Etna gaskookplaat KGV558WRVS

100,67

3 keer

26,49

12 keer

18,07

18 keer

13,87

24 keer

9,68

36 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 302,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
SKU: BCC139344 Categorie:

Vaak samen gekocht

De ETNA KGV558WRVS is een vrijstaande roestvrij stalen gaskookplaat met 4 gasbranders, waaronder een krachtige wokbrander. De bedieningsknoppen zitten handig aan de rechterkant. Geïntegreerde vonkontsteking op de branders maakt lucifers overbodig. Vlambeveiliging sluit het gas af wanneer de vlam dooft. De kookplaat is voorzien van gietijzeren pandragers en een matglazen afschermdeksel.

Op de ETNA KGV558WRVS bereid je de heerlijkste wokgerechten

De wokbrander heeft twee vlammen met een gecombineerd vermogen tot 3,8 kW. De dubbele vlam verhit je pannen zowel in het midden als aan de zijkanten. Zo kun je als een volwaardige Aziatische chef omscheppend bakken met veel hitte in de pan. De wokbrander is met één knop te bedienen.

Met maximale controle koken op gas

Koken op gas blijft populair! De ETNA KGV558WRVS biedt naast de wokbrander 2 normaalbranders met een vermogen tot 1,75 kW en een sudderbrander met een vermogen tot 1,0 kW. De bediening van de gaspitten zit aan de rechterkant, zodat de volledige diepte van de kookplaat beschikbaar is voor je pannen. Dankzij de prettige vorm en weerstand van de knoppen, kun je gevoelsmatig de hoogte van de vlam instellen. De branders zijn voorzien van automatische vonkontsteking en vlambeveiliging (geen vlam, geen gas). Robuuste pandragers van gietijzer bieden optimale stabiliteit aan potten en pannen; je gerechten kun je onbezorgd roeren, husselen en omscheppen.

Een vrijstaande kookplaat met een mooie uitstraling

Deze vrijstaande kookplaat zet je eenvoudig op je keukenblad, zonder dat je aanpassingen hoeft te plegen. De plaat staat heel stabiel op zijn plek, maar kan makkelijk worden verschoven of opgetild om het keukenblad schoon te maken. De roestvrij stalen behuizing en de gaspitten van de ETNA KGV558WRVS zijn ook makkelijk te reinigen. Als je de kookplaat niet gebruikt, kun je hem afschermen met een matglazen (melkwit) sierdeksel. Het deksel kan in iedere gewenste stand open worden gezet. Met deze stijlvolle gaskookplaat bereid je je gerechten comfortabel en veilig en ervaar je maximale controle over de warmtebron.

Extra informatie

EAN

8715393127617

Timer

Nee

Merk

ETNA

Product Type

KGV558WRVS

Breedte

58 cm

Diepte

52.6 cm

Hoogte

57 cm

Soort bediening

Draaiknop

Kinderslot

Nee

Automatische uitschakeling

Nee

Kastontwerp

Vrijstaand

Warmhoudfunctie

Nee

Kleur van het product

Roestvrijstaal

Boost functie

Nee

Aantal branders/kookzones

4

Elektronische ontsteking

Ja

Materiaal pannendragers

Gietijzer

Pan detectie

Nee

Restwarmte-indicator

Nee

Type kookplaat

Gas

Wokbrander

Ja

Wokbrander positie

Linksvoor

Aantal gaspitten

4

Materiaal bovenkant

Roestvrijstaal

Grote brander/kookzone

1750 W

Sudder brander/kookzone

1000 W

Extra grote brander/kookzone

3800 W

Menu