HP all-in-one printer Deskjet Plus 4120E HP+ – Instant Ink

30,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 91,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC305797 Categorie:

Vaak samen gekocht

De HP Deskjet Plus 4120E HP+ is een all-in-one printer die zeer geschikt is voor in huis. Deze slimme printer beschikt over wifi, je kunt ermee scannen, printen, kopieren en faxen (alleen voor het versturen van documenten). Eenvoudige installatie met de HP Smart-app betekent dat je vanaf elk apparaat kunt werken.

Haal je voordeel uit HP+

HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Met HP+ geniet ontvang je 6 maanden gratis Instant Ink, één jaar extra garantie, geavanceerde functies in de Smart-app en draag je bij aan het stoppen van ontbossing. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig.

Scan vanaf je smartphone

Kies voor een zorgeloze printervaring. Met de HP Smart-app kun je scannen en delen in hoge kwaliteit – en gemakkelijk kopieën maken – vanaf je smartphone.

Betrouwbare verbinding

Profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi dat zichzelf opnieuw instelt. Door de ingebouwde draadloze functionaliteit kun je binnen een netwerk gemakkelijk bestanden openen, printen en delen. Je print meerdere pagina’s op hoge snelheid uit!

Simpele installatie

De HP Deskjet Plus 4120E HP+  all-in-one printer is eenvoudig te installeren. Ga snel aan de slag met een eenvoudige stap-voor-stap installatie via de HP Smart-app.

Instant Ink

Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren.

Extra informatie

EAN

195161618154

Merk

HP

Product Type

DESKJET PLUS 4120E HP+

Aantal papierlades

1

Beeldscherm

LCD

Breedte

42.8 cm

Diepte

33.2 cm

Dubbelzijdig duplex printen

Nee

Ethernet LAN

Nee

Faxen

Ja

Hoogte

20 cm

ISO A papierformaten A0...A9

A4,A6

Kleur van het product

Grijs, Wit

Maximaal papierformaat ISO A

A4

Maximale resolutie

4800 x 1200 DPI

Mobiel printen

Apple AirPrint,Mopria Print Service

Ondersteunt Mac

Mac OS X 10.14 Mojave,Mac OS X 10.15 Catalina,Mac OS X 11.0 Big Sur

Printen

Kleurenprinten

Printkleuren

Zwart, Cyaan, Magenta, Geel

Printsnelheid standaard, kleur, A4

5.5 ppm

Printsnelheid standaard, zwart, A4

8.5 ppm

Printtechnologie

Thermische inkjet

Scannen

Ja

Wi-Fi

Ja

Menu