Een prachtig koelkast kopen op afbetaling


Je nieuwe koelkast kopen
op afbetaling is een geweldige manier om hem snel geleverd te krijgen zonder je zorgen hoeft te maken over de betaling. Je kunt bij ons een Koelkast gespreid op afbetaling betalen in 3,4,12,24 termijnen. Dat allemaal zonder rente!

Bemachtig nu je gloednieuwe koelkast en betaal zorgeloos achteraf of gespreid! Bekijk nu onze ruime keuze aan koelkasten.

We bieden ook budget vriendelijke koelkasten, voor uw huishouden. Bij ons vind je de goedkoopste koelkast van Nederland. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. De populairste modellen zijn de koelkasten van samsung.

Bekijk al onze koelkasten. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte koelkasten bovenaan.

Een energiezuinige koelkasten heeft energieklasse A of B. Hiermee kunt u tot wel €200,- op energie besparen per jaar.

Heeft u weinig ruimte beschikbaar voor uw koelkast. Kies dan een tafelmodel koelkast. 

Een koel-vriescombinatie is een koelkast en vriezer in één. Handig voor als u weinig ruimte heeft.

Hoe werkt het op afbetaling betalen van je koelkast?

Wanneer je van plan bent een koelkast te kopen, kun je deze achteraf betalen via onze website. Betaal je koelkast pas nadat je hem in huis hebt. Het op afbetaling kopen van je koelkast is vrij gemakkelijk! Kies gewoon de koelkast die je wilt en selecteer dan in hoeveel termijnen je de koelkast wilt afbetalen.

Kies eenvoudig tijdens het afrekenen uit een paar betaalmethoden, waaronder Klarna, payin3 of Spraypay. Zodra je een keuze hebt gemaakt, bevestig dan je bestelling en vervolgens krijg je bevestiging toegestuurd per mail. Dat is het! Als je jouw koelkast eerder wilt afbetalen, kan dat natuurlijk ook. De koelkast kun je binnen 30 dagen in een keer achteraf betalen of in maximaal 36 termijnen zonder rente!

Amerikaanse koelkast op afbetaling

Altijd al een grote amerikaanse koelkast gewild. Dat kan! Bij ons kun je een koelkast op afbetaling kopen. Een koelkast op afbetaling kopen is een goede manier om hem snel te krijgen zonder je zorgen te hoeven maken over de betaling.

Je kunt een Amerikaanse koelkast op afbetaling betalen in 3,4,12,24 termijnen. Allemaal zonder rente!

Op de afbeelding zie je een van de nieuwste Amerikaanse koelkasten. Ideaal voor grote gezinnen. Klik op de afbeelding om het product te bekijken of klik op de gele knop hieronder om alle Amerikaanse Koelkasten te bekijken.

Kies nu je nieuwe koelkast en betaal hem zorgeloos in termijnen! Bekijk nu ons ruime assortiment koelkasten.

De bezorging van je koelkast

Als je bij ons een koelkast op afbetaling bestelt, kun je er zeker van zijn dat we hem binnen 72 uur leveren. Dit geldt ook als je de koelkast door ons laat aansluiten. Uitzondering is de aansluiting op een trekschakelaar.

Je krijgt de dag voor de levering een SMS met het tijdsblok dat onze bezorgers komen. 15 minuten voor aankomst bellen de bezorgers ook om aan te geven dat ze onderweg zijn. Onze bezorgers komen langs van maandag tot zaterdag. We leveren standaard een nieuwe koelkast aan je deur.

Het mooiste is dat je niets vooraf hoeft te betalen! Bij ons kun je zorgeloos onze ideale betaalmethoden gebruiken en achteraf betalen!

 

Koelkast Recyclen

Wist je dat wij, als je dit aangeeft tijdens het bestellen, ook jouw oude koelkast kunnen meenemen. Wij recyclen deze dan op de juiste manier. Belangrijk is wel dat je de koelkast klaarzet voor ons. Dit kun je doen door de oude koelkast los te koppelen. Zo hebben wij voldoende ruimte om deze weer mee te nemen.

Koelkast achteraf betalen

Achteraf betalen van je koelkast is een geweldige manier om een koelkast snel geleverd te krijgen zonder dat je rente hoeft te betalen.

Wanneer je een koelkast nodig hebt omdat je oude apparaat kapot is, je bijvoorbeeld door gezinsuitbreiding meer was heeft of omdat je energiekosten wilt besparen. Bij ons kun je de koelkast die past bij jouw behoefte vinden.

Het achteraf betalen van een koelkast heeft veel voordelen. Een voordeel is dat je gelijk kunt genieten van je koelkast en zo geen grote uitgave in een keer hoeft te doen. Een ander voordeel is dat u de kosten van de koelkast kunt spreiden in termijnen, hierdoor wordt het apparaat betaalbaarder en legt dit minder druk op uw financiën van deze maand.

Tot slot kan het betalen van je koelkast op afbetaling bij Somas Home zonder BKR-registratie. Al deze factoren maken betalen op afbetaling een geweldige betaalmethode voor iedereen die een nieuwe koelkast wilt kopen.

Koelkast in termijnen betalen zonder rente

Zit je op dit moment even krap bij kas of wil je liever het aankoopbedrag verdelen in kleinere bedragen? Dan kun je ervoor kiezen om te betalen in termijnen tegen 0% rente. Naast gespreid betalen zonder rente is het ook fijn om te weten dat wij geen BKR-registratie doen. Wij bieden de mogelijkheid om de wasmachine in drie, vier of meer termijnen te betalen. Je eerste betaling dien je binnen 30 dagen te voldoen. 

Het betalen van je wasmachine in termijnen is ideale manier om de kosten over de tijd te spreiden. Als je ervoor kiest om je wasmachine in termijnen te betalen, kun je ervoor kiezen om op afbetaling gespreid te betalen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het zelf doen van de betalingen of het niet vergeten om elke maand te betalen.

De eerste termijnbedrag gaat vervolgens vertrouwd via iDEAL met internetbankieren. Zo kunt je gelijk aan de slag met de was! Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!


Bekijk onze Koelkasten

Als je op zoek bent naar een nieuwe koelkast, bekijk dan zeker onze selectie van koelkasten! Wij bieden gratis bezorging aan op alle bestellingen binnen Nederland. Daarnaast kunnen wij uw nieuwe koelkast ook plaatsen & aansluiten, ook op een trekschakelaar. Ga voor de koelkast die past bij je huishouden. Bekijk nu onze ruime keuze aan koelkasten!

Menu