Haier warmtepompdroger HD90-A3Q979U1

300,67

3 keer

79,12

12 keer

53,98

18 keer

41,44

24 keer

28,92

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 902,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC330905 Categorie:

De Haier HD90-A3Q979U1 is een vrijstaande wasdroger met een behoorlijk ruime inhoud van 9 kg en het zeer zuinige energielabel A+++.

Voeg tijd toe aan jouw cycli, voor een intensievere droging

Met de I-Time functie kan je tijd toevoegen aan de geselecteerde cyclus, om te voldoen aan jouw behoefte om stoffen op een diepere manier te drogen. De tijd van de cyclus kan worden verlengd door op de daarvoor bestemde knop te drukken. Verschillende programma’s voegen verschillende hoeveelheden tijd toe, afhankelijk van de duur van de oorspronkelijke cyclus.

Ontworpen voor jouw huis

Niet alle huizen zijn op dezelfde manier ontworpen. Daarom heeft Haier voor zijn I Pro Series 5 wasdrogers een omgekeerde deur ontworpen, die naadloos in allerlei ruimtes past. In slechts 4 stappen kan je de opening van de deur aanpassen zodat deze beter in elke ruimte past.

Een droger die jouw wasgoed met warmte behandelt

De warmtepomptechnologie houdt de warmte in de trommel van jouw droger vast, waardoor niet alleen het energieverbruik tot 50% daalt, maar je was ook veel beter wordt verzorgd in vergelijking met een gewone droogtrommel. Het lagere energieverbruik betekent ook dat je meer dan één apparaat tegelijk kunt gebruiken, waardoor je nog meer tijd bespaart!

Wacht niet meer langer op je was met de uitgestelde start

Een slimme functie van Haier waarmee je jouw droger kunt programmeren om een cyclus te starten op een tijdstip dat voor jou past. Deze innovatie is een andere manier om ervoor te zorgen dat jouw wasgoed past in jouw schema, en niet andersom.

De hOn App stelt het juiste programma voor

Geniet van perfect drogen op maat met de Drying Lens functie. Scan gewoon het label van jouw kleding om een geactualiseerde garderobe te creëren in de app die je advies geeft over de meest geschikte droogcyclus voor elk kledingstuk.

Maximale efficiëntie zonder compromissen

Wasdroger krijgen energiewaarden toegekend op basis van hun efficiëntie. Ook deze droger is ontworpen om een maximale efficiëntie te leveren zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Verbonden met jouw behoeften

De Haier hOn App kan op al jouw behoeften inspelen en wordt voortdurend bijgewerkt om uitmuntendheid te garanderen. Wat zijn de voordelen van deze ongeloofelijke app? Allereerst kan je het drogen op een volledig innovatieve manier beheren: een melding waarschuwt je wanneer de lichtste kledingstukken droog zijn, zodat je de wasdroger kunt stoppen om ze te verwijderen en de cyclus opnieuw te starten met de meest bestendige kledingstukken.

Bovendien kan je het perfecte droogprogramma kiezen op basis van de wascyclus, de centrifugeercyclus en de hoeveelheid wasgoed, zodat je uitstekende resultaten op maat krijgt. Kunstmatige intelligentie legt de lat nog hoger door je in staat te stellen de cyclus op afstand te beheren. Samen met de hOn App kan AI automatisch het type kledingstuk, het type stof en de grootte van de lading herkennen, om zo de perfecte droogcyclus in te stellen.

Verder zal de combinatie van hOn App en kunstmatige intelligentie je voorzien van een nauwkeurig systeem van meldingen, telkens wanneer de machine hulp nodig heeft. Op deze manier worden duurzaamheid en betrouwbaarheid naar een nog nooit eerder vertoond niveau getild.

Weg met de bacteriën!

Voor een professionele hygiëne is het voldoende om op een knop te drukken. Dankzij de Hygiënische functie kan de I-Pro Serie 5 droogtrommel meer dan 99% van de bacteriën uit jouw wasgoed verwijderen, waardoor jouw kleding gegarandeerd langer en beter meegaat. De Hygiënische functie is een innovatie ontwikkeld door Haier en gecertificeerd door het VDE-instituut.

Verhelderende innovatie van Haier

Je hoeft niet meer te zoeken naar verloren sokken – dankzij de handige binnenverlichting van de trommel kan je jouw wasgoed voortaan gemakkelijk in-en uitladen zonder iets achter te laten.

Professionele resultaten dankzij I-Refresh

De I-Refresh functie blaast jouw stoffen nieuw leven in dankzij gebruik van warme luchtstroom. Je kan de tijd aanpassen via de functie « i-Time » en dit telkens met 10 minuten, bvb. 30-20-10 of 30-40-50. Deze functie verwijdert onaangename geuren en is een soort verzorgingsfunctie voor de stof van het kledingstuk.

Omdat jouw schoenen ook de beste zorg verdienen

Met deze oplossing kan je jouw schoenen perfect drogen, waarbij je zowel je ruimte als je stoffen verzorgt. Het hoogwaardige design en de compacte vorm zorgen ervoor dat de producten zo weinig mogelijk plaats innemen.

Zelfs jouw meest delicate stoffen zien er zo goed als nieuw uit

Deze Haier droger heeft een oppervlak dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat zelfs jouw meest delicate stoffen in perfecte staat blijven, hoe vaak je ze ook droogt. De speciale kussenvormige pads zorgen ervoor dat jouw wasgoed zachtjes over het oppervlak glijdt terwijl de trommel draait, zonder dat de stof vast komt te zitten en de kwaliteit achteruitgaat.

Eenvoudige toegang, perfect geïntegreerd in het ontwerp

Met het nieuwe filtersysteem van Haier worden pluisjes en vezels eenvoudig op een enkele plaats verzameld dankzij het drielaagse ontwerp. Dit systeem stelt comfort, innovatie en design zeer op prijs.

Extra informatie

EAN

6921081597446

Merk

Haier

Product Type

HD90-A3Q979U1

Aantal droogprogramma's

14

Afvoerslang meegeleverd

Ja

Anti-kreuk functie

Ja

Breedte

59.5 cm

Condensafvoer

Via waterafvoer

Deurscharnieren

Rechts

Diepte

66.5 cm

Draairichting deur verwisselbaar

Nee

Draairichting reverserend

Nee

Droogcapaciteit

9 kg

Droogklasse

B

Droogsysteem

Warmtepomp

Duur cyclus

200 min

Geluidsniveau drogen

59 dB

Geschikt voor onderbouw bovenkant open

Nee

Hoogte

84.5 cm

Ingebouwd display

Ja

Interieur verlichting

Ja

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Jaarlijks energieverbruik

194 kWu

Netbelasting

1620 W

Resterende tijd indicatie

Ja

Soort bediening

Draaiknop, Touch

Startvertraging

24 uur

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet gespecificeerd door fabrikant

Waarschuwingssignaal

Ja

Zelfreinigend

Ja

Menu