Dyson steelstofzuiger V10 ABSOLUTE SV27

176,00

3 keer

46,32

12 keer

31,60

18 keer

24,26

24 keer

16,93

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 528,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC325798 Categorie:

Deze Dyson Cyclone V10 Absolute (2022) steelstofzuiger geeft tot 60 minuten constante hoge zuigkracht en een complete reiniging van alle type vloeren. De stofzuiger heeft een ongekende zuigkracht en verwijdert haren van huisdieren en allergenen.

Digitale V10 motor

De Dyson Cyclone V10 Absolute steelstofzuiger levert uitstekende prestaties, dankzij de digitale motor V10 waardoor hij wordt aangedreven. Deze motor is de kleinste, lichtste, maar sterkste stofzuigermotor die Dyson ooit heeft geproduceerd. 14 cyclonen genereren krachten van meer dan 79.000g om microscopische deeltjes – zoals pollen en bacteriën – het reservoir in te slingeren. De motor, het stofreservoir en de cyclonen zijn uitgelijnd, zodat de lucht in een rechte lijn de cyclonen in wordt gezogen. Hierdoor wordt 20% meer zuigkracht gegenereerd. De stofzuiger beschikt over drie vermogensstanden voor de juiste zuigkracht, voor elke taak en op alle vloertypen.

Digitale V10 motor Dyson

 

Gemotoriseerde vloerzuigmond

Deze Dyson steelstofzuiger heeft een gemotoriseerde vloerzuigmond met een zachte, ronddraaiende borstel die zowel grotere stukken vuil als fijn stof verwijdert. Een krachtige motor in de borstel duwt stugge nylon borstelharen diep in het tapijt om hardnekkig vuil en haren van huisdieren te verwijderen. Zachte, antistatische koolstofvezelharen verwijderen fijn stof van harde vloeren. Het reservoir van de stofzuiger kan eenvoudig en in één handeling worden geleegd dankzij het ‘point and shoot’ mechanisme, waardoor je het vuil niet aan hoeft te raken.

V10 Dyson motor

 

Multifunctionele stofzuiger

Met slechts één klik kan de Dyson Cyclone V10 Absolute worden veranderd van een steelstofzuiger in een kruimelzuiger, en andersom. Daarnaast wordt de stofzuiger geleverd met verschillende borstels – een zachte afstofborstel, een gemotoriseerde miniborstel, een combinatie-accessoire en een kierenzuiger – voor het reinigen van allerlei ruimtes en oppervlakten. Je bergt de Dyson Cyclone V10 stofzuiger met de bijbehorende accessoires eenvoudig op in het oplaadstation aan de muur en haalt hem er na het opladen weer net zo gemakkelijk uit voor de volgende klus.

V10%20absolute%20(7) op afbetaling

Eenvoudig te legen

De Dyson V10 Absolute is eenvoudig te legen. Met één klik open je het stofreservoir en schuif je al het vuil en stof zo in de prullenbak. De rubberen rand veegt meteen het binnenfilter schoon, zodat de zuigkracht optimaal blijft.

V10%20absolute%20(1) op afbetaling

 

Meerdere standen

Het is ook nog eens mogelijk om de zuigkracht in te stellen. Door middel van de knop aan de bovenzijde bepaal je gemakkelijk welke kracht je nodig hebt. Kies de Max stand om ook hardnekkig vuil op te zuigen, of kies de laagste stand als je gaat voor de langste accu-duur.

V10%20absolute%20(5) op afbetaling

Kortom, de Dyson V10 Absolute is jouw ideale hulp in het schoonhouden van jouw huis.

 

 

 

Extra informatie

EAN

5025155069295

Merk

Dyson

Product Type

V10 ABSOLUTE SV27

Aantal standen

3

Accu/batterij energie-opslagtechnologie

Lithium Nickel Cobalt Aluminum Oxide (LiNCA)

Accu/batterij gebruiksduur

1 uur

Accu/batterij type

Lithium-ion

Accu/Batterij voltage

0 V

Breedte

25 cm

Diepte

25.6 cm

Draadloos

Ja

Geluidsniveau

0 dB

Hoogte

124.9 cm

Kleur van het product

Copper colour,Nickel

Looptijd

60 min

Oplaadindicator

Ja

Oplaadtijd

3.5 uur

Reinigt ondergronden

Hard floor,Carpet

Soort stofopvang

Zakloos

Stof capaciteit

0.77 l

Menu