Etna inductie kookplaat KIF670ZT

202,33

3 keer

53,25

12 keer

36,32

18 keer

27,89

24 keer

19,46

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 607,00

Slechts 2 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC284005 Categorie:

De ETNA KIF670ZT inductiekookplaat is onderdeel van de ETNA Performance inductielijn, voorzien van de nieuwe ETNA Performance inductietechniek. Deze techniek zorgt voor een zeer stille werking, geeft stabiel en efficiënt haar vermogen af met minimaal pendelgedrag en is standaard uitgerust met intelligent powermanagement.

Gebruikersgemak

Voor extra gebruiksgemak is de KIF670ZT uitgevoerd in een breedte van 70 cm waardoor je meer ruimte hebt voor je pannen. Uniek is dat zelfs met de breedte van 70 cm, de kookplaat toch in een standaard nisbreedte van 56 cm past. Met de extra krachtige 3000 Watt zone breng je in no-time een pan water aan de kook. Aan de linkerzijde van de kookplaat vind je de Flexzones. Deze zones zijn koppelbaar om een extra groot en krachtig kookoppervlak te creëren voor een grillplaat, teppanyaki of vispan.

Bediening

Om het gebruiksgemak verder te vergroten is de kookplaat uitgerust met tiptoetsbediening per zone. Hiermee hoef je niet eerst een zone te selecteren voordat je die kunt bedienen maar schakel je direct de gewenste zone. Per zone kun je bovendien de boostfunctie inschakelen voor nog meer snelheid. Iedere zone heeft haar eigen timer, handig voor als je rijst, vlees en groenten tegelijkertijd op het vuur hebt staan.

Speciale functies

Moet je het koken even onderbreken? De pauzefunctie biedt uitkomst op momenten dat je per ongeluk iets over laat koken of er iemand aan de voordeur staat. Met 1 druk op de knop zet je de kookplaat op pauze en kun je iets later precies verder waar je gebleven was. Ook handig is de warmhoud functie, deze functie houdt het eten op een constante temperatuur van 70˚C graden totdat het opgediend kan worden. Het eten behoud hierdoor zijn smaak en kan opgediend worden met de juiste temperatuur. De speciale smeltfunctie helpt bij het voorzichtig smelten van chocola en boter op een constante temperatuur van 42˚C graden waardoor je geen risico loopt op aanbranden. Deze functie kun je ook gebruiken voor het ontdooien van gerechten.

Powermanagement voor 1 of 2-fase

Deze KIF670ZT is voorzien van powermanagement wat je de keuze geeft de kookplaat aan te sluiten op 2 fase voor optimaal vermogen of op 1 fase met een normale stekker als je nog geen 2 fase hebt en geen aanpassingen wil doen aan je meterkast.

* Bij 1-fase aansluiting behoeft geen aanpassing in de meterkast verricht te worden. In dit geval kunnen alle kookzones maximaal op stand 8 worden ingesteld. Indien een hogere stand op een kookzone gewenst is, dient eerst een andere zone in vermogen

verlaagd of uitgezet te worden (zie ook de gebruikshandleiding)

Veilige functies

De KIF670ZT is voorzien van een aantal functies om de veiligheid verder te vergroten. Zo heeft de kookplaat onder meer restwarmte indicatie. De automatische panherkenning herkent het als er een pan op de zone staat en zal ook niet eerder aanslaan, wel zo veilig! Met het kinderslot voorkom je ongewenst gebruik van de kookplaat en biedt uitkomst bij het schoonmaken.

Extra informatie

EAN

8715393242075

Merk

ETNA

Product Type

KIF670ZT

Aangesloten vermogen elektrisch

7200 W

Aantal branders/kookzones

4

Aantal fases

1 fase ('Normale' stekker),2 fase (Perilex stekker)

Aantal vermogenniveau's

10

Automatische activering afzuigkap

Nee

Automatische uitschakeling

Ja

Boost functie

Ja

Breedte

70 cm

Combizones

Ja

Diepte

52 cm

Hoogte

5.4 cm

Ingebouwd display

Ja

Kastontwerp

Inbouw

Kinderslot

Ja

Materiaal pannendragers

Glas

Nisbreedte

56 cm

Nisdiepte

49 cm

Nishoogte

7 cm

Pan detectie

Ja

Restwarmte-indicator

Ja

Soort bediening

Touch

Timer

Ja

Type kookplaat

Inductie

Warmhoudfunctie

Ja

Wokbrander

Nee

Wokbrander positie

Nvt

Menu