Medisana bloedglucosemeter MEDITOUCH 2

 28,00

Uitverkocht

  • Betaal in termijnen zonder rente of BKR
  • Dit product wordt gratis bezorgd
  • 2 jaar garantie
  • Geen verborgen of extra kosten
  • Voor 16:00 besteld, morgen bezorgd

SKU: BCC226396 Categorie:

Het ideale hulpmiddel in je leven met diabetes

Als je diabetes hebt, dan ken je het belang van het meten van je bloedglucosewaarden. De MediTouch2 helpt je om regelmatig en nauwkeurig te meten, onder andere door een verbeterde enzymverbinding en testherinneringen.

Bloedglucosewaarden: meten is weten

Bij controle over diabetes zijn je bloedglucosewaarden van groot belang. Regelmatig meten zorgt ervoor dat je grip op je gezondheid krijgt. De MediTouch2 helpt je hierbij, niet alleen door het meten makkelijk te maken maar ook door een geluidssignaal af te geven als herinnering dat het tijd is voor een test. Er is maar 0,6 micorliter bloed nodig om een accurate meting uit te voeren. Binnen 5 seconden heb je met deze snelle meting direct je resultaten beschikbaar. Maaltijdmarkeringen en de berekening van gemiddelde waarden zijn handige hulpmiddelen die jou als diabetespatiënt dagelijks van pas komen.

Meer inzicht met VitaDock Online

Met de MediTouch2 kun je meer dan alleen je bloedglucose meten. Net als bij de MediSana bloeddrukmeter is het met de bloedglucosemeter mogelijk om de meetresultaten te koppelen aan de VitaDock Online omgeving. Dit geeft je de mogelijkheid om analyses te doen op je meetwaarden. De waarden zijn bovendien automatisch opgeslagen zodat je het verloop van je metingen over de tijd in kunt zien. Met de VitaDock app voor iOS en Android kun je ook op je tablet en smartphone rechtstreeks je meetwaarden checken.

Betrouwbare meetresultaten

Dankzij een verbeterde enzymverbinding op de twee teststrips is de meting van de MediTouch2 zeer accuraat. De invloed van andere stoffen wordt tot een minimum beperkt doordat de strip specifiek op glucose reageert. Indien de hoeveelheid bloed te beperkt is zal de teststrip dit herkennen en geen meting starten. Je bent met de MediTouch2 verzekerd van precieze meetresultaten dankzij de certificering volgens IVD richtlijnen.

Als diabetespatiënt komt hulp in de vorm van deze MediTouch2 bloedglucosemeter goed van pas. Het slimme apparaatje helpt je niet alleen om betrouwbare metingen te doen, maar ook om het meeste uit je metingen te halen door deze via VitaDock Online te kunnen analyseren.

Extra informatie

EAN

4015588790348

Merk

Medisana

Product Type

MEDITOUCH 2

Accu/batterij type

2x CR 2032 (3V)

Manchet grootte

Nvt cm

Plaatsingsmogelijkheden

Vingertop

Soort

Bloedglucosemeter

Menu