Madden NFL 22 – Xbox Series X|S

 15,95

Uitverkocht

 • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
 • Dit product wordt gratis bezorgd
 • 2 jaar garantie
 • Geen verborgen of extra kosten
 • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC309587 Categorie:

Vaak samen gekocht

Beleef de wedstrijddag in Madden NFL 22: Gloednieuwe functies in Franchise, waaronder personeelsbeheer, een verbeterde scenario-engine en wekelijkse strategie. Deel avatarvoortgang en spelersklasse tussen Face of The Franchise en The Yard met uniforme voortgang. En voor het eerst in Ultimate Team kun je Superstar X-Factors aanpassen in de rust.

Franchise:

 • Personeelsbeheer en talentbomen.
 • Verbeterde scenario-engine.
 • Wekelijkse strategie.

Uniforme voortgang:

 • Voortgang gedeeld tussen Face of The Franchise en The Yard.
 • Nieuwe spelersklassen.
 • Speel voor reputatie, level-up.

Ultimate Team:

 • Pas Superstar X-Factors aan in de rust.
 • Eenvoudig beheer vande teamgeest.

Franchise:

Win de Super Bowl en bouw een NFL-dynastie op als speler, coach of eigenaar. Dankzij de uitgebreide nieuwe functies in het opnieuw ontwikkelde speltype Franchise krijg je alle touwtjes in handen. (Ja, dat geldt ook voor het winnen van de Super Bowl.) Neem een trainersstaf aan en gebruik stafpunten om de specialismen van je trainers te verbeteren. Bepaal de trainingsoefeningen van je team, speel in op de sterke punten van je tegenstander en integreer je strategieën in play-calling. Zodat je er klaar voor bent op de wedstrijddag. O, en vergeet het afgelopen seizoen. Een verbeterde scenario-engine zorgt ervoor dat Franchise-seizoenen voortaan anders zal zijn. Alles begrepen? Goed. Ga nu maar kampioenschappen winnen.

Face of the franchise:

Creëer je avatar en speel je rookieseizoen zoals jij dat wilt: als QB, WR, RB of LB. Wil je meer aanpassingsmogelijkheden? Geen probleem. Met een nieuw klassensysteem en lichaamsbouw kun je scores, vaardigheden, eigenschappen en lichaamstype aanpassen. Verdien reputatie door te spelen en verhoog het level van je avatar in elke klasse tot het maximum. Zorg ervoor dat je de 1e overall pick wordt en een goed begin maakt met je carrière. Zodra alles klaar is voor je rookieseizoen, kom je keer op keer persoonlijke en onverwachte uitdagingen tegen. En je staat er niet alleen voor. Iedereen waarop je kunt vertrouwen, zoals je zaakwaarnemer, trainer en coördinatoren, geven je advies en groei naarmate je succesvoller wordt. En dankzij nieuwe uniforme voortgangssystemen worden je avatar en al je voortgang, beloningen en uitrusting gedeeld tussen Face of the Franchise en The Yard. Zodat je er altijd goed uit ziet terwijl je wint.

The yard:

Snelle, sociale footballgameplay met NFL-supersterren op locaties over de hele wereld, met een levensechte presentatie, personages en teams.

Dit is The Yard, sterk vernieuwd voor Madden NFL 22. Word de beste speler ter wereld via een opnieuw ontworpen campagne met indrukwekkende locaties over de hele wereld. Ga kijken in de nieuwe roulerende live-evenementenhub en ga de strijd aan om beloningen te verdienen in de gloednieuwe ranked modus. Doe het allemaal in stijl met de beste uitrusting in het spel. Al je voortgang is volledig geïntegreerd met de bijgewerkte avatar en het uniforme voortgangssysteem.

Superstar ko:

Stel je team samen en versla de concurrentie in Madden’s snelste coöp uitschakelingsspeltype met wedstrijden van vijf minuten, een uniek stadion en commentaar, dynamische regels en iconen van de footballcultuur.

In Superstar KO-modus maak je voor het eerst kennis met NFL-teams en -selecties in Madden NFL 22. Speel snelle wedstrijden in deze co-op afvalmodus met dynamische regels, unieke stadions en iconen van de footballcultuur.

Madden ultimate team:

Waag je aan een gloednieuw seizoen van nieuwe en vermakelijke Ultimate Team-content en competitief bouwen aan een team. Verdien MUT-items met Ultimate Team-uitdagingen en verfijn je depth chart met strategische beslissingen. Verbeter je fantasyploeg bestaande uit huidige NFL-supersterren, Hall of Fame Legends en meer. Voor het eerst kun je aanpassingen toepassen in de rust in Superstar X-Factors, om je voor te bereiden op de strategieën van je tegenstander tijdens Ultimate Team-wedstrijden.

Exhibition:

Neem het in 1-tegen-1 online en offline wedstrijden (singleplayer en multiplayer) of singleplayer offline op tegen de computer. Bepaal je eigen spelinstellingen zoals de duur van quarters, spelregels, stadions en tenues.

Extra informatie

EAN

5035223124832

Merk

EA

Product Type

MADDEN NFL 22 XBOX X

Gaming platform

Xbox Series X

4K Ultra HD gaming

Nee

Aantal spelers

1 – 2+ Spelers

Genre

Sport

Ontwikkelaar

EA Sperts

PEGI inhoud

Geen

PEGI leeftijd

3

Releasedatum

20-08-2021

VR ondersteuning

Nee

Multiplayer modus

Lokaal en Online

Taalversie

Engels

Menu