Een inbouw vriezer die bij jouw keuken past op afbetaling kopen

Soms is een nieuwe vriezer nodig maar wil je niet dat deze opvalt – dus kies je voor een inbouw vriezer die past in je keuken. En met onze unieke gespreide betalingsopties kunt u ervoor betalen in 3-48 termijnen! U kiest hoeveel termijnen. Betaal hem zonder zorgen gespreid en ontvang hem binnen een paar dagen in huis. Wij voeren de topmerken, zoals Miele, Siemens, AEG, Bosch, Samsung en nog veel meer. Hier zijn alle voordelen van het kopen van uw inbouw vriezer in termijnen:

Bekijk al onze inbouw vriezer. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte vriezer bovenaan.

Een energiezuinige koelkasten heeft energieklasse A of B. Hiermee kunt u tot wel €200,- op energie besparen per jaar.

Waar moet je op letten bij aanschaf van een nieuwe inbouw vriezer

Als u al in een vriezer investeert, waarom zou u dan niet het beste op de markt kopen? Bijvoorbeeld dit AEG ABE812E6NF NoFrost inbouw Vrieskast beshcikt over NoFrost en TouchControl. Past perfect in een bijkeuken of grote ruimte.

Bij de meeste diepvriezers kun je ook de kant van de deur veranderen, dus hoe je keuken ook is opgesteld, je kunt je inbouw vriezer zonder problemen openen.

Voor het onderhoud van je vriezer (of koelkast wat dat betreft) raden we aan om deze regelmatig schoon te maken. Daarvoor raden we aan om deze koelkastreinigings spray te gebruiken;

Hoe werkt plaatsen & aansluiten voor inbouw vriezer?

iStock 1180607321

Wij helpen u graag met het aansluiten van uw inbouw vriezer! Voeg onderstaand product toe aan je winkelmandje (samen met je inbouw vriezer) en wij doen de rest! Van het afleveren van het product tot het installeren en het weer meenemen van de verpakking.

Bovendien nemen wij ook uw oude witgoedproduct mee om het te recyclen – zonder extra kosten voor u! Vertel het ons gewoon van tevoren tijdens het bestelproces, zodat we dienovereenkomstig kunnen plannen

 •  1.180,00

  €393,33

  in 3 keer

  €37,83

  in 36 keer
 •  762,00

  €254,00

  in 3 keer

  €24,43

  in 36 keer
 •  999,00

  €333,00

  in 3 keer

  €32,03

  in 36 keer

Hoe betaal ik mijn vriezer in termijnen?

We bieden een verscheidenheid aan unieke gespreide betalingsopties – alles van betaling in 3 termijnen tot in 36 termijnen. Wanneer u een product afrekent op de productpagina, ziet u direct de gespreide betalingsopties die beschikbaar zijn voor dat product. Tijdens het afrekenproces kun je kiezen welke je wilt. Natuurlijk kunt u ook het hele bedrag meteen betalen – uw keuze! We hebben de volgende opties voor gespreid betalen:

 • Betaal achteraf
 • Betaal in 3 of 4 termijnen (0% rente en zonder BKR registratie!)
 • Betaal in 6-36 termijnen met rente en BKR

In plaats daarvan naar koelvrieskombinaties zoeken

Ben je eerder op zoek naar koel/vriescombinaties? Ook daarvan hebben we een groot assortiment! En je koel/vriescombinatie kun je ook betalen met onze gespreide betalingsmogelijkheden.

Stond uw vraag hier niet bij?

Het kan altijd voorkomen dat je een vraag hebt (hetzij over onze producten, betaling, bezorging of de mogelijkheid tot afbetaling/montage). We willen je niet in verwarring brengen, dus als je toch een vraag hebt, neem dan contact met ons op via een van die kanalen en we helpen je graag verder!

Gemiddelde reactietijd e-mail2 uur

Gemiddelde reactietijd WhatsApp chat: 5 minuut

Gemiddelde reactietijd bellen10 minuten

Menu