Muziek aan en relax! Nu uw nieuwe koptelefoon of oortjes gespreid betalen zonder BKR en zonder rente!

 
 

Weet u niet zeker welke soort het beste bij u past? Lees gewoon verder, we zetten de verschillende soorten koptelefoons op een rij en leggen uit hoe je ze in termijnen kunt betalen. Geen verborgen kosten, geen gedoe!

Apple AirPods Max betalen in termijnen, Sony koptelefoon achteraf betalen of liever iets anders. Vindt het en betaal op jouw manier

Alle koptelefoons & oortjes

Bekijk al onze koptelefoon. Voor uw gemak is de lijst gesorteerd, met onze best verkochte producten bovenaan.

Uiteraard bieden wij ook een ruim assortiment budget vriendelijke oordopjes aan.

Comfort en kwaliteit in één! Lange gebruiksduur. Meerdere verbindingen mogelijk. Geweldig geluid.
Draadloze koptelefoon achteraf betalen.

Draadloze oorpodjes zijn jouw beste vrienden tijdens het hardlopen, fietsen of wandelen. Blokkeer omgevingsgeluiden. 

De Airpods Max vormen de perfecte combinatie van high-fidelity audio en het moeiteloze gemak van AirPods. Jouw meest persoonlijke luisterervaring ooit. Films en series in surround sound. Knap eenvoudig. 20 uur luisteren: Een batterij die het langer uitzingt. Kies voor Airpods Max achteraf betalen of betaal in termijnen.

theregisti nVHjpMbCPGI unsplash op afbetaling

Hoe kun je een koptelefoon, zoals de Airpods Pro of Samsung Galaxy Buds, in termijnen betalen?

Easy! Kies gewoon een van onze verschillende gespreide betalingsopties tijdens het afrekenen! U kunt ervoor kiezen om uw koptelefoon achteraf te betalen of in 3, of 4 termijnen zonder BKR en zonder rente! Hoe handig is dat?

Ook kan je jouw koptelefoon in 12, 18, 24 of 36 termijnen betalen!  

Koptelefoon achteraf betalen

Je koptelefoon achteraf betalen is een handige manier om het product snel geleverd te krijgen, eerst te bekijken en daarna pas te betalen. Wanneer je jouw koptelefoon besteld via achteraf betalen dan is dit zonder dat je rente hoeft te betalen ook wordt en geen BKR-registratie gedaan. Dit zijn de grootste voordelen van het achteraf betalen van jouw koptelefoon!

Wat is BKR? BKR staat voor Bureau Krediet Registratie, dit is een organisatie opgericht door banken en kredietverleners die alle kredieten bijhoudt. Het BKR registreert kredieten met een minimale looptijd van 3 maanden, die zijn verleend aan een natuurlijke persoon

Koptelefoon in termijnen betalen

Je koptelefoon in termijnen betalen is anders dan achteraf betalen. Bij achteraf betalen, dien je het volledige bedrag op een later moment te betalen. Als je ervoor kiest om je koptelefoon in termijnen te betalen. Dan betaal elk termijn een deel, totdat het volledige bedrag is betaald. Bij ons kunt u uw koptelefoon in termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie. 

Over het algemeen is het achteraf of in termijnen betalen voor je koptelefoon een geweldige manier om bijvoorbeeld jouw Sony koptelefoon snel geleverd te krijgen en te betalen in termijnen zonder rente. Bij onze 3 of 4 termijnen optie hoef jij je je ook geen zorgen te maken om een BKR-registratie. Een koptelefoon is dus een handige manier om de kosten van de koptelefoon over een langere periode te verdelen.

Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

PI 637251458229779830 zoom op afbetaling

Oortjes achteraf betalen

Je oortjes achteraf betalen is een handige manier om bijvoorbeeld jouw Apple Airpods snel geleverd te krijgen, eerst te bekijken en daarna pas te betalen. Wanneer je jouw oortjes besteld via achteraf betalen dan is dit zonder dat je rente hoeft te betalen ook wordt en geen BKR-registratie gedaan. Dit zijn de grootste voordelen van het achteraf betalen van jouw koptelefoon!

Wat is BKR? BKR staat voor Bureau Krediet Registratie, dit is een organisatie opgericht door banken en kredietverleners die alle kredieten bijhoudt. U mag gratis bij het BKR uw gegevens opvragen.

Oortjes in termijnen betalen

Je oortjes bijvoorbeeld AirPods in termijnen betalen is anders dan achteraf betalen. Bij achteraf betalen, dien je het volledige bedrag op een later moment te betalen. Als je ervoor kiest om je oortjes in termijnen te betalen. Dan betaal elk termijn een deel, totdat het volledige bedrag is betaald. Bij ons kunt u uw oortjes in termijnen betalen zonder rente en zonder BKR-registratie. 

Over het algemeen is het achteraf of in termijnen betalen voor je oortjes ook wel oordoppen een geweldige manier om de het product snel geleverd te krijgen zonder rente te betalen. Het is ook een goede manier om de kosten van de oortjes over een zelf gekozen aantal termijnen te spreiden.

Als je vragen hebt over onze betalingsmogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op!

192394781459 7810646667 op afbetaling

Airpods achteraf betalen met Klarna of kies ervoor om uw Airpods op afbetaling te kopen en betaal in 2 tot 48 termijnen

Samsung buds achteraf betalen. Na de Airpods van Apple zijn de Samsung buds de meest populaire oortjes. Bekijk alle Samsung oortjes hier

Het bekende merk van speakers en boxjes JBL heeft ook oortjes. Deze JBL oortjes kunt u bij ons achteraf betalen maar ook in termijnen betalen

Noise cancelling oortjes achteraf betalen. Bekijk onze noise cancelling oordopjes van merken zoals Apple, Sony, JBL en Philips

Wilt u uw Sony oortjes achteraf betalen. Bij ons kunt u met Klarna uw oordopjes tot 30 dagen later betalen. Liever in termijnen betalen, ook dat kan

Bekijk ons volledige assortiment oordopjes oftewel oortjes die u achteraf kunt betalen. Alle oortjes van €35 of meer kunt u ook in termijnen betalen.

Airpods in termijnen betalen

De Airpods van Apple zijn erg populair. Apple heeft sinds kort ook een eigen koptelefoon op de markt gebracht, namelijk de Airpods Max. Bij ons kunt u alle Airpods in termijnen betalen. Ongeacht of u kiest voor gewone Airpods, Airpods Pro of Airpods Max. Sterker nog naast het op afbetaling kopen van Airpods in 2 tot 48 termijnen, kunt uw airpods ook achteraf betalen met Klarna en tot wel 30 dagen later betalen.

PI 637983246734040196 op afbetaling

Koptelefoon op afbetaling kopen

Menu