Marvel’s Spider-Man: Miles Morales (PS4/PS5)

19,67

3 keer

(Vaak betaald in 3 termijnen)

 59,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Bezorgd binnen 2 á 3 dagen

SKU: BCC294527 Categorie:

Vaak samen gekocht

In het nieuwste avontuur in het Marvel’s Spider-Man-universum past tiener Miles Morales zich aan zijn nieuwe thuis aan terwijl hij in de voetsporen treedt van zijn mentor, Peter Parker, als een nieuwe Spider-Man. Maar wanneer een felle machtsstrijd zijn nieuwe thuis dreigt te vernietigen, beseft de opkomende held dat je met grote macht ook een grote verantwoordelijkheid hebt. Om heel Marvel’s New York te redden, moet Miles de mantel van Spider-Man overnemen en het bezitten.

De opkomst van Miles Morales

Miles Morales ontdekt explosieve krachten die zijn mento, Peter Parker, niet heeft. Beheers zijn unieke, bio-elektrische venom blast aanvallen en geheime camouflage kracht naast zijn specatulaire web-slinger acrobatiek, gadgets en vaardigheden.

Een oorlog om macht

Er is een oorlog uitgebroken om de controle over Marvel’s New York tussen een sluw energiebedrijf en een high-tech crimineel leger. Met zijn nieuwe thuis in het hart van de strijd, moet Miles leren wat het kost om een held te worden en beslissen wat hij moet opofferen voor het grotere goed.

Een levendig nieuw huis

Doorkruis de besneeuwde straten van zijn nieuwe, levendige en bruisende buurt terwijl Miles op zoek is naar een gevoel van verbondenheid. Wanneer de scheidslijn tussen zijn persoonlijke leven en zijn misdaad bestrijdende leven vervaagt, ontdekt hij wie hij kan vertrouwen en hoe het voelt om echt thuis te zijn.

Next Gen upgrade

Digitale PS5-versie is gratis bij de Disc PS4-versie inbegrepen.*

* Als je de PS4-game op disc bezit, hoef je alleen maar de disc in de PS5-console te plaatsen om gebruik te maken van deze aanbieding. Als je de PS4-versie van deze game al bezit, hoef je geen pre-order te plaatsen voor de PS5-versie. Als je de PS4-game op disc bezit en de PS5 Digital Edition (zonder disc) aanschaft, dan kun je niet gebruikmaken van deze aanbieding.

Extra informatie

EAN

711719817321

Merk

Sony PlayStation

Product Type

MARVEL'S SPIDER-MAN MMORALES

Gaming platform

PlayStation 4

4K Ultra HD gaming

Ja

Aantal spelers

1 Speler

Genre

Actie, Avontuur

Ontwikkelaar

Insomniac Games

PEGI inhoud

PlayStation 4

PEGI leeftijd

16

Releasedatum

12.11.2020

VR ondersteuning

Nee

Multiplayer modus

Nee

Taalversie

Meertalig

Menu