Energiekosten zijn enorm hoog geworden. Helaas, kunnen wij niet voorkomen dat drogers slijten en uiteindelijk kapot gaan. Wij kunnen wel een overzicht voor u maken met energie zuinige drogers. Zodat u zelf kunt kijken welk apparaat het beste bij uw budget past en toch geld bespaard tegenover uw oude wasdroger.

Energiezuinige energielabel A wasdrogers

Energiezuinige energielabel B wasdrogers

 •  543,00

  €181,00

  in 3 keer

  €17,41

  in 36 keer
 •  507,00

  €169,00

  in 3 keer

  €16,25

  in 36 keer
 •  599,00

  €199,67

  in 3 keer

  €19,20

  in 36 keer

Energieverbruik wasdroger

Met het energielabel B heb je een apparaat met het een-na zuinigste energielabel. Het grootste verschil tussen een wasdroger met energielabel B en eentje met energielabel A is. Dat B-label drogers over het algemeen goedkoper zijn in de aanschaf dan wasdrogers met een energielabel A.

Warmtepompdrogers zijn vaak duurder dan condens drogers maar wel een stuk zuiniger. Wij raden mensen aan om voor een warmtepompdroger te gaan, omdat dit nieuwe technologie is waar op wordt door ontwikkeld.

Energielabel overzicht:

energielabel b op afbetaling

Wat is het verschil tussen energielabel A en B

Energielabel B is net als energielabel A een ‘groen’ energielabel. Het verschil tussen energielabel A en B is dat B nét iets minder zuinig is dan energielabel A. Een A-label droger is ongeveer 10 tot 20% zuiniger dan een droger met energielabel B. 

Wat betekenen de icoontjes en tekentjes op het energielabel van uw wasdroger?

Hieronder hebben wij een afbeelding toegevoegd, waarin wordt uitgelegd wat welke icoontje of plaatje betekent.

Energielabel wasdroger

Menu