Klikaanklikuit Smart Bridge (Zwart)

42,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 128,00

Slechts 1 resterend op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC326668 Categorie:

De Smart Bridge vormt de basis voor je slimme huis! Download de gratis app, koppel al je KlikAanKlikUit-apparaten eraan en bedien alles – van verlichting tot apparaten tot elektrische raambekleding – met je smartphone of zelfs met je stem. Stel timers en scenes in om je smart home volledig naar wens te automatiseren of combineer verschillende KlikAanKlikUit-apparaten in een slimme regel om ze te laten samenwerken. Zo gaan voortaan de lampen aan als de slimme rookmelder afgaat. Maak je gebruik van slimme melders of contactsensoren, dan ontvang je tevens pushmeldingen in geval van brand, inbraak of een koolmonoxidelek. Zo ben je direct op de hoogte in geval van nood en kun je meteen actie ondernemen.

Van slimme oplossingen naar een Smart home

Dankzij de Smart Bridge maak je je KlikAanKlikUit-apparaten slim door ze te verbinden met de gratis KlikAanKlikUit-app. Zo bedien je je tussenstekkers voortaan met je smartphone of automatiseer je de plafondlampen door timers toe te voegen aan je inbouwdimmers. De Smart Bridge biedt ruimte voor al je KlikAanKlikUit-apparaten, die je kunt onderverdelen in verschillende kamers. Zo kun je al je verlichting en apparaten en alle ruimtes in huis probleemloos toevoegen in de app.

Automatiseer je slimme huis met scenes & regels

Programmeer acties die je met één druk op de knop kunt in of uit kunt schakelen. Maak bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aan waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen automatisch dichtgaan. Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een trigger. Schakel bijvoorbeeld automatisch de cv-ketel uit zodra de koolmonoxidemelder afgaat, laat de deurbel gaan bij beweging of zet het licht aan wanneer een raam wordt geopend.

Verminder het sluipverbruik

Veel apparaten in huis worden het merendeel van de dag niet gebruikt, maar verbruiken toch energie omdat ze continu standby staan. Je smart tv, radio, spelcomputer en zelfs modem kunnen een groot deel van de dag (zeker ’s nachts) prima volledig worden uitgezet. Stel in de KlikAanKlikUit-app handige timers in voor je slimme stekkers en schakel je sluipverbruikers op vaste tijden volledig uit. Op die manier bespaar je zomaar meer dan 100 euro per jaar. Zo verdient je Smart Bridge zichzelf binnen de kortste keren terug.

Overal thuis

Waar je ook bent, met de KlikAanKlikUit-app heb je overal toegang tot je slimme huis. Zo zet je op afstand de lampen uit als je vergeten bent ze uit te zetten. Of zet je verlichting ‘s avonds juist aan vanaf je vakantieadres om zo ongewenst bezoek af te schrikken. Uiteraard kan je dit eenvoudig automatiseren met behulp van timers. Zo ga je met een gerust gevoel de deur uit.

Slim beveiligd bij brand en een koolmonoxidelek

Beveilig je woning met slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en slimme sensoren van KlikAanKlikUit en je ontvangt een pushbericht op je smartphone in geval van nood. Zo ben je altijd direct op de hoogte en kun je snel actie ondernemen en zo erger te voorkomen. Wil je nog een stapje verder? Combineer dan je beveiligingsapparaten met andere KlikAanKlikUit-apparaten – zoals slimme stekkers – en geef je melding een slim gevolg. Zo zet je bijvoorbeeld alle lampen aan op het moment dat de rookmelder afgaat of schakel je de cv-ketel uit als de koolmonoxidemelder een gevaarlijke concentratie koolmonoxide detecteert. Zo voeg je extra veiligheid toe aan je woning of kantoor en kun je je concentreren op wat op dat moment belangrijk is.

Verbind met andere slimme merken

Heb je Zigbee-gecertificeerde lampen van andere smart merken in huis, bijvoorbeeld van Philips Hue (m.u.v. Entertainment mode en Apple Homekit), Lidl Smart Home of IKEA TRÅDFRI. Deze zijn zonder problemen te bedienen en te automatiseren met de KlikAanKlikUit-app. Daarnaast is het mogelijk slimme raambekleding van MotionBlinds en Somfy RTS te koppelen aan je KlikAanKlikUit-systeem en kun je deze bedienen met de KlikAanKlikUit-app. Je elektrische gordijnen, jaloezieën en shutters zijn procentueel (0-100%) aan te sturen, zodat je deze heel nauwkeurig kunt openen, sluiten en kantelen. Ook kun je deze toevoegen aan een scene of regel, en zo bijvoorbeeld een ‘filmavond’ starten waarbij je verlichting dimt en de gordijnen automatisch sluiten. * Hue Entertainment mode en Apple Homekit worden niet ondersteund.

Je stem als afstandsbediening

De Smart Bridge werkt met Google Home en Amazon Alexa en maakt zo spraakbesturing mogelijk. Zo bedien je de verlichting en apparaten met simpele spraakopdrachten als “Hey Google, dim de keukenverlichting naar 50%” of “Alexa, turn on all lights”. Ook je gekoppelde lampen en apparaten van andere merken, zoals Philips Hue of elektrische raambekleding van MotionBlinds, zijn te bedienen met je stem.

Goed voor jou, goed voor de planeet

Bij KlikAanKlikUit dragen we graag een steentje door onze producten zo duurzaam mogelijk te produceren. Daarom is bij het ontwikkelen van de Smart Bridge gekozen voor een behuizing die voor 75% uit gerecycled plastic bestaat en is ook het gebruik van plastic in de verpakking geminimaliseerd. Daarnaast werkt KlikAanKlikUit zo veel mogelijk samen met FSC-gecertificeerde drukkerijen om ook onze verpakkingen zo duurzaam mogelijk te laten produceren.

Extra informatie

EAN

8713439703238

Merk

KlikAanKlikUit

Product Type

Smart Bridge

Breedte

13.3 cm

Diepte

10.8 cm

Hoogte

3.26 cm

Introductiejaar

Niet gespecificeerd door fabrikant

Introductiemaand

Niet gespecificeerd door fabrikant

Kleur van het product

Zwart

Update beleid

Niet gespecificeerd

Werkt niet zonder

KlikAanKlikUit-app

Menu