Haier wasmachine HW90-B16939

254,67

3 keer

67,02

12 keer

45,72

18 keer

35,10

24 keer

24,49

36 keer

(Vaak betaald in 12 termijnen)

 764,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

SKU: BCC330903 Categorie:

Ben jij een persoon die wacht met het wassen van je kleren tot de wasmand vol is? Deze Haier wasmachine HW90-B16939 wasmachine heeft een capaciteit van 9 kg. Deze machine heeft een maximale centrifugesnelheid van 1600 rpm. Dankzij de instelbare centrifugesnelheid kun je zelf bepalen welk toerental geschikt is voor jouw wasgoed.

Ideaal voor gemiddelde huishoudens

De wascapaciteit is 9 kilogram. Dit is perfect voor een huishouden van 3 tot 5 personen, of voor iemand die de was altijd spaart voor een volle trommel. De maximale centrifugesnelheid waarmee deze wasmachine draait is 1600 toeren per minuut. Wassnelheden hoger dan 1200 RPM resulteren in een drogere was. Je was hoeft dus minder lang uit te hangen om te drogen! Vraag jij je af of de wasmachine in jouw wasruimte past? Houd rekening met de volgende afmetingen: 85 mm hoogte, 60 mm breedte en 60 mm diepte. De deur van deze wasmachine draait naar links, ben je dus van plan om een droger naast de wasmachine te plaatsen? Dan is het handig om de deuren van elkaar weg te laten openen.

In alle stilte wassen

Dankzij een geluidsniveau van 67 dB en een geluidsniveauklasse A merk je er niks van wanneer deze wasmachine aan het draaien is. Dit betekent dat je het geluid van deze machine ongeveer kunt vergelijken met het volume van een normaal gesprek. Het daadwerkelijke geluidsniveau kan echter nog enigszins afwijken, zo maken wasmachines over het algemeen bijvoorbeeld meer geluid tijdens het centrifugeren en minder geluid bij een halve belading.

Zuinig wasjes draaien wanneer het jou uitkomt

Met de uitgestelde start timer van deze machine draai je het wasprogramma op een later moment. Je draait je was dan altijd wanneer het jou uitkomt, gedurende de nacht bijvoorbeeld, of op een ander tijdstip met een lager energietarief. De wasmachine is geclassificeerd als A wat betreft energie-efficiëntie. Dit betekent dat het per 100 wasbeurten ongeveer 48 kWh verbruikt. Deze wasmachine verbruikt 47 liter water per wasbeurt. Het is dus niet alleen economisch zuinig, maar ook nog eens goed voor je portemonnee.

Boordevol handige functies

Een slimme feature is de beladingsherkenning. Deze wasmachine kan automatisch inschatten hoeveel water en energie er nodig is voor een wasbeurt. Was je vaak delicate stoffen zoals zijde, kasjmier of linnen? Dan is het stoomwasprogramma wellicht iets voor jou. Dit programma zorgt er niet alleen voor dat je kleding langer meegaat, het is ook beter voor het milieu omdat je geen wasmiddel of water gebruikt, maar stoom. Dit betekent ook dat er minder kreukels zijn en dat je minder hoeft te strijken. Deze wasmachine beschikt over 15 wasprogramma’s. Er is dus altijd wel een geschikt programma voor jouw wasgoed!

Veiligheid staat voorop

Een lekkende waterleiding en vochtige wasruimtes zijn twee van de meest vervelende dingen. Dit is allemaal verleden tijd dankzij de AquaStop-functie, die automatisch wordt geactiveerd als er een plotselinge lekkage is. De overloopbeveiliging van dit model bewaakt continu het waterniveau van de trommel. De machine pompt overtollig water direct uit de trommel als er teveel is, je trommel zal dus niet overlopen. Heb je kleine kinderen in huis? Geen zorgen! Dankzij het kinderslot kunnen de instellingen niet worden gewijzigd door kindervingertjes.

Wil je meer weten over wasmachines? Bekijk dan ons kiesadvies voor een uitgebreide uitleg.

Extra informatie

EAN

6921081596142

Merk

Haier

Product Type

HW90-B16939

Aanpasbare centrifugesnelheid

Ja

AquaStop-functie

Ja

Beladingsherkenning

Ja

Breedte

6 cm

Centrifugesnelheid max

1600 RPM

Deurdraairichting omkeerbaar

Nee

Deurscharnieren

Links

Diepte

6 cm

Doseringsassistent

Nee

Energieverbruik per 100 cycli

48 kWu

Geluidsniveau

67 dB

Geluidsniveauklasse

A

Hoogte

8.5 cm

Ingebouwd display

Ja

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

December,Niet gespecificeerd door fabrikant

Kinderslot

Ja

Overloopbeveiliging

Ja

Resterende tijd indicatie

Ja

Stoomwasprogramma

Ja

Type lader

Voorlader

Uitgestelde start timer

Ja

Update beleid

Niet gespecificeerd door de fabrikant

Waarschuwingssignaal

Ja

Wascapaciteit

9 kg

Waterverbruik per cyclus

47 l

Menu