oude droger kunnen meenemen. Wij recyclen deze dan op de juiste manier. Belangrijk is wel dat je de droger klaarzet voor ons. Dit kun je doen door de oude droger los te koppelen en uit het washok te schuiven. Zo hebben wij voldoende ruimte om deze weer mee te nemen. De meegenomen drogers worden door Wecycle gerecycled.

Wat is het verschil tussen een warmtepompdroger en een condensdroger?

Wat is nou eigenlijk het verschil tussen een warmtepompdroger en een condensdroger? Hieronder hebben wij al per soort droger de voordelen en nadelen beknopt neergezet. De warmtepompdroger is gebaseerd op nieuwere en energiezuinigere technologie en verdringt daarom ook de op oude technologie gebaseerde condensdroger. Desondanks heeft de condensdroger een aantal voordelen tegenover een warmtepompdroger. Zo droogt een condensdroger sneller en is deze vrijwel altijd goedkoper in de aanschaf dan een warmtepompdroger.

Waarom groeit de warmtepompdroger dan nog steeds in populariteit als deze minder snel droogt en ook nog eens duurder is? Dat komt omdat de warmtepompdroger veel zuiniger is. Daarnaast wordt er flink aan deze technologie gewerkt wat ervoor zorgt dat deze steeds concurrerender wordt in prijs en nog zuiniger wordt dan de huidige warmtepomp modellen. Ook voor de levensduur doet een warmtepompdroger zeker niet onder voor andere drogers. Een warmtepompdroger kan 5 tot 20 jaar meegaan liggend aan het merk en hoe u met de droger omgaat.

Voordelen warmtepompdroger

De grootste voordelen van een condensdroger zijn:

  • Een warmtepompdroger is tot wel 60% energiezuiniger dan andere drogers
  • Een warmtepompdroger bevat nieuwe technologie, die in de toekomst verder ontwikkelt wordt

De grootste nadelen van een warmtepompdroger zijn:

  • Een warmtepompdroger is duurder om te kopen dan andere droger modellen
  • Een droogprogramma duurt gemiddeld genomen langer dan bij een condensdroger

Voordelen condensdroger

De grootste voordelen van een condensdroger zijn:

  • Een condensdroger droogt sneller dan andere drogers
  • Een condensdroger is over het algemeen goedkoper dan een warmtepompdroger

De grootste nadelen van een condensdroger zijn:

  • Een condensdroger verbruikt meer stroom dan een warmtepompdroger
  • Condensdroger is verouderde en uitlopende technologie

8eb57f548dd3e65b3ab315dd70dfd2e1 12 1 op afbetaling

Droger achteraf betalen

Achteraf betalen van je droger is een geweldige manier om een droger snel geleverd te krijgen zonder dat je rente hoeft te betalen.

Wanneer je een droger nodig hebt omdat je oude apparaat kapot is, je bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding meer was heeft of omdat je energiekosten wilt besparen. Bij ons kun je de droger die past bij jouw behoefte vinden.

Het achteraf betalen van een droger heeft veel voordelen. Een voordeel is dat je gelijk kunt genieten van je droger en zo geen grote uitgave in een keer hoeft te doen. Een ander voordeel is dat u de kosten van de droger kunt spreiden in termijnen, hierdoor wordt het apparaat betaalbaarder en legt dit minder druk op uw financiën van deze maand.

Tot slot kan het betalen van je droger op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige betaalmethode voor iedereen die een nieuwe droger wilt kopen.

Droger in termijnen betalen zonder rente

Zit je op dit moment even krap bij kas of wil je liever het aankoopbedrag verdelen in kleinere bedragen? Dan kun je ervoor kiezen om te betalen in termijnen tegen 0% rente. Naast gespreid betalen zonder rente is het ook fijn om te weten dat wij geen BKR-registratie doen. Wij bieden de mogelijkheid om de droger in drie termijnen te betalen waarbij u het eerste termijn pas betaald nadat het product is geleverd. Kiest u voor 12 of meer termijnen dan dient u de eerste betaling binnen 30 dagen te voldoen. 

Het op afbetaling kopen van je droger is hetzelfde als je droger in termijnen betalen. Wij zijn de deskundig in gespreid betalen en zorgen dat u vooraf de belangrijkste voorwaarden kent en ook weet wat u elke maand moet betalen. Wij veranderen het maandbedrag nooit achteraf. Mocht u daarom uw droger gespreid willen betalen dan is dit de ideale manier om de kosten over een langere periode te spreiden. Wij zetten ons in voor duidelijkheid rondom het gespreid betalen en zetten ons ervoor in om dit transparanter te maken en ervoor te zorgen dat je je geen zorgen hoeft te maken. 

Snel geleverd en eenvoudig gespreid betalen. Zo kun je gelijk aan de slag met de was! Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Droger in termijnen op afbetaling zonder BKR

Wilt u een nieuwe droger op afbetaling kopen maar niet het gehele bedrag in 1 keer betalen? Maar wilt u ook niet geen lening met de bijbehorende BKR registratie? Daarvoor hebben wij de oplossing bij ons kunt u uw droger op afbetaling kopen en uw droger betalen in termijnen tegen 0% rente en zonder BKR-registratie. Dit kan als u ervoor kiest om uw droger in 3 termijnen te betalen. Wij bieden in de toekomst ook de mogelijkheid om uw droger in twee, drie of meer termijnen te betalen zonder BKR-registratie.

U kunt er ook voor kiezen om uw droger in maximaal 48 termijnen te betalen. Als u uw droger in meer dan 4 termijnen betaald dan wordt er wel een BKR-registratie gedaan en rente gerekend. Wees gerust, de rente verandert achteraf nooit. De termijnprijs die u dus op de productpagina ziet staan is wat u ook elke maand betaald. Dit gaat gemakkelijk via automatische incasso. Zo ontstaan er geen problemen door een keer vergeten te betalen.

De eerste termijnbedrag gaat vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Zo kunt je gelijk aan de slag met de was! Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn er voor u en helpen u om uw droger op afbetaling te kopen.

Een goedkope droger kopen

Niemand weet wanneer zijn droger kapot gaat en een nieuwe droger kopen kan een prijzig zijn. Daarom hebben wij voor u een assortiment gecreëerd van met een aantal goedkope drogers. Dit zijn drogers van €500 of minder. Deze drogers hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding en komen net zoals al onze andere drogers met minimaal 2 jaar garantie en dit kunt u verlengen tot wel 5 jaar.
 
Klik hier om ons assortiment goedkope drogers te bekijken en vindt de droger die bij uw budget past.


Bekijk onze wasdrogers

Wilt u een nieuwe droger kopen, bekijk dan zeker ons assortiment drogers! Wij bieden gratis bezorging aan op alle bestellingen binnen Nederland. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe droger ook plaatsen & aansluiten, ook bovenop een wasmachine of aansluiten op een trekschakelaar. Ga voor de wasdroger die past bij uw huishouden. Bekijk nu onze selectie drogers en koop uw droger op afbetaling!

Menu