Bovenlader wasmachines zijn handig in huishoudens waar er maar weinig ruimte is voor een wasmachine. Daarnaast zijn bovenladers gemiddeld genomen iets goedkoper dan de bekende voorlader wasmachines. Ook uw bovenlader wasmachine kunt u bij ons in termijnen betalen. Daarom zijn wij de deskundige in gespreid betalen.

 • AEG ProSense wasmachine L6TBN62K

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

  €240,67

  in 3 keer

  €23,15

  in 36 keer
 • AEG ProSteam L7TBN73E wasmachine bovenlader

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten

  €305,33

  in 3 keer

  €29,37

  in 36 keer

Topproducten tegen concurrerende prijzen

Vaak zijn wasmachines erg duur, waardoor de consument wel twee keer nadenkt voordat hij een aankoop doet. Bovenlader wasmachines zijn over het algemeen goedkoper dan hun voorlader broertjes. Het grootste voordeel van een bovenlader is echter dat deze handig is in huishoudens of wasruimtes waar maar weinig ruimte is. Een bovenlader is niet alleen smaller, maar je hoeft ook geen deurtje naar voren te openen.

Klitvrij

Het beste aan het wassen met een bovenlader wasmachine is dat de stof niet in de knoop raakt. De technologie die in deze machines wordt gebruikt, helpt delicate stoffen te beschermen tegen wrijvingsschade en biedt toch uitstekende wasprestaties. De unieke structuur van de pulsators genereert een dynamische, multidirectionele wasstroom die kronkels en knopen minimaliseert.

Gemakkelijk drogen

Een ander verkoopaspect van deze wasmachines met hoge belasting is dat de kleding gemakkelijk droogt, omdat het turbodroogsysteem de droogtijd helpt te verkorten. Het draait de trommel van de wasmachine snel om meer water uit de lading te halen, terwijl het meer lucht aanzuigt om het droogproces te versnellen.

Elegant ontwerp

Deze bovenlader wasmachine heeft een zeer elegant ontwerp dat er goed uitziet en langer meegaat. De elegante, natuurlijke rondingen van het ontwerp met ronde randen worden aangevuld door het schuine bedieningspaneel met twee clusters, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is. Het is ontworpen om veel druk te weerstaan en is sterk tegen beschadigingen en krassen. Zo blijft hij er voor een lange tijd bijna zo goed als nieuw uit.

Milieuvriendelijk en hygiënisch

Bovenlader wasmachines doen niet onder voor standaard voorladers. Ook deze machines bevatten gepatenteerde en moderne technologie om uw kleding schoon te maken. U kunt hierbij denken aan de Water Balance Plus-programma van Indesit. Dat programma kan tot wel 70% water en tot wel 50% energie kosten besparen.

 

Veel gestelde vragen over bovenlader wasmachines

Kan deze wasmachine klitvrij wassen?

Ja, dat kan. Deze bovenlader wasmachines profiteren niet alleen van een unieke structuur, ze bieden ook uitstekende wasprestaties en beschermen delicate stoffen tegen wrijvingsschade tijdens het wassen. Het wordt aangedreven door de pulsators, die een dynamische, multidirectionele wasstroom creëren die kronkels en knopen in de kleding minimaliseert.

Hoe efficiënt is de droger?

Als resultaat van het Turbo Drying System dat is geïntegreerd in wasmachines met een bovenlader, kan de kleding sneller drogen en kan de droogtijd worden verkort. Om meer vocht uit de lading te halen, wordt de trommel van de wasmachine snel rondgedraaid, terwijl er meer lucht wordt aangezogen om het droogproces te versnellen zodat er meer water wordt afgezogen.

Heeft het ontwerp enig voordeel op zijn prestaties?

Met zijn elegante ontwerp en langdurige capaciteit heeft de bovenlader wasmachine een grote capaciteit en een elegante uitstraling. Het elegante ontwerp van de afgeronde randen, aangevuld met het dubbele clusterbedieningspaneel, maakt het gebruiksvriendelijker. Het is ontworpen om zware druk en schade te weerstaan, zodat het er voor een lange tijd bijna zo goed als nieuw uit blijft zien.

Een bovenlader wasmachine gespreid betalen zonder rente of BKR

We zijn blij te kunnen melden dat u bij ons uw bovenlader wasmachine in termijnen kunt betalen. U kunt dit doen met onze 3 en 4 termijnen, waarbij u het eerste deel nu elke maand later op dezelfde datum kunt betalen. Dit is een eenvoudigere manier om uw wasmachine te financieren, en het maakt het ook handiger voor u!

Een bovenlader wasmachine op afbetaling kopen

Je kunt ervoor kiezen om je bovenlader wasmachine in 3 of 4 termijnen te betalen, of in een maandelijks afbetalingsplan. Het bedrag dat u naast het product ziet, is hoeveel u gaat betalen. Op deze manier weet je van tevoren waar je aan toe bent, en krijg je de kans om te evalueren of dit echt de juiste beslissing voor je is voordat je een bestelling doet.

Bovenlader achteraf betalen

Als alternatief voor het betalen van uw bovenladerwasmachine in 3 of 4 termijnen zonder rente of in 6 tot 36 termijnen met rente, kunt u uw wasmachine achteraf betalen. Je kunt er dan voor kiezen om je wasmachine achteraf te betalen met Klarna tijdens het afrekenen. In tegenstelling tot andere winkels en achteraf betalen kunt u bij ons tot 30 dagen later betalen zonder rente of BKR-registratie

Menu