Horizon Zero Dawn Complete Edition PS4

 19,99

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC272114 Categorie:

Vaak samen gekocht

In een weelderige, post-apocalyptische wereld waar de natuur de ruïnes van een vergeten beschaving heeft overwoekerd, leven kleine groepjes mensen in primitieve jager-verzamelaarsstammen. De Machines zijn nu heer en meester in deze nieuwe wildernis. Niemand weet waar deze angstaanjagende mechanische wezens vandaan komen.

Een nieuw PlayStation-icoon

Speel als Aloy, een jonge jager op zoek naar haar lotsbestemming in de restanten van het verre verleden. Haar eigen stam weert haar al vanaf haar geboorte. Aloy heeft geleerd om haar behendigheid, intelligentie en dodelijke wapens te gebruiken om te jagen op de machines, zich te verdedigen tegen andere stammen en om te overleven in de wrede wildernis.

Mysteries van de Ouden

Reis door een wereld vol vreemde artefacten en ingestorte ruïnes en ontgrendel al haar geheimen. Hoe hebben de Machines de wereld overgenomen en wat is er gebeurd met de beschaving die hiervoor kwam? De antwoorden kunnen grote gevolgen hebben voor Aloys lot en dat van de mensheid.

Keer het tij

Ontdek een diepe, RPG-ervaring met gevarieerde tactische gevechten. Mix primitieve wapens met geavanceerde technologie en verander roofdieren in prooi. Ontwikkel unieke strategieën om verschillende machines uit te schakelen en hack gevangen machines, zodat ze doen wat jij wilt.

Hypermoderne open-wereld-technologie

Verken een kleurrijk landschap en geniet van de schoonheid van de natuur. Reis door prachtig gedetailleerde bossen, bedwing indrukwekkende bergen en verken de ruïnes van een oude beschaving in een wereld die echt leeft dankzij dynamische weersomstandigheden en een volledige

Breid je horizons uit

Sla de handen ineen met een vriend op PlayStation Plus en verken samen een bizarre wereld waarin de Machines heer en meester zijn, mogelijk dankzij Share Play en slechts één exemplaar van de game.

De Complete Edition bevat:

  • Horizon Zero Dawn game,
  • The Frozen Wilds uitbreiding (disk),
  • Digitaal art book (DLC-code),
  • Exclusief PS4 thema (DLC-code),
  • Extra Content (disk): Carja Storm Ranger Outfit, Carja Mighty Bow, Carja Trader Pack, Banuk Trailblazer Outfit, Banuk Culling Bow, Banuk Traveler Pack, Nora Keeper Pack.

Extra informatie

EAN

711719705918

Merk

Sony PlayStation

Product Type

HORIZON ZERO DAWN

Gaming platform

PlayStation 4

4K Ultra HD gaming

Ja

Aantal spelers

1

Editie

Complete Edition

Genre

Actie, Avontuur, RPG

Ontwikkelaar

Sony Interactive Entertainment Europe

PEGI inhoud

PlayStation 4

PEGI leeftijd

16

Releasedatum

06.12.2017

VR ondersteuning

Nee

Multiplayer modus

Nee

Menu