Garmin navigatiesysteem Drivesmart 55 LMT-S Europa

70,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 212,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC268336 Categorie:

Voor chauffeurs die graag nieuwe avonturen beleven tijdens het reizen, is het Garmin DriveSmart 55 navigatietoestel de ultieme reisgenoot. Met eenvoudige menu’s en eenvoudig te lezen kaarten kun je met Garmin DriveSmart 55 gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen snel bekijken op een helder, randloos 5.5-inch touchscreen met hoge resolutie. Verkeers- en kaartupdates zijn inbegrepen samen met nuttige bestuurderswaarschuwingen om veiliger rijden te bevorderen.

Haat het verkeer niet. Vermijd het.

Wees slimmer dan files door ze helemaal te vermijden met tijdige waarschuwingen die alternatieve routes suggereren, zodat u niet te maken krijgt met werkzaamheden of ongevallen. Garmin Digital Traffic is direct klaar voor gebruik, dankzij de meegeleverde verkeersinformatiekabel; Je hoeft jouw navigatietoestel niet met een smartphone te koppelen voor verkeersinformatie. Indien gewenst, is de live verkeersinformatie beschikbaar wanneer je gekoppeld bent met je telefoon.

Spraakgestuurde navigatie

Zeg “OK, Garmin” en je navigatietoestel kan luisteren naar spraakopdrachten en navigeren naar de gewenste locatie.

Geniet van een betere reis met TripAdvisor

Bekijk beoordelingen van TripAdvisor reizigers voor hotels, restaurants en attracties, langs de route of in de buurt van de bestemming.

Wi-Fi houdt u up-to-date

Met behulp van de ingebouwde Wi-Fi connectiviteit kun je jouw kaarten en software zonder computer eenvoudig up-to-date houden.

De voordelen van Bluetooth technologie

Door het koppelen van Garmin DriveSmart 55 met een compatibele smartphone kun je handsfree bellen met draadloze Bluetooth technologie.

Toegang tot real-time functies

Combineer dit slimme navigatietoestel met je telefoon en download de Garmin Drive app. Dit geeft u toegang tot real-time informatie, waaronder live parkeerinformatie, flitspalen, live verkeersinformatie en weersomstandigheden. Wanneer je verbonden bent, worden tekstberichten en andere meldingen van jouw telefoon aan de zijkant van het navigatiescherm weergegeven.

Waarschuwingen voor de bestuurder: Ken je omgeving

Om het veiliger rijden te bevorderen en het situatiebewustzijn te vergroten, wordt je als bestuurder gewaarschuwd voor scherpe bochten, snelheidsveranderingen, flitspalen, spoorwegovergangen en meer.

Kaarten eenvoudig gemaakt

De eenvoudige en makkelijk te bekijken kaarten tonen 3D-gebouwen en terrein, waardoor het eenvoudiger dan ooit is om naar de gewenste locatie te navigeren.

Garmin Real Directions

Makkelijk te begrijpen, gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen leiden je, met straatnamen, winkelnamen en herkenbare oriëntatiepunten (bijv. “Sla rechtsaf na het rode gebouw”).

Gemakkelijker zoeken, sneller vinden

Een zoekveld maakt het gemakkelijk om adressen en miljoenen nuttige punten te vinden. Wanneer je een spelfout maakt, wordt je voorzien van zoekresultaten die vergelijkbaar zijn met wat je hebt ingevoerd.

Extra informatie

EAN

0753759211882

Merk

Garmin

Product Type

DRIVESMART 55 LMT-S EU

Aantal landen

28

Accu/batterij gebruiksduur

1 uur

Beeldschermdiagonaal

5.5 inch

Bluetooth

Ja

Breedte

13.7 cm

Compatibele geheugenkaarten

MicroSD (TransFlash)

Diepte

1.8 cm

Gesproken navigatie-instructies

Ja

Hoogte

7.6 cm

Inclusief kaarten

Ja

Introductiejaar

Niet

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Kaart dekking

Geheel Europa

Kleur van het product

Zwart

Levenslange kaartupdates

Ja

Soort navigatiesysteem

Auto

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

USB

Ja

Verkeersinformatie live

Ja

Verkeersinformatie TMC

Ja

Wi-Fi

Ja

Menu