Een inbouw vaatwasser die bij jouw keuken past op afbetaling kopen

Het kopen van een nieuwe inbouw vaatwasser kan een flinke investering voor je huis zijn, daarom bieden wij je onze unieke gespreide betaalmethodes aan, die het voor iedereen mogelijk maken! Betaal hem zonder zorgen gespreid en ontvang hem binnen een paar dagen in huis. Wij hebben volledig en half-geïntegreerde inbouw vaatwassers van topmerken zoals Miele, Siemens, AEG, Bosch, Samsung en nog veel meer. Bekijk op deze pagina ons grote assortiment Hier zijn alle voordelen van het kopen van uw inbouw vaatwasser op afbetaling te kopen:

Bij het kopen van een vaatwasser moet je ook overwegen of je van plan bent om de vaatwasser gewoon te plaatsen of te laten opgaan in je keuken.

Bekijk al onze koelkasten. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte koelkasten bovenaan.

Vind de juiste vaatwasser op basis van hoogte

Vind de juiste vaatwasser op basis van merk

Hoe kies ik de juiste inbouw vaatwasser voor mijn keuken?

Het meten van het geheel waar de vaatwasser in komt te staan is enorm belangrijk! Omdat elke keuken uniek is, is er niet één antwoord op deze vraag. Elk van onze witgoed-producten heeft de exacte afmetingen in een van de galerijafbeeldingen van het product. De afbeelding met de afbeeldingen staat meestal aan het einde van de productgalerij, dus zorg ervoor dat u door de afbeeldingengalerij naar beneden scrolt om deze te vinden.

Lees voor meer informatie onze blogpost over dit onderwerp;

 
PI 637659985786659346 zoom op afbetaling

 Standaard vaatwasser maten

De meeste vaatwassers hebben een formaat van ongeveer 85 x 60  60 cm (H x B x D). De hoogte is vaak verstelbaar door de pootjes uit te draaien. Deze standaard afmeting afwasmachines bieden ruimte aan 12 tot 14 couverts. Modellen van dit standaardformaat hebben altijd 2 rekken (bovenrek en onderrek) en een mandje of lade / etagere voor het bestek.

  • Hoogtemaat 80 – 85 cm (pootjes verstelbaar)
  • Breedtemaat tussen de 59 en 60 centimeter
  • Dieptemaat vaak 55 tot 60 cm
 

Nismaten inbouw vaatwasser

Zeker bij het kopen van een inbouw vaatwasser is het belangrijk om goed te kijken naar de afmetingen. De vaatwasser maten zijn extra van belang, aangezien u de afwasmachine wilt monteren in een keukenkast. De nismaten zijn dus van belang. Bepaal de nishoogte, nisbreedte en nisdiepte voordat u een nieuw model uitzoekt. Meestal gelden de volgende nismaten:

  • Nishoogte = 81,5 – 87,5 cm
  • Nisbreedte = 60 cm
  • Nisdiepte = minimaal 55 cm

De beste energieklasse

B

C

D

E

Wat is het verschil tussen een vrijstaande en een inbouw vaatwasser?

PI 637659985776854945 zoom op afbetaling

Inbouw vaatwasser

Een ingebouwde vaatwasser past perfect bij uw keuken en heeft een frontpaneel dat past bij de rest van uw keuken. Dat betekent dat de bedieningselementen van buitenaf niet zichtbaar zijn en bovenop de deur moeten zitten.

PI 637709270733321760 zoom op afbetaling

Vrijstaande vaatwasser

Een vrijstaande vaatwasser zet je net als een vrijstaande koelkast gewoon overal in je keuken neer. Door de handgrepen en bediening aan de buitenzijde van de deur zal deze als vaatwasser duidelijk zichtbaar zijn en niet opgaan in uw keuken.

Hoe werkt het plaatsen & aansluiten van inbouw koelkasten?

iStock 1180607321 op afbetaling

Ja, zoals u goed heeft gehoord, bieden wij u ook installatie- en montageservice voor uw producten. Van witgoed tot televisies, deze service is vooral zinvol voor inbouwapparatuur.

Jouw voordelen:

  • Wij bouwen de oude vaatwasser voor jou uit en halen indien nodig het aanwezige keukendeurtje van de oude vaatwasser af
  • Wij pakken de nieuwe vaatwasser uit en plaatsen deze in de keuken
  • Wij sluiten alles aan op de bestaande aansluitingen en bouwen de vaatwasser vakkundig in
  • Wij monteren het bestaande keukendeurtje weer op de nieuwe vaatwasser

 399,00

al vanaf €12,79 per termijn

(bij een looptijd van 36 maanden)

442,00

al vanaf €14,17 per termijn

(bij een looptijd van 36 maanden)

449,00

al vanaf €14,39 per termijn

(bij een looptijd van 36 maanden)

Hoe werkt gespreid betalen voor inbouw vaatwasser?

We hebben veel opties voor gespreide betaling, zowel voor korte als lange termijn. Jij bepaalt welke! We willen er ook voor zorgen dat onze betalingsvoorwaarden zo duidelijk mogelijk zijn en een volledige informatiepagina over betalen hebben. Mocht je nog vragen hebben die hier niet beantwoord zijn, neem dan contact met ons op! Voor inbouw vaatwasser (en meer producten) hebben wij de volgende gespreide betalingsopties; Betaal achteraf of in 3, 4, 6, 12, 18, 24 of 36 termijnen! De eerste drie opties zijn zonder rente en zonder BKR registratie!

Recycling

Onze tip: laat ons tijdens de levering van toestel wisselen; U ontvangt een nieuw product en wij nemen uw oude apparaat mee om het op de juiste manier te laten recyclen! Hoe werkt het? Tijdens het bestelproces gewoon vermelden dat je wilt dat wij dat doen, that’s it! Uiteraard is deze service voor u gratis! Lees deze informatiepagina voor meer informatie over ons recyclingprogramma.

Capture recycling op afbetaling

Inbouw vaatwasser in termijnen betalen

Niemand weet wanneer zijn vaatwasser kapot gaat en wanneer dit gebeurt dan is het een duur product om te vervangen. Bij ons kunt u uw inbouw vaatwasser in termijnen betalen. Dit kan zonder rente of BKR-registratie, als u uw inbouw vaatwasser in 3 of 4 termijnen betaald. Heeft u meer termijnen nodig ook dan kunnen wij u helpen, u kunt er dan namelijk voor kiezen om uw inbouw vaatwasser op afbetaling te kopen en in 2 tot 48 termijnen te betalen.

Inbouw vaatwasser achteraf betalen

Naast het gespreid betalen van uw inbouw vaatwasser kunt u er ook voor kiezen om uw inbouw vaatwasser achteraf betalen. Als u ervoor kiest om uw inbouw vaatwasser achteraf te betalen, dan dient u het gehele aankoopbedrag binnen 30 dagen na ontvangst te betalen. Dit is een handige manier als u eerst het product wilt bekijken zonder te betalen. Wij raden echter aan om in termijnen te betalen omdat u altijd gratis eerder mag aflossen. Mocht u onverhoopt niet het geld hebben om de inbouw vaatwasser in 1 keer te betalen. Dan kunt u rustig via het gekozen aantal termijnen betalen.

Menu