Een inbouw koel-vriescombinatie die bij jouw keuken past op afbetaling kopen

Het kopen van een nieuwe koelkast, vriezer of koel-vriescombinatie kan een flinke investering voor je huis zijn, daarom bieden wij je onze unieke gespreide betaalmethodes aan, die het voor iedereen mogelijk maken! Betaal hem zonder zorgen gespreid en ontvang hem binnen een paar dagen in huis. Wij voeren de topmerken, zoals Miele, Siemens, AEG, Bosch, Samsung en nog veel meer. Bekijk op deze pagina ons grote assortiment Hier zijn alle voordelen van het kopen van uw inbouw koel-vriescombinatie in termijnen:

Een energiezuinige koelkasten heeft energieklasse A of B. Hiermee kunt u tot wel €200,- op energie besparen per jaar.

Bekijk al onze koelkasten. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte koelkasten bovenaan.

Wat is het verschil tussen een vrijstaande koel-vriescombinatie en een inbouw koel-vriescombinatie?

Er is een eenvoudig verschil; een gewone koel/vriescombinatie staat in uw keuken maar staat los van het aanrecht of andere apparaten, terwijl een inbouw koel/vriescombinatie in een vooraf gepland gat past en dus helemaal opgaat in uw keuken. Daarom moet je voorzichtig zijn met het kiezen van het juiste model, want het moet precies op die plek passen. Al onze witgoed producten hebben nauwkeurige afmetingen in een van de productafbeeldingen.

Op de voorbeeldfoto naast deze tekst kun je zien dat een gewone koel/vriescombinatie los staat van het blauw-witte keukendesign, en gewoon naast het aanrecht wordt geplaatst.

Ben je liever op zoek naar reguliere koel/vriescombinaties zoals deze (je kunt hiervoor ook onze gespreide betalingsmogelijkheden gebruiken)? Klik de knop;

Hoe werkt gespreid betalen voor inbouw koel-vriescombinaties?

We hebben veel opties voor gespreide betaling, zowel voor korte als lange termijn. Jij bepaalt welke! We willen er ook voor zorgen dat onze betalingsvoorwaarden zo duidelijk mogelijk zijn en een volledige informatiepagina over betalen hebben. Mocht je nog vragen hebben die hier niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op! Voor inbouw koel-vries combinaties (en meer producten) hebben wij de volgende

Gespreide betalingsmogelijkheden:

 • Betaal achteraf (binnen 30 dagen)
 • Betaal in 3 keer (0% rente en zonder BKR)
 • Betaal in 4 keer (0% rente en zonder BKR)
 • Betaal in 6-36 keer (met rente en BKR)

Jouw voordelen:

       • Eerder aflossen is altijd mogelijk en gratis
       • 30 dagen bedenktijd
       • 2 jaar garantie
       • Gratis verzending en retour
       • Installatie & montage mogelijk

Hoe werkt het plaatsen & aansluiten van inbouw koelkasten?

iStock 1180607321 op afbetaling

Als u geen zin heeft in het opzetten van uw witgoed product, bieden wij een handige installatie & montage service aan. Je kunt wat je nodig hebt als aanvullend product toevoegen aan je winkelwagen, samen met de koelkast die je koopt. Klik dan op onderstaande knop en je wordt doorgestuurd naar de passende productpagina! Jouw voordelen:

 • Wij bouwen het oude apparaat voor jou uit en halen de deur van het oude apparaat af
 • Wij pakken het nieuwe apparaat uit en plaatsen deze in de keuken
 • Wij sluiten alles aan op de bestaande aansluitingen en bouwen het apparaat stevig in
 • Wij monteren de bestaande keukendeur weer op het nieuwe apparaat
 • Wij nemen de verpakkingsmaterialen weer netjes mee terug

Recycling

Ook handig om te weten: Wij kunnen uw oude witgoed product meenemen tijdens de levering van uw nieuwe product en zullen het gratis en vakkundig voor u recyclen! Zo heb je daar zelf niet mee te maken en weten we zeker dat elektronisch afval netjes wordt afgevoerd. Om van deze service gebruik te maken, vermeldt u dit gewoon tijdens het afrekenproces (klik op de knop specifiek voor die vraag). Lees deze informatiepagina voor meer informatie over ons recyclingprogramma.

Capture recycling op afbetaling

Menu