Indesit koelkasten

Vind uw ideale Indesit koelkast. Zoals de nieuwe Total No Frost koelkast en betaal gemakkelijk in termijnen.

Geïntegreerde of vrijstaande vaatwassers. Wat voor vaatwasser u ook zoekt. Indesit heeft er één voor u.

Betrouwbare & stijlvolle keukenapparaten. Beschikbaar in verschillende kleuren. Zo is er altijd een model voor uw keuken.

De Chromebook is een veilige laptop met een lange batterijduur. Chromebooks kunt u bij ons ook achteraf.

Indesit staat bekend om zijn erg goede prijs-kwaliteitsverhouding. Indesit is daarom ook met recht een van de populairste merken in ons assortiment.

Klik op de afbeelding en bekijk al onze Indesit wasmachines.

Top 5 best verkochte Indesit apparaten

Indesit wasmachine EWD 71452 W EU N , 7kg
Indesit wasmachine EWSC 61251 W EU N, 6kg
Indesit koelvriescombinatie NCAA 55 NX
Indesit fornuis I6VMH2AXNL
Indesit vaatwasser DFO 3T133 A F

Indesit als merk

De apparaten van Indesit ook betrouwbaar en gaan ze lang mee, wij kunnen dit bevestigen door het geringe aantal garantiemeldingen. Wij vinden dit naast de goede prijs-kwaliteitsverhouding, erg fijne voordelen. Daarnaast zijn de apparaten van Indesit veilig en ook bestand tegen rondrennende kinderen.

Samengevat zijn de huishoudelijke apparaten van Indesit, eenvoudig in gebruik en solide. Met Indesit kunt u tijd en geld besparen. Die u vervolgens kunt besteden aan de dingen de u leuk vindt. 

Indesit snelle wasprogramma's

Programma: Katoen 60°

Een volle trommel met lakens en handdoeken wassen kan tijdrovend zijn. Daarom heeft Indesit een nieuw programma bedacht voor een onberispelijke wasbeurt op 60°C, klaar in 59 minuten.

Programma: Katoen 40°

Een supersnel programma voor een overvolle wasmand. Met dit programma wordt uw was in 45 minuten helemaal schoon.

5 extra snelle wasprogramma’s

De nieuwe MyTime Indesit wasmachines hebben naast de drie Full-Load FastCycles ook nog eens vijf extra snelle wasprogramma’s: Katoen 30°, Synthetisch, Zijde & Fijn, Wol en het praktische Express-programma van slechts 15 minuten. MyTime biedt voor elke was de perfecte, snelle oplossing. Ook voor wol en fijne was.

  • Katoen 30
  • Synthetisch
  • Zijde & fijne kleding
  • Wol
  • Express (supersnel programma)

De bestverkochte Indesit koelkast is de Indesit koel-vriescombinatie NCAA 55 NX.

Deze koelkast heeft een aantal handige snufjes en technologieën. Hieronder benoemen wij er 2.

Low frost
Door het ‘low frost’ ontwerp dat bestaat uit een ingepakte verdamper en de speciaal ontworpen lades. Wordt er op effectieve wijze ijsvorking voorkomen in uw koelkast.

Stil
Door aanpassingen in de koelkast is het geluidsniveau slechts 38 decibel. Hierdoor hoort u de koelkast bijna niet, wel zo fijn een stille koelkast in plaats van een apparaat dat bijna opstijgt als u de boodschappen erin heeft gelegd.

Meer van Indesit

Indesit vaatwasser (inbouw) DBE 2B19 A X
Indesit condensdroger YT CM08 7B EU
Indesit afvoerdroger I1 D81W EE
Indesit fornuis I6VMH2AXNL
Indesit vaatwasser DFO 3T133 A F

Indesit achteraf betalen

Achteraf betalen voor uw Indesit apparaat is een geweldige manier om uw huishoudelijke apparaat gemakkelijk te betalen zonder dat je rente hoeft te betalen. Het achteraf betalen van uw Indesit oven, vaatwasser of ander product heeft zo een aantal voordelen. Zo is als u achteraf betaalt, een BKR-registratie niet nodig!

BKR is een kredietcheck die door banken en bedrijven wordt uitgevoerd wanneer je een lening afsluit.
Dit betekent dat u uw apparaat veel sneller en zonder gedoe in handen kunt krijgen.

Indesit in termijnen betalen

Het betalen van Indesit product in termijnen is ook een geweldige manier om de kosten van uw witgoed over de tijd te spreiden. Als u ervoor kiest om in termijnen te betalen, kun je ervoor kiezen om in 2 tot 36 termijnen gespreid te betalen met automatische incasso, wat het over het algemeen handiger en betaalbaarder maakt. Maar dit betekent ook dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het zelf doen van de betalingen.

Over het algemeen is het achteraf of in termijnen betalen voor uw Indesit witgoed een geweldige manier om uw huishoudelijke apparaat snel en zonder rente te krijgen. Het is ook een handige manier om de kosten van de Indesit aanschaf over de tijd te spreiden.

Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

Jouw Indesit product achteraf betalen zonder rente

Als u uw Indesit koelkast met achteraf wilt betalen zonder rente. Kunt u kiezen voor Klarna. Klarna is namelijk een betaalmethode die u kunt selecteren bij het afrekenen. Je ontvangt dan een e-mail van met instructies over hoe je een account kunt aanmaken en jou eerste betaling kunt doen.

Indesit: een betrouwbaar Europees label onderdeel van Whirlpool

De oorsprong van Indesit ligt in de Italiaanse stad Fabriano en is opgericht door Vittorio Merloni. Inmiddels heeft Indesit kantoren door heel Europa. Sinds 2014 is Indesit onderdeel van Whirlpool. Whirlpool is de grootste witgoedfabrikant ter wereld.

Menu