FIFA 23 Legacy Edition Switch

12,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 37,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC327753 Categorie:

EA SPORTS FIFA 23 Legacy Edition op Nintendo Switch heeft de nieuwste tenues, clubs en selecties uit een aantal van de beste competities ter wereld. Het bevat ook de toevoeging van grote damesclubteams en een paar van de meest beroemde stadions ter wereld, waarvan sommige totaal nieuw zijn. FIFA 23 Legacy Edition bevat een bijgewerkte visuele identiteit en verbeterde grafische weergave zoals in televisie-uitzendingen. Gameplay-kenmerken zijn gelijkwaardig aan FIFA 22 voor Nintendo Switch en bevatten dezelfde gameplay van FIFA 22 Legacy Edition zonder nieuwe ontwikkeling of significante verbeteringen.

Gameplay

FIFA 23 Legacy Edition bevat dezelfde gameplaykenmerken als FIFA 22 Legacy Edition zonder nieuwe ontwikkelingen of significante verbeteringen.

Damesvoetbal

Damesclubvoetbal komt voor het eerst naar FIFA 23 Legacy Edition, met de toevoeging van de Barclays FA Women’s Super League (WSL) en France D1 Arkema (D1F).

Nieuwe stadions

FIFA 23 Legacy Edition op Nintendo Switch bevat nieuwe stadions van over de wereld, met voor de eerste keer ooit stadions uit het damesvoetbal, zoals het Manchester City Academy-stadion.

Presentatie

FIFA 23 Legacy Edition kent een bijgewerkte visuele identiteit met een nieuw ontwerp voor de interface en menuschermen in de game en aangepast commentaar.

Legacy-spelstanden

De volgende spelstanden zijn inbegrepen in de FIFA 23 Legacy Edition met dezelfde functies als in FIFA 22 Legacy Edition.

Consoleconfiguraties:

Ervaar FIFA waar, wanneer en hoe jij wilt. Speel singleplayer of multiplayer op je tv of speel dezelfde spelstanden onderweg.

Ondersteuning voor twee losse Joy-Con-controllers:

Losse Joy-Con-controllers zijn exclusief voor de Nintendo Switch ontworpen en maken het mogelijk dat je altijd en overal tegen vrienden kunt spelen. Zonder extra hardware kunnen spelers de Joy-Con-controllers losmaken en thuis of onderweg genieten van multiplayerspeltypen. Joy-Con-ondersteuning in FIFA 23. Legacy Edition bevat.

  • Handheldstijl
  • Twee Joy-Con-controllers
  • Eén Joy-Con-controller
Let op: FIFA 23 Legacy Edition ondersteunt ook Pro Controllerconfiguratie.

Lokale Seizoenen:

Geniet van een exclusieve manier om te spelen op de Nintendo Switch met Lokale seizoenen. Nodig iemand bij je in de buurt uit en houd meerdere wedstrijdstatistieken bij tijdens een seizoen van vijf wedstrijden in FIFA.

*FUT Live-content voor de Nintendo Switch FIFA 23 Legacy Edition zal verschillen van de FUT Live-content voor FIFA 23 op Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, pc via Origin. 

Extra informatie

EAN

5030937124291

Merk

EA

Product Type

FIFA 23 SWITCH

Aantal spelers

1 – 4 Spelers

Gaming platform

Nintendo Switch, Nintendo Switch Lite, Nintendo Switch OLED

Genre

Sport

Ontwikkelaar

Electronic Arts

PEGI inhoud

In-game aankopen

PEGI leeftijd

3

VR ondersteuning

Nee

Menu