Kärcher alleszuiger WD 5 P S V-25/5/22

82,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 247,00

Slechts 2 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC319003 Categorie:

De Kärcher WD 5 P S V-25/5/22 nat- en droogzuiger heeft een krachtige zuigkracht en uitstekende energie-efficiëntie, met een stroomverbruik van slechts 1100 watt. De WD 5 P SV-25/5/22 nat- en droogzuiger heeft een kunststof container van 25 liter, een 5 meter lange stroomkabel en een 2,2 meter lange zuigslang met afneembare, elektrostatisch beschermde handgreep. Je kunt zelf de intensiteit van de zuigkracht instellen dankzij de draaischakelaar. 

Elektrisch gereedschap aansluiten

Elektrisch gereedschap kun je eenvoudig aansluiten dankzij het ingebouwde stopcontact met automatische aan/uit-schakelaar.

Geen contact met vuil door de filterbox

Dankzij de filterverwijderingstechnologie kun je de filterbox openen zonder in contact te komen met vuil. Bovendien kan het filter snel en eenvoudig worden gereinigd door op de filterreinigingsknop te drukken, waardoor de volledige zuigkracht wordt hersteld. De blaasfunctie is vooral handig bij het reinigen van delicate voorwerpen en moeilijk bereikbare plaatsen zoals spleten.

Parkeerfunctie

Door de parkeerpositie op de bumper kunnen de buizen en het vloermondstuk ook snel en gemakkelijk worden opgeborgen tijdens een korte pauze van het werk.

Makkelijk op te bergen

Door de afneembare handgreep kunnen verschillende mondstukken direct op de zuigslang worden aangesloten. De stroomkabel kun je veilig opbergen met behulp van de geïntegreerde kabelhaken.

Vliesfilterzak

Bij de Kärcher wordt een drielaags, scheurvast vliesfilterzak meegeleverd die zorgt voor een langdurige zuigkracht en uitstekende stofopname.

Extra informatie

EAN

4054278662121

Gewicht

8.9 kg

Kleur van het product

Zwart, Geel, Roestvrijstaal

Merk

Karcher

Product Type

WD 5 P S V-25/5/22

Breedte

38.2 cm

Diepte

41.8 cm

Hoogte

64.6 cm

Geluidsniveau

71 dB

Draadloos

Nee

Nat en Droog

Ja

Soort stofopvang

Zakloos, Stofzak

Stof capaciteit

25 l

Vloeistoftank capaciteit

25 l

Actieradius

5 m

HEPA klasse

Nee

Ingangsvermogen max

1100 W

Zuigkrachtregeling

Draaischakelaar

Menu