Dyson luchtbevochtiger Purifier Humidify + Cool Formaldehyde

313,33

3 keer

82,46

12 keer

56,25

18 keer

43,18

24 keer

30,14

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 940,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC314356 Categorie:

De Dyson Purifier Humidify + Cool Formaldehyde reinigt en bevochtigt de lucht automatisch en biedt je verkoeling wanneer dat nodig is. Het volledig afgedichte Dyson HEPA H13 standaardfiltersysteem vangt 99,95% van de ultrafijne deeltjes uit de lucht zoals allergenen en het H1N1 virus, terwijl het automatisch voor het juiste vochtgehalte zorgt en continu formaldehyde vangt en vernietigt, voor een schonere en comfortabelere omgeving.

Hygiënische prestaties

De volledig afgedichte luchtstroom en het filtratiesysteem van Dyson voorkomen het lekken van vuile lucht. Dus wat erin gaat, blijft erin. HEPA H13-filtratie, gecombineerd met een laag actieve kool, verwijdert ultrafijne deeltjes, terwijl het katalytisch filter continu formaldehyde vangt en vernietigt zonder dat het vervangen hoeft te worden. De hygiënische verdamper absorbeert warmte-energie en zet die om in een koele, verfrissende luchtstroom wanneer jij dat nodig hebt. De Air Multiplier™-technologie mengt en verspreidt de lucht door de hele kamer, zodat je geen droge of muffe lucht inademt.

3-in-1 functionaliteiten

Als de lucht te droog of te vochtig is, kunnen bacteriën en virussen gemakkelijker gedijen4. Bovendien kan formaldehyde ook vrijkomen uit gewone huishoudelijke voorwerpen zoals hout, lijm, vloerbedekking en meubilair. Al deze verontreinigende stoffen kunnen zich onzichtbaar ophopen en de lucht die je inademt verontreinigen. De luchtzuiveringsventilator en luchtbevochtiger van Dyson verhelpt al deze problemen.

Nieuwe luchtstroommodi

Met Jet Axis besturing is het mogelijk de luchtstroom het hele jaar door te regelen. Twee oscillatoren leiden de luchtstroom door de openingen in een range van 90 °. Ze projecteren afzonderlijk of samen, zodat je verschillende luchtstroommodi kunt kiezen. Dyson Purifier Humidify + Cool heeft drie luchtstroommodi. De Ventilatormodus levert een stroom koellucht vanaf de voorkant van de machine. De Diffuse modus leidt de luchtstroom door de achterkant van de machine om deze te zuiveren en te bevochtigen, zonder je verkoeling te geven. Bovendien biedt Jet Axis-besturing een nieuwe luchtstroommodus, bekend als Breeze-modus. De unieke algoritmen van de machine variëren de luchtstroom om een verkoelende, verfrissende bries na te bootsen.

Extra informatie

EAN

5025155056127

Gewicht

8.21 kg

Kleur van het product

Wit, Goud

Merk

Dyson

Product Type

PURIFIER HUMIDIFY+COOL FORMALDEHYDE

Breedte

22 cm

Diepte

15.5 cm

Hoogte

92.3 cm

Typisch stroomverbruik

40 W

AC invoer frequentie

50/60 Hz

AC invoer voltage

120 V

Aantal snelheidsstanden

10

Geluidsniveau

62.4 dB

Vermogen

40 W

Verwijderbaar filter

Ja

Timer

Ja

Capaciteit watertank

5 l

Soort luchtbehandeling

Luchtbevochtiger

Menu