HP full HD webcam 320

20,00

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 59,99

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC330894 Categorie:

Doe onmiddellijk mee met het gesprek, terwijl je er geweldig uitziet en klinkt. Dit kan met de HP full HD webcam 320. Sluit gewoon deze breedbeeld FHD 1080p all-in-one webcam aan en laat hem de rest doen, zodat jij je kunt concentreren op wat belangrijk is. Hij heeft ook automatische beeld- en lichtcorrectie, de certificering dat hij met Chromebook werkt, en een lenskap voor privacy.

Aansluiten en er is beeld

De webcam is snel in bedrijf en handig te plaatsen met de knijpbevestiging. Sluit de USB-A aan, klem de webcam erop, en hij past zich automatisch aan het licht om je heen aan. Gemakkelijk. Waar je ook gaat, hij past zich altijd aan je omgeving aan om je in beeld te houden.

Laat je zien zoals je bent

Dompel jezelf onder in full HD 1080p met een geïntegreerde microfoon. Geniet van een scherp beeld en helder geluid, zodat je er goed uitziet en goed klinkt, in combinatie met een 66º groothoek webcam voor een natuurlijk gespreksgevoel en ruimte voor anderen om mee te doen. De webcam werkt direct en eenvoudig met Zoom, Microsoft Teams en andere videochats.

Geen gedoe met stickertjes: als je klaar bent, klem je de bijgeleverde lenskap erop voor zorgeloze privacy.

Vanuit de juiste hoek

Je kunt de webcam eenvoudig aan je monitor of ergens anders vastklemmen en vervolgens de positie gemakkelijk aanpassen voor een perfecte beeldopstelling. Hij is ook 360º draaibaar en past op een statief (exclusief). Dit laatste is bijvoorbeeld handig bij vergaderingen waar een deel van de mensen op kantoor en een deel digitaal aanwezig is. 

Extra informatie

EAN

196188941430

Merk

HP

Product Type

320 FHD WEBCAM

Aansluitingen

USB-A

Breedte

7.2 cm

Compatibiliteit

Windows 11, Windows 10, macOS en Chrome OS

Diepte

5.36 cm

Hoogte

5.32 cm

Ingebouwde microfoon

Ja

Internetverbinding noodzakelijk

Nee

Kleur van het product

Zwart

Lengte snoer

1.5 m

Megapixels

2 MP

Stroomvoorziening via USB

Ja

Verbindingstechnologie

Bedraad

Menu