Een kinderbed in termijnen betalen zonder BKR


Je nieuwe kinderbed
in 3 termijnen betalen. U kunt bij ons een vloerkleed gespreid betalen in 3, 4, 12, 24 tot maximaal 48 termijnen. In veel gevallen kan dit zonder rente en soms ook zonder BKR-registratie!

Zo kun je gelijk je kind laten slapen en genieten van een mooi kinderbed zonder gelijk alle kosten te dragen. Bij SomasHome geloven we in betaalgemak en flexibiliteit, zodat jij en je kind kunnen genieten van een fijn en leuk kinderbed.

Kinderbed in termijnen betalen – Flexibiliteit voor ouders

Wil je jouw kind een comfortabel en stijlvol kinderbed geven, maar wil je de kosten spreiden? Bij SomasHome bieden we de mogelijkheid om een kinderbed in termijnen te betalen. Met deze flexibele betaaloptie kun je het bed van je keuze kopen en het bedrag in handige termijnen aflossen. Geen gedoe met grote uitgaven in één keer, maar wel direct genieten van het perfecte bed voor je kind. Ontdek ons ruime assortiment kinderbedden en maak de dromen van je kind waar zonder je budget te belasten.

Voordelen van een kinderbed in termijnen betalen

  1. Betaalgemak: Door te kiezen voor betalen in termijnen, kun je het bedrag spreiden over een periode die bij jouw financiële situatie past. Zo hoef je niet in één keer een groot bedrag te betalen.

  2. Direct genieten: Met de mogelijkheid om in termijnen te betalen, hoef je niet te wachten tot je voldoende budget hebt om het kinderbed te kopen. Je kunt direct genieten van het nieuwe bed voor je kind.

  3. Ruime keuze: Bij SomasHome hebben we een breed assortiment kinderbedden in verschillende stijlen, maten en prijsklassen. Je hebt volop keuze om het perfecte bed te vinden dat past bij de behoeften en smaak van je kind.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig. Selecteer het gewenste kinderbed uit ons assortiment en kies bij het afrekenen voor de optie “Betalen in termijnen”. Je kunt dan het aantal termijnen kiezen en de betalingsovereenkomst afronden. Zodra de betalingsovereenkomst is goedgekeurd, wordt het bed verzonden en kun je je kind laten genieten van hun nieuwe slaapplek.

Bij SomasHome begrijpen we dat ouders flexibiliteit nodig hebben bij het creëren van een comfortabele en stijlvolle ruimte voor hun kinderen. Met onze optie om een kinderbed in termijnen te betalen, maken we het mogelijk om het perfecte bed te kopen zonder je financiën te belasten. Kies voor betaalgemak en maak van het kinderbed een waardevolle investering in de slaapervaring van je kind.

Kinderbed achteraf betalen met Klarna – Gemak en flexibiliteit voor ouders

Wil je jouw kind een nieuw kinderbed geven, maar wil je de betaling uitstellen? Bij SomasHome bieden we de mogelijkheid om een kinderbed achteraf te betalen met Klarna. Met Klarna kun je eerst het bed ontvangen en later betalen, waardoor je flexibiliteit en gemak hebt bij je aankoop. Geen gedoe met directe betalingen, maar wel direct kunnen genieten van het perfecte kinderbed voor je kind. Ontdek ons ruime assortiment kinderbedden en ervaar het gemak van achteraf betalen met Klarna bij SomasHome.

Voordelen van kinderbed achteraf betalen met Klarna

  1. Flexibele betaling: Met Klarna kun je ervoor kiezen om het kinderbed achteraf te betalen, zodat je nu het bed kunt ontvangen en later kunt betalen. Dit geeft je de mogelijkheid om je aankoop te beoordelen en ervoor te zorgen dat het kinderbed aan je verwachtingen voldoet.

  2. Geen rente of extra kosten: Bij het gebruik van Klarna om het kinderbed achteraf te betalen, hoef je geen rente of extra kosten te betalen, mits je de betaling op tijd voldoet volgens de voorwaarden van Klarna.

  3. Veilig en eenvoudig: Klarna is een veilige en betrouwbare betaalmethode die wereldwijd wordt gebruikt. Het proces is eenvoudig en je kunt de betaling gemakkelijk regelen via de Klarna-app of de Klarna-website.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig. Selecteer het gewenste kinderbed uit ons assortiment en kies bij het afrekenen voor de betaalmethode “Klarna – Achteraf betalen”. Klarna zal een snelle kredietcheck uitvoeren en na goedkeuring kun je het kinderbed ontvangen. Je ontvangt dan een factuur van Klarna met de betalingsinstructies, die je binnen de gestelde termijn kunt voldoen.

Met Klarna achteraf betalen bij SomasHome maak je de aankoop van een kinderbed eenvoudiger en flexibeler dan ooit. Geniet van het gemak van achteraf betalen en geef je kind het perfecte bed zonder directe financiële last. Maak je keuze uit ons assortiment kinderbedden en ontdek het gemak van achteraf betalen met Klarna bij SomasHome.

Dallas2 op afbetaling

Kinderbed in 3 termijnen betalen – SomasHome x In3

Bij SomasHome bieden we de mogelijkheid om een kinderbed in 3 termijnen te betalen met behulp van In3. Met In3 kun je jouw aankoopbedrag spreiden over drie gelijke termijnen, zonder rente of extra kosten. Dit geeft je de flexibiliteit om het perfecte kinderbed voor jouw kind te kopen, zonder direct het volledige bedrag te betalen.

Voordelen van betalen in 3 termijnen bij SomasHome

  1. Budgetvriendelijk: Door te kiezen voor betalen in 3 termijnen, kun je het aankoopbedrag van het kinderbed spreiden over een periode die beter past bij jouw budget. Dit maakt het makkelijker om een kwalitatief hoogwaardig kinderbed te kopen zonder financiële druk.

  2. Rentevrij: Bij betalen in 3 termijnen met In3 betaal je geen rente. Dit betekent dat je het totale bedrag in drie gelijke termijnen kunt aflossen zonder extra kosten.

  3. Eenvoudige procedure: Het betalen in termijnen met In3 is eenvoudig en snel. Bij het afrekenen kies je voor de optie “Betalen in 3 termijnen” en volg je de instructies om de betaling te voltooien.

Hoe werkt het om een kinderbed in 3 termijnen te betalen?

Bij SomasHome kun je tijdens het afrekenproces kiezen voor de betaalmethode “In3 – Betalen in 3 termijnen”. Vervolgens wordt de betaling afgehandeld via In3. Je betaalt het eerste deel direct bij de aankoop, het tweede deel na 30 dagen en het laatste deel na 60 dagen.

Met de mogelijkheid om een kinderbed in 3 termijnen te betalen bij SomasHome met behulp van In3, kun je je kind het perfecte bed geven zonder je financiën te belasten. Geniet van de flexibiliteit en het gemak van betalen in termijnen en creëer een comfortabele slaapomgeving voor je kind.


Bekijk onze kinderbedden

Bij SomasHome hebben we een uitgebreid assortiment kinderbedden met meer dan 500 verschillende soorten. Of je nu op zoek bent naar een stoer autobed, een prinsessenbed of een tijdloos design, bij ons vind je het perfecte kinderbed voor jouw kind. Onze bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden comfort, stijl en duurzaamheid. Ontdek ons ruime assortiment en creëer een geweldige slaapomgeving voor jouw kind.

Menu