Ook al is de camera belangrijk, de accessoires zijn op zijn minst net zo belangrijk, want zonder camera accessoires komt het mooiste en perfecte plaatje niet tot stand. Hier vind je een selectie eersteklas camera-accessoires en alles wat je camera nodig heeft. U kunt uw foto's verbeteren door een statief, een snelle prime-lens, een externe ontspanknop en een polarisatiefilter te gebruiken. Je kostbare uitrusting wordt beter beschermd met een cameratas en riem. Je kunt blijven fotograferen als je extra batterijen en geheugenkaarten hebt.
De belangrijkste doelen van accessoires voor camera's zijn onderhoud, bescherming, speciale effecten en functionaliteit. Gebruik altijd accessoires van hoge kwaliteit, want zonder deze kan elke functie mislukken.

Kenmerken en functies van camera-accessoires:

  • Het full-size statief is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering. Het is ook gemakkelijk opvouwbaar en kan worden verlengd tot een hoogte van 50 “en werkt met een verscheidenheid aan smartphones en camera's. Het is een fantastisch hulpmiddel voor vloggen, reizen en fotoshoots wordt geleverd met een waterdichte tas. De 3-weg pankop kan worden kan onder elke hoek worden afgesteld en is stevig vergrendeld, voldoet aan alle vereisten voor verticale, horizontale en overheadmodus. Het heeft ook een ingebouwde waterpas.
  • Reflectorlampen voor fotografie: Deze reflectoren verlichten schaduwdetails met bestaande of studioverlichting. Gebruik de afneembare omgekeerde ritssluiting van de hoes om licht in de schaduw te reflecteren. Zilver, goud, wit en zwart vormen het kleurenpalet van de omslag. Goud verwarmt het beeld, zilver maakt het helderder, wit reflecteert licht in de schaduwen en zwart absorbeert ongewenst licht.
  • ideale cameratas voor twee digitale camera's, meerdere lenzen tot 300 mm, een flitser en een kleine tabletcomputer. Een uniek gewatteerd, verstelbaar en verwijderbaar 4-compartimenten inzetsysteem is een van de 12 compartimenten en zakken. Onze betrouwbare, lichtgewicht cameratas is voorbereid op al je dagelijkse avonturen. Dankzij de gevoerde, verstelbare verdelers kun je het hoofdcompartiment aanpassen aan elke combinatie van camera's en lenzen die je besluit mee te nemen op je dagelijkse reizen. Flitsers en andere accessoires worden opgeborgen in het bovenste compartiment erboven, terwijl batterijen en geheugenkaarten veilig worden opgeborgen in de binnenvakken met ritssluiting van beide compartimenten. Zelfs een statiefhouder bevindt zich aan de zijkant.
  • Het is een set batterijen van 1,5 volt die consistent presteren in verschillende apparaten. Ze vormen de perfecte batterijen voor een verscheidenheid aan apparaten, waaronder klokken, speelgoed, zaklampen en digitale camera's. De houdbaarheid van deze batterijen is 10 jaar; bewaar ze voor noodgevallen of gebruik ze op de juiste manier. Het wordt geleverd in een verpakking die gemakkelijk te openen is en extra's op te bergen voor toekomstig gebruik. Er zijn zowel oplaadbare als niet-oplaadbare batterijen beschikbaar.
  • vervangende USB-oplader voor camera's. Het gebruikt een micro-USB-kabel om op te laden. Het is absoluut lichtgewicht en handig voor op reis. ingebouwde intelligente IC met bescherming tegen oververhitting. Het is betrouwbaar en veilig voor het opladen van uw camerabatterijen.
  • U kunt erop vertrouwen dat de batterij feilloos werkt, opname na foutloze opname. Het is erop gericht om gelijke tred te houden met de huidige hightech, energieverslindende camera's en flitssystemen en is zelfs bestand tegen de hoogste temperaturen.
  • Deze lens heeft een MSC (Movie and Still Compatible) AF lineair motormechanisme voor een bijna stille, snelle en nauwkeurige autofocus die goed werkt voor zowel stilstaande beelden als bewegende beelden. Vrijwel stille AF in filmmodus zorgt ervoor dat je films geen irritante achtergrondgeluiden hebben wanneer je ze afspeelt.
  • Voor verbeterde optische prestaties in elke afbeelding en video, heeft deze lens de geavanceerde (lage reflectie optische) coating. Omdat er minder reflecties en nevenbeelden zijn, produceert de vacuümdepositiecoatingtechnologie beelden die nog scherper en contrastrijker zijn. Een ander kenmerk is het diafragma. De achtergrond van uw foto's en video's kunt u bijvoorbeeld heel soepel en met een natuurlijk ogende uitstraling dankzij het cirkelvormige diafragma. Een aantrekkelijk resultaat voor uiteenlopende fotoonderwerpen.

Veelgestelde vragen over camera accessoires:

Wat onderscheidt oplaadbare batterijen van niet-oplaadbare batterijen ?

Oplaadbare batterijen kunnen opnieuw worden gebruikt nadat ze volledig zijn ontladen, terwijl niet-oplaadbare batterijen niet opnieuw kunnen worden opgeladen nadat ze volledig zijn ontladen. Dit is het belangrijkste onderscheid tussen de twee soorten batterijen.

Kan ik de lens van mijn camera schoonmaken?

Ja, dat kan, enkele stappen te volgen! Een microvezeldoek of een reinigingsdoekje moet in een of twee druppels lensreinigingsoplossing worden gedompeld. Veeg de lens voorzichtig af in een cirkelvormige beweging, beginnend bij de rand en bewegend naar het midden, om stof, vet, vegen en vingerafdrukken te verwijderen.

Werkt een camera met een statief?

Camerabevestigingen zijn echter gestandaardiseerd, dus u kunt meestal elk statief met elk cameramerk gebruiken. Houd er rekening mee dat u bij veel statieven de koppen kunt vervangen als de statiefbevestiging op uw verrekijker verschilt van de statiefbevestiging op uw camera. Onze website biedt zelfs de mogelijkheid om een statief en statiefkop apart aan te schaffen.

Wilt u camera accessoires achteraf of in termijnen betalen?

Wij helpen u graag met het vinden van de juiste camera accessoires zoals een statief, lens of oplaadbare camera batterijen. Wanneer u de juiste accessoire heeft gevonden, kunt u deze bij ons achteraf betalen. Vanaf €35 kunt u er ook voor kiezen om uw camera accessoires in termijnen te betalen.

Menu