Gigaset DECT telefoon AS690R 1-pack (Zwart)

15,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 44,99

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC324521 Categorie:

De Gigaset AS690R DECT telefoon is een gebruiksvriendelijke huistelefoon met geïntegreerd antwoordapparaat, goede geluidskwaliteit en een telefoonboek voor maximaal 100 nummers. Zo ben jij of een familielid altijd bereikbaar voor vrienden en familie.

Groot leesbaar scherm

Maak je geen zorgen dat de toetsen of het scherm niet goed leesbaar zijn. Deze DECT telefoon is uitgerust met toetsen met achtergrondverlichting en een groot verlicht zwart-wit display voor een comfortabele gebruikservaring.

Altijd bereikbaar

Bel op ieder moment met een vriend of familielid dankzij 14 uur gesprekstijd en 180 uur stand-bytijd. Belletje gemist? Geen probleem dankzij het ingebouwde antwoordapparaat. Je kunt zelf een persoonlijke boodschap inspreken. Het apparaat kan tot 20 berichten opslaan welke je vanaf de handset, het basisstation of op afstand kunt afluisteren.

Weiger oproepen

Het is mogelijk om bepaalde bellers te blokkeren als je even geen zin hebt om te praten. Je kunt tot 100 namen en nummers opslaan. Wil je niet gestoord worden door nummers die je niet kent? Stel dan in dat de telefoon alleen rinkelt bij nummers die in het telefoonboek staan. Ga je graag vroeg naar bed, dan kun je instellen dat je vanaf dat tijdstip de telefoon niet meer hoort overgaan. Kortom, jij bepaalt wanneer je wilt bellen.

Extra informatie

EAN

4250366854748

Merk

Gigaset

Product Type

GIGASET AS690R- ZWART

Aantal handsets

1

Aantal handsets mogelijk

4

Bluetooth

Nee

Breedte

4.9 cm

Capaciteit telefoonboek

100 entries

Diepte

2.8 cm

Hoogte

15.5 cm

Kleur van het product

Zwart

Nummerherkenning

Ja

Seniorentelefoon

Ja

Standby tijd

180 uur

Toetsenverlichting

Ja

Wi-Fi

Nee

Menu