Marshall Multi-room Uxbridge BT Google Voice (Zwart)

73,33

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 220,00

Op voorraad

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 1 á 2 dagen
SKU: BCC286295 Categorie:

Vaak samen gekocht

De Marshall Uxbridge Voice combineert het legendarische geluid van Marshall met handsfree hulp van de Google Assistant, voor een speaker die niet alleen slim is, maar ook briljant. Klein van formaat en toch groot in geluid, deze luidspreker levert een heldere en nauwkeurige audio-ervaring. Met de Google-assistent kan je je favoriete muziek afspelen en bedienen, en genieten van de nummers waar je van houdt, ongeacht in welke kamer je je bevindt. Je kan ook je dag plannen, alarmen instellen en eenvoudig slimme apparaten in je huis bedienen – gewoon door je stem te gebruiken. Het is de slimme manier om naar muziek te luisteren en nog veel meer.

Klassieke Marshall details zoals zout en peper fret en het iconische scriptlogo sieren het stevige frame van Uxbridge Voice – het geeft een subtiele knipoog naar het erfgoed van het merk en meer dan 55 jaar ervaring.

Gesigneerd geluid

Kracht is net kleiner geworden. Uxbridge Voice is ontworpen om een denderend geluid te creëren uit zijn compacte frame. Een geavanceerde opstelling met high-end componenten komt samen om schreeuwende hoge en harde lage tonen te produceren voor een briljant gebalanceerd geluid dat alleen Marshall kan leveren.

Eindeloze manieren om te luisteren

Beschouw deze luidspreker als jouw backstagepas voor elk liedje op de planeet. De toegang tot de muziek van de wereld is nog nooit zo eenvoudig geweest. Vraag je Google Assistent om muziek, podcasts en radio van de populairste streamingservices af te spelen en te bedienen en je bent klaar om te luisteren. Je kunt ook informatie vinden over het nummer waar je naar luistert en genieten van de nummers waar je van houdt. Het maakt niet uit in welke kamer je je bevindt. Je kan verbinding maken met Wi-Fi, ingebouwde Chromecast, Airplay 2 of Bluetooth.

Bouw een systeem voor meerdere kamers

Vul jouw huis met meeslepend geluid door een multi-room systeem te bouwen met een Chromecast inbouw- of Airplay 2-luidspreker. Speel draadloos verschillende nummers af in elke kamer of breng het allemaal samen en speel hetzelfde nummer af in het hele huis. Begin gewoon met één luidspreker en bouw jouw systeem in de loop van de tijd op.

De google-assistent

Je kan muziek afspelen en controleren, informatie vinden over het liedje en genieten van de liedjes waar je van houdt, in welke kamer je ook bent. Je kan ook je dag plannen, antwoorden vinden op Google Search, alarmen instellen en alledaagse taken beheren – gewoon door je stem te gebruiken. Je kan ook gemakkelijk je slimme thuisapparaten in je huis bedienen. Begin gewoon met ‘Hé Google’ te zeggen om een gesprek te beginnen met jouw Google-assistent.

Iconisch marshall ontwerp

Deze luidspreker combineert hedendaagse technologie met het iconische Marshall ontwerp om een hard-hitting geluid te leveren met behoud van een klassieke uitstraling. Gesigneerde Marshall-details zoals een zout- en peper fret, messing accenten en het iconische scriptlogo sieren het compacte frame van de Uxbridge Voice. Je zult deze luidspreker in elke kamer met trots willen laten zien.

Pas jouw geluid aan

Stem jouw muziek af op jouw wensen. Je kan de wankelknoppen op het bovenpaneel van je luidspreker gebruiken om je geluid te perfectioneren op basis van de kamer waarin je je bevindt. Stel eenvoudig het volume, de hoge en lage tonen in met de koperen knoppen.

Spraakherkenning in het verre bereik

Marshall Voice-luidsprekers maken gebruik van een far-field microfoonarray voor slimme spraakherkenning en ruisonderdrukking. Als je aan de andere kant van de kamer bent, kan de Google Assistant helpen. Je hoeft alleen maar ‘Hé Google’ te zeggen om te beginnen. Wil je wat privacy? Schakel dan de Google-assistent uit door op de knop voor stemdemping op het bovenste paneel van de luidspreker te drukken.

Extra informatie

EAN

7340055366472

Ingebouwde microfoon

Ja

Kleur van het product

Zwart

Merk

MARSHALL

Product Type

UXBRIDGE BT ZWART

Breedte

12.8 cm

Diepte

12.3 cm

Hoogte

16.8 cm

Bluetooth

Ja

Ethernet LAN

Nee

Producttype

Multi-room speaker

Wi-Fi

Ja

Wi-Fi standaarden

802.11a/b/g/n/ac 2.4 GHz/5 GHz

Gewicht

1.39 kg

Smart Home Ready

Ja

DLNA-gecertificeerd

Nee

Smartphone ondersteuning op afstand

Ja

Stroomvoorziening

Netsnoer

USB

Nee

AirPlay

Ja

Audio output channels

2

Uitgangsvermogen

30 W

Frequentiebereik

54 – 20000 Hz

Volumeregeling

Op de speaker en via telefoon

Internet radio services ondersteund

Ja

Aantal HDMI uitgangen

0

Treble adjustment

Ja

Multi-Room Streaming MRS support

Ja

Streaming audio

Ja

Menu